Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום !

יש לי בעיה בפיאט אונו שנת 95 והאיתות חירום שלי לא עובד ושמפעילים אותו הוא מקצר .

ניסתי לפרק את המפסק אבל נתקלתי בבעיה ושברתי קצת את הפלסטיק מבחוץ ( של הפלסטיק של ההגה , לא של המפסק)

אם לימשהו יש מושג איך מפרקים אני ישמח?

ואני רוצה לשאול אם קיים באונו אוטמט' נפרד לאיתות חירום?

תודה לעוזרים!

פורסם

במתג אתות החרום, למטה, לאחר ניתוק מחברי החשמל ממנו, יש 2 שיניים קטנות התופסות אותות אל תושבת הפלסטיק שלו.

ע"י מברג דק, תוך כדי לחיצת המתג מלמטה כלפי מעלה, לוחצים על כל שן קטנה כזאת כדי לשחררה.

קוצב האתות (פלשר,אוטומט אתות) הנו אחד וצבעו כחול והוא נמצא צמוד לתיבת הנתיכים, מצידה הימני בתפס מיוחד.

למיטב זכרוני, התושבת שבתוכה נמצא מתג אתות החרום, הנה חלק מובנה של מע' ידיות האתות/אורות/מגבים.

בברכת חג שמח - רפי לין :-)

• תוכן חדש...