Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לך עופר אענה בגוף הודעתך בכחול:

בוקר טוב לכולם

מה שלומכם הבוקר נרגעתם?

שלומנו מצויין ואנחנו רגועים.תודה.

מקווה שכן

כעת אומר שאני אגיע אך ורק למיפגש שיוכר כמיפגש של מועדון החמש מעצם היותי חבר בו,אשתדל להמנע מתגובות כאשר אפגוש אנשים כאן פנים מול פנים ואלו שאמרו כך או אחרת,יש לי גם מה לומר בנושא והרבה אך אפנים לרגע זה,מצידי שיפתחו 2 ויותר מיפגשים איפו שרק יהיה אך אני אגיע רק למיפגש שיהיה של מועדון החמש ..

אתה מוזמן להגיע לאן שתחפוץ. לא ממש נרגיש בחסרונך אם לא תמשיך ותפקוד את מפגשנו. אגלה לך סוד קטן, אני מקוה שתשמור עליו היטב כפי ששמרת את דבר המפגש בכנסיה הסקוטית: מפגשנו ימשיך ויתקיים אתך ובלעדיך כפי שכבר היה בעבר. אבל זכור, זהו סוד,אמנם קטן,אבל עדיין סוד. שמור עליו!

את גן הילדים שלך: "אני לא בא כי יעקב הרביץ לי, כי יעקב צועק עלי" קח עמך לסקוטית ולכל מקום של מועדון החמש, לגננת צביקה ולסייעת יורם.

אני חוזר ואומר מועדון החמש?למה?כי אני חבר בו משנת 1985 והמועדון מעצם היותו כזה קידם הרבה תחומים ובזכותו שבו לכבישי ארצנו מכוניות שהיו כבר הופכות למשו אחר מגוש ברזל,חשתי מחויבות למועדון ולשני החברים שבו והגעתי לכנסיה הסקוטית תוך רצון עז ליצור מיפגש של נכון חברי מועדון החמש

גם אני רוכש כבוד למועדון החמש על דברים נפלאים שעשה בעבר ואני מניח שימשיך ויעשה בעתיד. אינך חייב לנו הסברים והתנצלויות על החלטותיך ופעולותיך. פעל על פי צו מצפונך.

ורנצ'וק סיבותי לשבת בבית או בכל מקום אחר עימי שמורות הן הנך נוהג לחטט בציציות וזכורני הייטב איך ביישת אותי בין החברים כאשר המילה הראשונה שלאחר מכן חברה למילים אחרות ""ראיתי אותך נוסע עם הלארק למקום אחר""בזמן שזה לא היתי אני אלא לארק אחר אז אנא ממך

אינני מחטט בציציותיו של איש, בטח לא בשלך. וממה בדיוק נעלבת? ממה בדיוק התביישת בין החברים? שציינתי שראיתי את רכבך בתמונות של ארוע? מה נסגר איתך? מה לא בסדר? ואם נעלבת, מדוע לא ציינת זאת מיידית? הייתי מתנצל.

אם מזה אתה נעלב, לא אגיד את דעתי עוד בעיניין כרגע.

ושוב מי שהמיפגש לא נראה לו תהיה אסיפת וועד כפי שזמי צייןו ויוחלט שם מה שיוחלט כנסיה סקוטית פאב טוביה או כל מקום אחר

המפגש שלכם בכלל לא מעניין אלא הדרך בה נהגתם כלפי חברים. אתה יודע מה משמעות המילה חברים?

,ורנצ'וק ליעקב טורטן מגיע יותר מכבוד הוא קידם והוביל מפגשים כאן עוד בשנות ה70 לפני שאתה ואני חשבנו על זה

ליעקב יש לי המון כבוד ואף אהבה גדולה. הוא ואחרים יודעים זאת. אך, יש לי עליו גם ביקורת (קשה אמנם), והיא תישמע בכל עת שהדבר ידרש ללא קשר לאהבתי אליו והכבוד הרב שאני רוכש לו.

לא ידעתי על מפגשי המועדון בשנות ה 70, יתכן כי זה נובע מעצם הקמת המועדון אי שם במחצית השניה של שנות ה 80? או שחסר לי מידע?

למרות שהלארק ליווה אותי מהיום שנולדתי ואף במשפחה לפני

יש לך רכב נפלא עם היסטוריה משותפת הראויה להערכה. שמור עליו כפי שעשית עד היום.

,אז בואו כולם נתאחד נעזוב את מה שהיה ונחשוב על מה שיהיה

לא רוצים להתאחד אתכם. איך אתה יכול לקרוא מצד אחד לאיחוד עמנו ומצד שני לפעול תחתינו ומאחרי גבנו?

.ותחשבו על זה

ותחשוב על זה אתה

ויום טוב לכולם

ויום טוב גם לך.

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עופר.עכשיו אני גאה בך.

במה אתה גאה בדיוק?

בגיבוב רצף אי הדיוקים?

בהליכה העיוורת אחרי החלטות הכת (=מועדון)?

במדיניות הבגידה בחברים המיושמת על ידו?

במה בדיוק?

פורסם
זמי,

שאלת מדוע הגיעו 20 מכוניות למפגש בכנסיה הסקוטית.

ובכן, התשובה היא כי סיפרו לבעלי המכוניות שזה מפגש חד פעמי, בסגנון של מה שהיה לפני כמה שנים (מפגשבת). היו כאן כמה אנשים (חוץ ממני) שהוזמנו בצורה הזאת, ואני מניח שהיו עוד אנשים שהוזמנו כך, ואינם כותבים בפורום.

אני לא בא ואומר שהטוביה הוא מקום יותר / פחות טוב מהכנסיה הסקוטית. לא זאת הנקודה בעיניי. הנקודה היא הדרך בה נעשו הדברים.

הרי ההובי שלנו כל כך יפה, אז למה לריב? למה לעורר מריבה? למה לא לחשוב צעד קדימה לפני עשיית המעשה? לחשוב על ההשלכות של המעשים?

אתה יודע את דעתי בנושא המפגש בירושלים, ואתה יודע גם שאין לי כל תלונה למועדון, והיוזמה של הקמת מפגש בירושלים ברוכה בעיניי, אלא יש לי בעיה קשה עם ההתנהלות של שני חברי המועדון אשר עשו את המעשה.

עדיין אני ממתין לקבלת תגובה רשמית של המועדון למה שנעשה טרם המפגש ביום שישי האחרון, והסיבות למעשים אלו.

הי יוני.מה שתארתי בפתיח מכתב זה הוא בדיוק מה שקרה!היות ואני מ"מ יו"ר המועדון קבל אינפומציה זו כלשונה וככתבה.

אני מציע שננמיך להבות ונרד מהנושא שמוצה עד תום.באם תרצה להיפגש איתי אשמח .יום טוב

פורסם
עכשיו שאתה יודע מי אני,מה דעתך על בירה להלבנת "העניינים",(על חשוני).:?::shock:,ותודה לרן שושני שאני אישית מת עליו ומאחל ומכווה שלעולם לא יתייאש מאיתנו.

בכיף מהלב!

פורסם
עכשיו שאתה יודע מי אני,מה דעתך על בירה להלבנת "העניינים",(על חשבוני).:?::shock:.

בכיף מהלב!

מתי ואיפוא ?

אם יורשה לי,

אולי עדיף מקום קטן ושקט.

הטוביה למשל...

חברים, לחייך כמה שיותר - והיתר יסתדר :)

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

זו הודעתי האחרונה בנושא!

אם בוער פתאום למועדון החמש להקים סניף בי-ם, אחרי שבמשך שנים התעלמו בהפגנתיות מצורך זה

שיבושם להם, אני מאמין בכל ליבי שבעזרת תמיכה מסיבית, יוכלו בכל שבוע לערוך מפגש של עשרים

מכוניות בכנסיה-סחטיקה!

וזאת למרות שאפילו אחד מ"מקימי המפגש" מעיד על עצמו ואני מצטט "אולי פעם בחודש כי לא ניראה לי שנוכל יותר"

אז לעולים לרגל לי-ם (עשרים המכוניות) תהיה תוספת של שלוש מכוניות פעם בחודש... דיינו.

אז אולי שווה דווקא לקרוא למפגש "מפגש עולי הרגל של מועדון החמש לי-ם" (מ.ע.ה.ש.מ.ה.ל)

למי שהשם ארוך לו מדי.

זמי קצת בנימה אישית,

כמי שאינו מרבה להגיב בפורום, דווקא בשירשור זה מצאת קרקע פורייה להגיגים חזון ותקומה,

מעניין למה. אולי לחפות על האימפוטנציה של המועדון שבמשך שנים נימנע מלהגיע למפגשים

גם כשהייתי חבר מועדון עדיין ?

אין צורך לענות על השאלה, מדובר בשאלה רטורית התשובה ידועה לכולם!

אני קורא מעל במה זו, להקים לאלתר סניף רשמי של מועדון החמש בירושלים בהנהגתו של יורם עוזרי,

(גם אם אינו(הסניף כמובן) עומד בכל הפרמטרים שנקבעו-אז מה? לפעמים צריך לאלתר)

לפרסם את דבר קיומו ברבים, אני אישית מבטיח לפרסמו בפני כל מכרי הרבים!

אין לי ספק שסניף זה וחבריו יאפילו על כל הסניפים הקיימים ויהווה ה"יהלום שבכתר המועדון" אות ומופת

לכולם, ודורות רבים של אספני רכב יתחנכו לאורו.

בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני קורא מעל במה זו, להקים לאלתר סניף רשמי של מועדון החמש בירושלים בהנהגתו של יורם עוזרי,

(גם אם אינו(הסניף כמובן) עומד בכל הפרמטרים שנקבעו-אז מה? לפעמים צריך לאלתר)

לפרסם את דבר קיומו ברבים, אני אישית מבטיח לפרסמו בפני כל מכרי הרבים!

אין לי ספק שסניף זה וחבריו יאפילו על כל הסניפים הקיימים ויהווה ה"יהלום שבכתר המועדון" אות ומופת

לכולם, ודורות רבים של אספני רכב יתחנכו לאורו.

בהצלחה-רן

איזה מזל שציניות היא דבר שממך והלאה:roll:

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

ועל שכאלה נהג סבא אהרון ז"ל לאמר - גם אכלו את הדגים המסריחים, גם הוכו במקלות ולבסוף גורשו מהעיר..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
[/color]

עלי אין למועדון על מה להש

אני ען, כלל לא

עופר ידידי,

חלק ממנו וסביר להניח שגם לא אהיה כזה בעתיד.

לעומת זאת, חברי יכולים לסמוך, להשען ואף להתמך עלי ובי והוכחתי זאת לאורך כל חיי. מעולם לא בגדתי באיש ובטח לא בחבר, ועל כך יעידו כל מכירי.

להזכיר לך, לירושלמים, לכל מבקרי המפגש, וקוראי הפורום: אני הייתי זה שעלה עם רכב עתיק כל יום שישי, מאזור תל-אביב, על מנת לקדם מפגש בירושלים בכל מזג אויר, גם כשאתה ושאר הירושלמים נשארו ספונים בביתם.

אני זה ששוטט ברחובות עם רן שושני על מנת לפזר פתקים על מכוניות כדי שיגיעו למפגש שאתה וחבריך תוכלו לפלג, לפצל ולהרוס.

יעקב,

אני שמח שנשאר מקום בלבך לרחם עלי למרות שאינני זקוק לרחמים מאף אחד.

אתה וחבריך לא הוטעתם כלל ועיקר מכיוון שלא דובר על ארוע חד פעמי אלא על הקמת מפגש מתחרה כבר מההתחלה, אם היה מדובר על ארוע חד פעמי, מדוע היה צריך להסתיר אותו? אם היו מזמינים אותנו, היינו מגיעים בשמחה, עם קובי ונהנים כמו בהשקה של יוני. זאת ועוד, אם אכן היה מדובר בארוע חד פעמי, מדוע ניתנה לו הכותרת שניתנה לו, על ידי צביקה?

ואכן, בשנות השבעים הייתי בחיתולים אבל לא כל שנות השבעים, רק בהתחלה...

לא, אין ,ולא יהיה לך, כניראה, אי פעם, מוסג ,מה זה חברים ."בי בגדת ".לגבי רחמים,עוד תיצתרך הרבה.

Dr. volvo

פורסם

לכל הכותבים שלום,

שמעתי את הקולות ואשתדל להגיב באופן תמציתי.

1.דאגתי הראשונה היא לחברי מועדון החמש.זאת הסיבה שפניתי לכל החברים הירושלמים של מועדון החמש באופן אישי.הכוונה הייתה לבחון ראשית כל האם מקום המפגש במלון הסקוטי מתאים להם.לשמחתי כולם פרט לאחד(יוני הכהן) הגיבו בחיוב ואמרו כי המקום עונה על דרישותיהם.

2.טענות של מי שאינו חבר במועדון החמש, בנוגע להתנהלות מועדון החמש אינה במקומה אינה מקובלת עלי וגובלת בעזות מצח שאין כדוגמתה.מי שהיה חבר במועדון החמש וניסה להקים מקום מפגש יחד עם חברי מועדון החמש ולאחר שהשתמש בחברי המועדון הפנה עורף למועדון והצטרף ל I.V.C. אינו יכול להטיף מוסר למי שנשאר במועדון החמש ועשה מאמצים עם חברי המועדון למצא מקום מפגש הולם ומכובד.למרות זאת לאותו חבר לשעבר יש מקום גם במפגש במלון הסקוטי ונקבל אותו ברצון."אין שופטים אדם בזמן צערו".

3.לחבר המועדון יוני הכהן-ברצוני להבהיר כי לפני המפגש קיבל יוני הכהן פרטים מחמישה חברי מועדון החמש והם:

יורם עוזרי,עופר בן צבי,אילן גורן,מתניה הלוי,נחום קדמיאל.

האם כולם אינם דוברי אמת ורק יוני הכהן הוא הצדיק היחיד?או אולי יוני הכהן מתקשה להבין דברים אשר אינם מוצאים חן בעיניו?

יוני ,אתה החלטת ש"אין מספיק רכבי אספנות בירושלים,יש אנשיםהרוצים בפילוג,אילן גורן לא ביקר מעולם בפאב טוביה,לא שאלו את הירושלמים..."

כל הדברים הללו אשר נאמרו על ידך אינם נכונים.

אם חשקה נפשך להגיע למפגשים במלון הסקוטי,הינך מוזמן ככל חברי המועדון הירושלמים, אך אם חשבת כי יפרשו עבורך שטיח אדום טעות בידך.

צר לי כי לכך הגיעו הדברים ואני עדיין רואה בך חבר.

4.איני מבין את ה"נאמנות" לפאב טוביה,הרי המחויבות שלנו היא להצלחת המפגשים ולהנאת החברים ולא הצלחתו הכלכלית של איש זה או אחר.

5.בהתיחס לדברים שנכתבו איני מתיחס למספר המילים אלא למספר הכותבים. מכיוון שאני יודע לספור עד 100 הרי שמתוך החברים הירושלמים רק אחד מתנגד למפגש במלון הסקוטי ובמקרה זה מדובר ביוני הכהן אשר חבר ועשה יד אחת עם חברי I.V.C.

6.לאסף בקר-ברצוני לציין כי המפגש בטוביה אינו של מועדון החמש ואם היו חברים נוכחים במפגש זה הרי הם היו המיעוט.כל שאר החברים הירושלמים לא שבעו נחת מהמצב, ונוכחות של חבר אחד או שניים לכל היותר בכל מפגש שכזה מחייב מציאת פתרון הולם.

כמו"כ , לפני שאתה נותן תמיכתך לדברי אנשים שאינם חברי מועדון מן הראוי שתשוחח עם חברי המועדון הירושלמים,לא עם אחד אלא עם כמה מהם, ואז אולי תנוח עליך דעתך ותגובתך תהיה שונה.

לא הייתה "הנחתה מלמעלה" אלא רצון כן של החברים הירושלמים למצא מקום מכובד למפגש.

המפגש פורסם בין כל החברים הירושלמים כי הם אלה שצריכים להחליט האם המקום מתאים להם או לא ולשמחתי פרט לאחד כולם שמחו ובירכו על השינוי החיובי.

כאשר עלו חברי המועדון לירושלים להשקת הלמברטה של יוני הכהן עלו טענות כי המפגש אינו של מועדון החמש ולכן היה מן הראוי לא להגיע להשקה.

כעת נשמעת טענה הפוכה מדוע מפצלים את המפגש בירושלים.

אין שום כוונה לפצל את המפגש כי גם מי שאינו חבר מועדון מוזמן למלון הסקוטי, אלא שההחלטה צריכה להיות קודם כל של חברי מועדון החמש.

שינוי הדעה וההתנגדות לכל מהלך מזכיר לי את השיר הידוע אותו שרה רבקה מיכאלי בניקוי ראש:

"אני בעד הנגד ונגד הבעד".

אי אפשר לפסוח על שני הסעיפים וצריך להחליט "האם לנו אתה או לצרינו"?

את הדברים הללו אני כותב אליך מתוך כאב על כך שחבר מועדון שאני מעריך, למרות שלא תמיד הסכמתי עם דעותיו,אינו נותן גיבוי ברגע חשוב.צא ולמד ממתניה, צביקה, יאיר, מצא אשר עלו לירושלים על מנת לחזק אותנו ויצאו מחוזקים ממצב הרוח המרומם.

7.לאבי נוף-המטרה היא אחת ויחידה, למצא מקום הולם למפגש אשר יביא לגידול במספר האנשים המתכנסים,מקום אשר יהיה נוח גם למשפחות,לנשים ולילדים.אני מזמין אותך לתמוך במהלך, לבקר במלון הסקוטי ולראות בעיניך את המקום.

אין לי ספק מה תהא דעתך.

8.לחן פרחי-לך היו חילופי הודעות אישיות אבל אני כותב את הדברים באופן שכולם יוכלו להגיב וזה ההבדל ביני לבין מי שעשה את הדברים מולך ובסתר.

מי שיזם את המפגש הם דווקא הירושלמים אשר ביקשו מקום נוח למפגש והמועדון הלך לקראתם.

אני מזמין אותך לבקר ולשפוט בעצמך.

לסיום ברצוני לציין-

את מי שתמך והיגיע למפגש מת"א:

מתניה הלוי

צביקה מרגלית

משה מצא

יאיר לוסטיג

את מי שבחר להגיע למפגש מקרב הירושלמים:

אילן גורן

זאב פדן

עופר בן צבי

ציון מזרחי

רם מלון

צבי קנת מרש

יעקב טורטן(DR VOLVO)

יונתן כהן (יוני אופנועים)

יוסי ריבלין (וגם בנו שאת שמו איני זוכר)

נתן גזונטרמן

אלון זלוטניק והמשפחה המורחבת

את מי שבחר להצטרף כחבר (חדש)למועדון באותו יום:

יוסי כהן

גינצברג יצחק

ועוד רבים שהיגיעו אבל לא הספקתי לברר את שמם.

כמו"כ תודה למי שתמך בנו בפורום:

זמי לוין

דרור וסרשטיין

הצלם שהבטיח לצלם מהשמים במפגש הבא

ראובן-אתה תוזמן באופן רישמי עם האיטלקיות המצוחצחות

שלמה דן גדרון-ניידע אותך מעתה והלאה

דליה זלוטניק

דורון א-נמתין גם לך

גלעד

לכולם הברכות

היום יום שלישי פעמיים כי טוב

ניפגש ביום ו' הקרוב בשעה 11:30

יורם עוזרי

פורסם

זאת הודעתי אחרי ההודעה האחרונה (אתם לא באמת מצפים שלא אגיב שמישהו משתין לי בחצר!)

יורם עוזרי הנכבד.

תשובתך החלקלקה והנסיון האומלל שלך לגרור לויכוח את ה-IVC במטרה לעורר שדים ואהדה הוא נסיון פאטטי!

בחרת במשך שנים בתירוצים שונים להעלם מהסצנה המוטורית, ולא לקחת חלק בה בשום אופן כולל מעל דפי הפורום הזה.

הנסיון להציג עצמך כקדוש מעונה של מועדון החמש בשביל לעורר רחמנות אצל חברי המועדון שעדיין לא מכירים אותך מעציב!

רוב הנוכחים ביום שישי רומו על ידך במצג שווא, עם רובם דיברתי, ואת בחירתם יעשו כאנשים חושבים.

הניסיון להציג את פאב הטוביה כאינטרס כלכלי של מישהו הוא הוצאת דיבה -שים לב!

אני אכן עז מצח וקצת משוגע, ולא חבר מועדון... אבל יש לי דבר אחד או שתים בנושא המוטוריקה בי-ם ובכלל, מה יש לך?

אמשיך לבקר ולהעלות על סדר היום כל פעולה או עשייה של כל גוף בישראל שאחליט, גם אם זה לא ממש מסתדר לאדוני!

אגב הצער היחידי שלי שלא חשפתי את פרצופך האמיתי למרות שאחרים רצו לעשות זאת בעבר ואני סרבתי.

אני מחכה בכליון עיינים שמישהו יעשה מעצמו צחוק ויכריז עליך ועל שלושת חבריך כסניף, אז באמת תיחשף ערוותך

ויהיו צחוקים! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

איזה מזל שהיורם הזה לא דובר של מועדון החמש וזה לא העמדה הרישמית של מועדון החמש.. אחרת איזה באלגן היה:roll:

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
לכל הכותבים שלום,

שמעתי את הקולות ואשתדל להגיב באופן תמציתי.

1.דאגתי הראשונה היא לחברי מועדון החמש.זאת הסיבה שפניתי לכל החברים הירושלמים של מועדון החמש באופן אישי.הכוונה הייתה לבחון ראשית כל האם מקום המפגש במלון הסקוטי מתאים להם.לשמחתי כולם פרט לאחד(יוני הכהן) הגיבו בחיוב ואמרו כי המקום עונה על דרישותיהם.

2.טענות של מי שאינו חבר במועדון החמש, בנוגע להתנהלות מועדון החמש אינה במקומה אינה מקובלת עלי וגובלת בעזות מצח שאין כדוגמתה.מי שהיה חבר במועדון החמש וניסה להקים מקום מפגש יחד עם חברי מועדון החמש ולאחר שהשתמש בחברי המועדון הפנה עורף למועדון והצטרף ל I.V.C. אינו יכול להטיף מוסר למי שנשאר במועדון החמש ועשה מאמצים עם חברי המועדון למצא מקום מפגש הולם ומכובד.למרות זאת לאותו חבר לשעבר יש מקום גם במפגש במלון הסקוטי ונקבל אותו ברצון."אין שופטים אדם בזמן צערו".

3.לחבר המועדון יוני הכהן-ברצוני להבהיר כי לפני המפגש קיבל יוני הכהן פרטים מחמישה חברי מועדון החמש והם:

יורם עוזרי,עופר בן צבי,אילן גורן,מתניה הלוי,נחום קדמיאל.

האם כולם אינם דוברי אמת ורק יוני הכהן הוא הצדיק היחיד?או אולי יוני הכהן מתקשה להבין דברים אשר אינם מוצאים חן בעיניו?

יוני ,אתה החלטת ש"אין מספיק רכבי אספנות בירושלים,יש אנשיםהרוצים בפילוג,אילן גורן לא ביקר מעולם בפאב טוביה,לא שאלו את הירושלמים..."

כל הדברים הללו אשר נאמרו על ידך אינם נכונים.

אם חשקה נפשך להגיע למפגשים במלון הסקוטי,הינך מוזמן ככל חברי המועדון הירושלמים, אך אם חשבת כי יפרשו עבורך שטיח אדום טעות בידך.

צר לי כי לכך הגיעו הדברים ואני עדיין רואה בך חבר.

4.איני מבין את ה"נאמנות" לפאב טוביה,הרי המחויבות שלנו היא להצלחת המפגשים ולהנאת החברים ולא הצלחתו הכלכלית של איש זה או אחר.

5.בהתיחס לדברים שנכתבו איני מתיחס למספר המילים אלא למספר הכותבים. מכיוון שאני יודע לספור עד 100 הרי שמתוך החברים הירושלמים רק אחד מתנגד למפגש במלון הסקוטי ובמקרה זה מדובר ביוני הכהן אשר חבר ועשה יד אחת עם חברי I.V.C.

6.לאסף בקר-ברצוני לציין כי המפגש בטוביה אינו של מועדון החמש ואם היו חברים נוכחים במפגש זה הרי הם היו המיעוט.כל שאר החברים הירושלמים לא שבעו נחת מהמצב, ונוכחות של חבר אחד או שניים לכל היותר בכל מפגש שכזה מחייב מציאת פתרון הולם.

כמו"כ , לפני שאתה נותן תמיכתך לדברי אנשים שאינם חברי מועדון מן הראוי שתשוחח עם חברי המועדון הירושלמים,לא עם אחד אלא עם כמה מהם, ואז אולי תנוח עליך דעתך ותגובתך תהיה שונה.

לא הייתה "הנחתה מלמעלה" אלא רצון כן של החברים הירושלמים למצא מקום מכובד למפגש.

המפגש פורסם בין כל החברים הירושלמים כי הם אלה שצריכים להחליט האם המקום מתאים להם או לא ולשמחתי פרט לאחד כולם שמחו ובירכו על השינוי החיובי.

כאשר עלו חברי המועדון לירושלים להשקת הלמברטה של יוני הכהן עלו טענות כי המפגש אינו של מועדון החמש ולכן היה מן הראוי לא להגיע להשקה.

כעת נשמעת טענה הפוכה מדוע מפצלים את המפגש בירושלים.

אין שום כוונה לפצל את המפגש כי גם מי שאינו חבר מועדון מוזמן למלון הסקוטי, אלא שההחלטה צריכה להיות קודם כל של חברי מועדון החמש.

שינוי הדעה וההתנגדות לכל מהלך מזכיר לי את השיר הידוע אותו שרה רבקה מיכאלי בניקוי ראש:

"אני בעד הנגד ונגד הבעד".

אי אפשר לפסוח על שני הסעיפים וצריך להחליט "האם לנו אתה או לצרינו"?

את הדברים הללו אני כותב אליך מתוך כאב על כך שחבר מועדון שאני מעריך, למרות שלא תמיד הסכמתי עם דעותיו,אינו נותן גיבוי ברגע חשוב.צא ולמד ממתניה, צביקה, יאיר, מצא אשר עלו לירושלים על מנת לחזק אותנו ויצאו מחוזקים ממצב הרוח המרומם.

7.לאבי נוף-המטרה היא אחת ויחידה, למצא מקום הולם למפגש אשר יביא לגידול במספר האנשים המתכנסים,מקום אשר יהיה נוח גם למשפחות,לנשים ולילדים.אני מזמין אותך לתמוך במהלך, לבקר במלון הסקוטי ולראות בעיניך את המקום.

אין לי ספק מה תהא דעתך.

8.לחן פרחי-לך היו חילופי הודעות אישיות אבל אני כותב את הדברים באופן שכולם יוכלו להגיב וזה ההבדל ביני לבין מי שעשה את הדברים מולך ובסתר.

מי שיזם את המפגש הם דווקא הירושלמים אשר ביקשו מקום נוח למפגש והמועדון הלך לקראתם.

אני מזמין אותך לבקר ולשפוט בעצמך.

לסיום ברצוני לציין-

את מי שתמך והיגיע למפגש מת"א:

מתניה הלוי

צביקה מרגלית

משה מצא

יאיר לוסטיג

את מי שבחר להגיע למפגש מקרב הירושלמים:

אילן גורן

זאב פדן

עופר בן צבי

ציון מזרחי

רם מלון

צבי קנת מרש

יעקב טורטן(DR VOLVO)

יונתן כהן (יוני אופנועים)

יוסי ריבלין (וגם בנו שאת שמו איני זוכר)

נתן גזונטרמן

אלון זלוטניק והמשפחה המורחבת

את מי שבחר להצטרף כחבר (חדש)למועדון באותו יום:

יוסי כהן

גינצברג יצחק

ועוד רבים שהיגיעו אבל לא הספקתי לברר את שמם.

כמו"כ תודה למי שתמך בנו בפורום:

זמי לוין

דרור וסרשטיין

הצלם שהבטיח לצלם מהשמים במפגש הבא

ראובן-אתה תוזמן באופן רישמי עם האיטלקיות המצוחצחות

שלמה דן גדרון-ניידע אותך מעתה והלאה

דליה זלוטניק

דורון א-נמתין גם לך

גלעד

לכולם הברכות

היום יום שלישי פעמיים כי טוב

ניפגש ביום ו' הקרוב בשעה 11:30

יורם עוזרי

מצחיק:lol: :lol: :lol:

אגב

אני מקווה שבהתאם לכללי הכתיבה בפורום יעלם הטקסט הזה שחורג בגסות מאופן השימוש בפונטים השונים בפורום...

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תוכן חדש...