Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לך עז המצח אענה בגוף ההודעה מטעמי נוחות:

לכל הכותבים שלום,

שמעתי את הקולות ואשתדל להגיב באופן תמציתי.

1.דאגתי הראשונה היא לחברי מועדון החמש.זאת הסיבה שפניתי לכל החברים הירושלמים של מועדון החמש באופן אישי.הכוונה הייתה לבחון ראשית כל האם מקום המפגש במלון הסקוטי מתאים להם.לשמחתי כולם פרט לאחד(יוני הכהן) הגיבו בחיוב ואמרו כי המקום עונה על דרישותיהם.

2.טענות של מי שאינו חבר במועדון החמש, בנוגע להתנהלות מועדון החמש אינה במקומה אינה מקובלת עלי וגובלת בעזות מצח שאין כדוגמתה.אתה ממש לא בעמדה להביע מה מקובל עליך ומה לא.מי שאינו חבר מועדון לא בא בטענות אלא הגיב תגובה לגטימית למהלך מביש ומבעיש שאתה הובלת במסגרת דבר שנקרא דמוקרטיה וחופש דיבור. אני מניח כי במועדון החמש לא מכירים את המושגים הנ"ל. לא נורא, קורה. מי שהיה חבר במועדון החמש וניסה להקים מקום מפגש יחד עם חברי מועדון החמש ולאחר שהשתמש בחברי המועדון הפנה עורף למועדון והצטרף ל I.V.C.אם כוונתך לרן שושני הרי שאתה יכול לקרוא לילד בשמו. אם התכוונת אלי,אני חבר גאה ב IVC ומעולם לא הייתי וכנראה גם לא אהיה חבר במועדון החמש בגלל שכמותך. אינו יכול להטיף מוסר למי שנשאר במועדון החמש ועשה מאמצים עם חברי המועדון למצא מקום מפגש הולם ומכובד.למרות זאת לאותו חבר לשעבר יש מקום גם במפגש במלון הסקוטי ונקבל אותו ברצון."אין שופטים אדם בזמן צערו".

כנסיה היא אכן ההמקום הולם והמכובד לארח יהודים בערב שבת, :idea: אולי יהיה אף מכובד יותר להעביר את ימי המפגש לימי ראשון ולקבל את המתפללים הבאים בשערי הכנסיה, כשחברי המועדון עוטים לגופם גלימות תפילה אותנטיות.

3.לחבר המועדון יוני הכהן-ברצוני להבהיר כי לפני המפגש קיבל יוני הכהן פרטים מחמישה חברי מועדון החמש והם:

יורם עוזרי,עופר בן צבי,אילן גורן,מתניה הלוי,נחום קדמיאל.

האם כולם אינם דוברי אמת ורק יוני הכהן הוא הצדיק היחיד?או אולי יוני הכהן מתקשה להבין דברים אשר אינם מוצאים חן בעיניו?

יוני ,אתה החלטת ש"אין מספיק רכבי אספנות בירושלים,יש אנשיםהרוצים בפילוג,אילן גורן לא ביקר מעולם בפאב טוביה,לא שאלו את הירושלמים..."

כל הדברים הללו אשר נאמרו על ידך אינם נכונים.

אם חשקה נפשך להגיע למפגשים במלון הסקוטי,הינך מוזמן ככל חברי המועדון הירושלמים, אך אם חשבת כי יפרשו עבורך שטיח אדום טעות בידך.

צר לי כי לכך הגיעו הדברים ואני עדיין רואה בך חבר.

4.איני מבין את ה"נאמנות" לפאב טוביה,הרי המחויבות שלנו היא להצלחת המפגשים ולהנאת החברים ולא הצלחתו הכלכלית של איש זה או אחר.אני מבין שהבנה אינה דבר פשוט עבורך, לכן אסביר לך שוב, אנא קרא לאט או בקש מאדם קרוב שיעשה זאת עבורך: לא מדובר על נאמנות לפאב הטוביה (אל תנסה להבין את המושג נאמנות, זה כנראה משהו שלעולם לא תבין. פשוט אין לך את זה. חבל, אבל לא נורא). זה המקום הטוב ביותר שהיה ומוכן היה לפתוח המקום עבורנו בשישי. הוא בהחלט ראוי להערכה ותודה. שום הצלחה כלכלית לא היתה לו מאיתנו.אבל משמח אותי לראות שאתה משתמש במושגים שאינך יודע מהם: נאמנות ומחוייבות.

5.בהתיחס לדברים שנכתבו איני מתיחס למספר המילים אלא למספר הכותבים. מכיוון שאני יודע לספור עד 100 (אני בספק) הרי שמתוך החברים הירושלמים רק אחד מתנגד למפגש במלון הסקוטי ובמקרה זה מדובר ביוני הכהן אשר חבר ועשה יד אחת עם חברי I.V.C.

יוני לא עשה כלום עם IVC. לא יד לא רגל ואפילו לא אצבע אחת קטנה. יוני עשה השקה ועורר בה את תאבונו וקנאתו של קן הצרעות אליו שניכם משתייכים.

6.לאסף בקר-ברצוני לציין כי המפגש בטוביה אינו של מועדון החמש וגם לא יהיה ואם היו חברים נוכחים במפגש זה הרי הם היו המיעוט וטוב שכך.כל שאר החברים הירושלמים לא שבעו נחת מהמצב אל תדבר בשמי ו/או בשם אף אחד מהחברים הירושלמיים, דבר בשם עצמך ובשם חבריך לכת. ונוכחות של חבר אחד או שניים לכל היותר בכל מפגש שכזה מחייב מציאת פתרון הולם.

כמו"כ , לפני שאתה נותן תמיכתך לדברי אנשים שאינם חברי מועדון מן הראוי שתשוחח עם חברי המועדון הירושלמים,לא עם אחד אלא עם כמה מהם, ואז אולי תנוח עליך דעתך ותגובתך תהיה שונה.

לא הייתה "הנחתה מלמעלה" אלא רצון כן של החברים הירושלמים למצא מקום מכובד למפגש.

המפגש פורסם בין כל החברים הירושלמים כי הם אלה שצריכים להחליט האם המקום מתאים להם או לא ולשמחתי פרט לאחד כולם שמחו ובירכו על השינוי החיובי.

כאשר עלו חברי המועדון לירושלים להשקת הלמברטה של יוני הכהן עלו טענות כי המפגש אינו של מועדון החמש ולכן היה מן הראוי לא להגיע להשקה.

כעת נשמעת טענה הפוכה מדוע מפצלים את המפגש בירושלים.אין בעיה עם הפיצול יש בעיה עם דרך הפעולה. לא תבין, חבל על מאמציך, פשוט עזוב את, לא תבין לעולם.

אין שום כוונה לפצל את המפגש כי גם מי שאינו חבר מועדון מוזמן למלון הסקוטי, אלא שההחלטה צריכה להיות קודם כל של חברי מועדון החמש.

שינוי הדעה וההתנגדות לכל מהלך מזכיר לי את השיר הידוע אותו שרה רבקה מיכאלי בניקוי ראש:

"אני בעד הנגד ונגד הבעד".

אי אפשר לפסוח על שני הסעיפים וצריך להחליט "האם לנו אתה או לצרינו"? לא כל מי שאינו איתך הוא נגדך, ובטח לא אוייבך.

את הדברים הללו אני כותב אליך מתוך כאב על כך שחבר מועדון שאני מעריך, למרות שלא תמיד הסכמתי עם דעותיו,אינו נותן גיבוי ברגע חשוב.צא ולמד ממתניה, צביקה, יאיר, מצא אשר עלו לירושלים על מנת לחזק אותנו ויצאו מחוזקים ממצב הרוח המרומם.אני מאד מקוה שלא ישמע לעצתך אחיתופל, ולא ילמד הוא מהשוליים שהזכרת. בעצם, הוא לא ממכורי הכת ועדיין מפעיל שיקול דעת.

7.לאבי נוף-המטרה היא אחת ויחידה, למצא מקום הולם למפגש אשר יביא לגידול במספר האנשים המתכנסים,מקום אשר יהיה נוח גם למשפחות,לנשים ולילדים.אני מזמין אותך לתמוך במהלך, לבקר במלון הסקוטי ולראות בעיניך את המקום.

אין לי ספק מה תהא דעתך.

8.לחן פרחי-לך היו חילופי הודעות אישיות אבל אני כותב את הדברים באופן שכולם יוכלו להגיב וזה ההבדל ביני לבין מי שעשה את הדברים מולך ובסתר.

מי שיזם את המפגש הם דווקא הירושלמים אשר ביקשו מקום נוח למפגש והמועדון הלך לקראתם.

אני מזמין אותך לבקר ולשפוט בעצמך.

לסיום ברצוני לציין-

את מי שתמך והיגיע למפגש מת"א:

מתניה הלוי

צביקה מרגלית

משה מצא

יאיר לוסטיג

את מי שבחר להגיע למפגש מקרב הירושלמים:

אילן גורן

זאב פדן

עופר בן צבי

ציון מזרחי

רם מלון

צבי קנת מרש

יעקב טורטן(DR VOLVO)

יונתן כהן (יוני אופנועים)

יוסי ריבלין (וגם בנו שאת שמו איני זוכר)

נתן גזונטרמן

אלון זלוטניק והמשפחה המורחבת

את מי שבחר להצטרף כחבר (חדש)למועדון באותו יום:

יוסי כהן

גינצברג יצחק

ועוד רבים שהיגיעו אבל לא הספקתי לברר את שמם.

כמו"כ תודה למי שתמך בנו בפורום:

זמי לוין

דרור וסרשטיין

הצלם שהבטיח לצלם מהשמים במפגש הבא

ראובן-אתה תוזמן באופן רישמי עם האיטלקיות המצוחצחות

שלמה דן גדרון-ניידע אותך מעתה והלאה

דליה זלוטניק

דורון א-נמתין גם לך

גלעד

לכולם הברכות

היום יום שלישי פעמיים כי טוב

ניפגש ביום ו' הקרוב בשעה 11:30

יורם עוזרי

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא, אין ,ולא יהיה לך, כניראה, אי פעם, מושג ,מה זה חברים ."בי בגדת ".לגבי רחמים,עוד תיצטרך הרבה.

יעקב אתה הרי תמיד צודק, כנראה אתה בן האלוהים היחידי שלו ניתנה הנבואה.

פורסם
זאת הודעתי אחרי ההודעה האחרונה (אתם לא באמת מצפים שלא אגיב שמישהו משתין לי בחצר!)

יורם עוזרי הנכבד.

תשובתך החלקלקה והנסיון האומלל שלך לגרור לויכוח את ה-IVC במטרה לעורר שדים ואהדה הוא נסיון פאטטי!

בחרת במשך שנים בתירוצים שונים להעלם מהסצנה המוטורית, ולא לקחת חלק בה בשום אופן כולל מעל דפי הפורום הזה.

הנסיון להציג עצמך כקדוש מעונה של מועדון החמש בשביל לעורר רחמנות אצל חברי המועדון שעדיין לא מכירים אותך מעציב!

רוב הנוכחים ביום שישי רומו על ידך במצג שווא, עם רובם דיברתי, ואת בחירתם יעשו כאנשים חושבים.

הניסיון להציג את פאב הטוביה כאינטרס כלכלי של מישהו הוא הוצאת דיבה -שים לב!

אני אכן עז מצח וקצת משוגע, ולא חבר מועדון... אבל יש לי דבר אחד או שתים בנושא המוטוריקה בי-ם ובכלל, מה יש לך?

אמשיך לבקר ולהעלות על סדר היום כל פעולה או עשייה של כל גוף בישראל שאחליט, גם אם זה לא ממש מסתדר לאדוני!

אגב הצער היחידי שלי שלא חשפתי את פרצופך האמיתי למרות שאחרים רצו לעשות זאת בעבר ואני סרבתי.

אני מחכה בכליון עיינים שמישהו יעשה מעצמו צחוק ויכריז עליך ועל שלושת חבריך כסניף, אז באמת תיחשף ערוותך

ויהיו צחוקים! - רן

אגב ספרתי את הירושלמיים שאתה מדבר עליהם...בהצלחה! - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

יורם ערב טוב,

מעבר למצעד הצל"שים ואותו ההצטיינות שלך (אני מבין שאני נמנה על עולי הגרדום..), כל אשר עולה במוחי הקודח (ייתכן שזה נובע ממרק עדשים אשר היה מי שרתם גם את יצירת המופת הקולינארית הזו למטבחון השרשור) הוא שאתה נאיבי. כנראה.

מה שאיני יכול להגיד על חלק מבעלי אותות המופת והגבורה. כיצד הם מתפקדים - אני כבר למדתי "על בשרי".

העניין הוא אינו היעד (המבורך לכשעצמו: ריבוי מקומות מפגש לבעלי רכבי אספנות. וטעות בידי שושני - המועדון מעולם לא זנח את ירושלים), אלא הדרך ליעד (וכאן כהרגלם של אותן נפשות ממש - שלא זו בלבד שלא למדו דבר, נראה שהם כבר לא ילמדו).

אולי אני טועה. והלוואי שטעיתי.

פורסם
זאת הודעתי אחרי ההודעה האחרונה (אתם לא באמת מצפים שלא אגיב שמישהו משתין לי בחצר!)

יורם עוזרי הנכבד.

תשובתך החלקלקה והנסיון האומלל שלך לגרור לויכוח את ה-IVC במטרה לעורר שדים ואהדה הוא נסיון פאטטי!

בחרת במשך שנים בתירוצים שונים להעלם מהסצנה המוטורית, ולא לקחת חלק בה בשום אופן כולל מעל דפי הפורום הזה.

הנסיון להציג עצמך כקדוש מעונה של מועדון החמש בשביל לעורר רחמנות אצל חברי המועדון שעדיין לא מכירים אותך מעציב!

רוב הנוכחים ביום שישי רומו על ידך במצג שווא, עם רובם דיברתי, ואת בחירתם יעשו כאנשים חושבים.

הניסיון להציג את פאב הטוביה כאינטרס כלכלי של מישהו הוא הוצאת דיבה -שים לב!

אני אכן עז מצח וקצת משוגע, ולא חבר מועדון... אבל יש לי דבר אחד או שתים בנושא המוטוריקה בי-ם ובכלל, מה יש לך?

אמשיך לבקר ולהעלות על סדר היום כל פעולה או עשייה של כל גוף בישראל שאחליט, גם אם זה לא ממש מסתדר לאדוני!

אגב הצער היחידי שלי שלא חשפתי את פרצופך האמיתי למרות שאחרים רצו לעשות זאת בעבר ואני סרבתי.

אני מחכה בכליון עיינים שמישהו יעשה מעצמו צחוק ויכריז עליך ועל שלושת חבריך כסניף, אז באמת תיחשף ערוותך

ויהיו צחוקים! - רן

ברשותך,אבהיר את דבריך המסומנים בכחול, עוד מימי המפגש בקינג ג'ורג', בביקוריו הבודדים, טענתי באוזניך שיורם מחבל במפגשים ונראה כי בוחש מאחרי הקלעים וחותר תחתינו תוך הפצת כזבים לגורמים שונים.

אז מנעת ממני לפעול בעיניין. חבל, מסתבר שצדקתי ובגדול. אך האמת יצאה לאור. עדיף מאוחר מלעולם לא.

פורסם
ברשותך,אבהיר את דבריך, עוד מימי המפגש בקינג ג'ורג', בביקוריו הבודדים, טענתי באוזניך שיורם מחבל במפגשים ונראה כי בוחש מאחרי הקלעים וחותר תחתינו תוך הפצת כזבים לגורמים שונים.

אז מנעת ממני לפעול בעיניין. חבל, מסתבר שצדקתי ובגדול. אך האמת יצאה לאור. עדיף מאוחר מלעולם לא.

תגובה מיותרת, לגופו של אדם ולא לגופו של עניין. ועדיף שלא היתה נאמרת.

פורסם

אגב מישהו חשב מדוע אין מפגש מועדון החמש באשקלון והסביבה?

יכול להיות שזה היה מונע מאדם מסויים לרוץ ולפתוח סניפים חדשים בכל הארץ

בשם מועדון החמש ירום הודו.....

או שהם מפחדים שהגולם יקום על יוצרו? - רן

*כל המשייך את המילה גולם לאדם מסויים עושה זאת מהירהורי ליבו בלבד!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
תגובה מיותרת, לגופו של אדם ולא לגופו של עניין. ועדיף שלא היתה נאמרת.

מצטער,אך לדעתי יש דברים החייבים להאמר, גם אם הם לא כל כך נעימים.

יורם הרים להנחתה, אז מנחיתים.

מי שביתו בנוי מזכוכויות אל לו לזרוק אבנים על חלון שכנו.

פורסם
אגב מישהו חשב מדוע אין מפגש מועדון החמש באשקלון והסביבה?

יכול להיות שזה היה מונע מאדם מסויים לרוץ ולפתוח סניפים חדשים בכל הארץ

בשם מועדון החמש ירום הודו.....

או שהם מפחדים שהגולם יקום על יוצרו? - רן

הוא לא פותח סניפים חדשים, הוא מפצל קיימים . . . :roll:

פורסם

חברים, בואו למפגש הצפוני (נשר) אצלינו אין מריבות, אצלינו אין מחלוקות !

ניפגשים רק עבור התחביב הכיפי שלנו ......... מכוניות ישנות :-)

עדי גולדנברג 13399

פורסם

חברים, בואו למפגש הצפוני (נשר) אצלינו אין מריבות, אצלינו אין מחלוקות !

ניפגשים רק עבור התחביב הכיפי שלנו ......... מכוניות ישנות

:-)

הכל נכון עד שצביקה יבוא...

פורסם
מצטער,אך לדעתי יש דברים החייבים להאמר, גם אם הם לא כל כך נעימים.

יורם הרים להנחתה, אז מנחיתים.

מי שביתו בנוי מזכוכויות אל לו לזרוק אבנים על חלון שכנו.

חברים יקרים

כואב לקרוא ולראות לאיזה רמה תינוקית וקטנונית השרשור יורד.

אנה מכם תתאפקו בתגובותכם וצפו לעתיד טוב יותר בירושלים.

זה מגיע לנו חובבי האספנות ללא הבדל דת מין וגזע.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

• תוכן חדש...