Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום דר.וולוו.אני לא מכיר אותך אולם הטון והכתוב לא ראויים ולא חשוב מה קרה.

כדברי הפתגם הישן:אדם ניכר בכיסו כוסו וכעסו...

זמי DR וולוו=יעקב טורטן....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לאחר יממה שכללה חילופי הודעות פרטיות, מיסרונים ובקשות מבקשות שונות, הגעתי לכמה אפשרויות לגבי מה שאירע בשישי האחרון;

1. ארבעת חברי המועדון שימשו ככלי משחק במלחמה פנימית שכלל לא נוגעת להם.

2. המועדון יזם את המפגש בירושליים בכדי ליצור מצב של "הפרד ומשול".

על פניו, ולמיטב הבנתי, האפשרות הראשונה נראית הרבה יותר מציאותית וריאלית, ומצד המועדון מדובר היה בטעות שנבעה מאי הקשבה ואי הכרת הנפשות הפועלות, ולא בכוונה לצור פירוד ומחלוקת.

אני, אישית, ביקרתי במפגש הירושלמי על כל גילגוליו, יותר מכל חבר מועדון אחר.

מקום המפגש בטוביה מתאים מאד לנפח המבקרים ולאופי החברים, והשירות שמקבלים מקובי, בעל הפאב, הינו יוצא דופן בטיבו והאווירה - אין שניה לה !

לא פעם טענתי שקשה עד בלתי אפשרי להקים סניף של מועדון ה 5 בבירה, גם בשל אופי העיר ואופיים של הירושלמים עצמם שאופי הבילוי שלהם שונה משל התלאביבים..

הרבה יותר חכם היה לקיים מפגש סוף קייץ בטובייה, בתיאום עם חברי החוג הירושלמי בלי שום קשר לשייכות המועדונית שלהם, בסגנון ההשקה המדהימה של יוני, וכך היתה נימנעת מריבה והיינו עושים עוד צעד קטן בכיוון של שלום עולמי.:-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הרבה יותר חכם היה לקיים מפגש סוף קייץ בטובייה, בתיאום עם חברי החוג הירושלמי בלי שום קשר לשייכות המועדונית שלהם, בסגנון ההשקה המדהימה של יוני, וכך היתה נימנעת מריבה והיינו עושים עוד צעד קטן בכיוון של שלום עולמי.:-P

ברור:bugeyed::conf::sissies::neutral::brickwall:

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
רנצוק אני חושב שגם עליי ועל כל חברי המועדון הירושלמים כולל גם אותך המועדון עתיד להשען כיון שהמועדון הוא האנשים שבו אתה כמו גם אני וכל באי הפורום הנכבדים אשר תורמים ויתרמו בעתיד למיפגשים מוצלחים בירושלים יחד.

עופר ידידי,

עלי אין למועדון על מה להשען, אני כלל לא חלק ממנו וסביר להניח שגם לא אהיה כזה בעתיד.

לעומת זאת, חברי יכולים לסמוך, להשען ואף להתמך עלי ובי והוכחתי זאת לאורך כל חיי. מעולם לא בגדתי באיש ובטח לא בחבר, ועל כך יעידו כל מכירי.

להזכיר לך, לירושלמים, לכל מבקרי המפגש, וקוראי הפורום: אני הייתי זה שעלה עם רכב עתיק כל יום שישי, מאזור תל-אביב, על מנת לקדם מפגש בירושלים בכל מזג אויר, גם כשאתה ושאר הירושלמים נשארו ספונים בביתם.

אני זה ששוטט ברחובות עם רן שושני על מנת לפזר פתקים על מכוניות כדי שיגיעו למפגש שאתה וחבריך תוכלו לפלג, לפצל ולהרוס.

יעקב,

אני שמח שנשאר מקום בלבך לרחם עלי למרות שאינני זקוק לרחמים מאף אחד.

אתה וחבריך לא הוטעתם כלל ועיקר מכיוון שלא דובר על ארוע חד פעמי אלא על הקמת מפגש מתחרה כבר מההתחלה, אם היה מדובר על ארוע חד פעמי, מדוע היה צריך להסתיר אותו? אם היו מזמינים אותנו, היינו מגיעים בשמחה, עם קובי ונהנים כמו בהשקה של יוני. זאת ועוד, אם אכן היה מדובר בארוע חד פעמי, מדוע ניתנה לו הכותרת שניתנה לו, על ידי צביקה?

ואכן, בשנות השבעים הייתי בחיתולים אבל לא כל שנות השבעים, רק בהתחלה...

פורסם

אני מקווה שמדובר בהודעה רשמית של המועדון ועל דעתו, כיוון שלמען האמת חסרה לי תגובה רשמית

של דובר המועדון בשם היו"ר לארועים.

לקראת הדיון באספת החברים הקרובה בדבר אישור מקום המפגש רק רציתי להזכיר למצביעים

את הקריטריונים שהם עצמם קבעו בקשר למיקום המפגש, מס' החברים בו, ושאר המדדים שעל מפגש

רשמי של מועדון החמש לעמוד בהם, על מנת ששוב לא יעשו צחוק מעצמם....

שחס וחלילה לא יחשוב איש שמישהו מקיים אייפה ואייפה ומבדיל בין הסניפים השונים....

איזה כייף שיש כלכך הרבה בורות ליפול בהם, כשאין תיכנון ויד אחת שמכוונת!

אגב מסקנות עבודת הנמלים של נימרוד מיושמת, או נישמרת בסוד? - רן

פורסם

דובר המועדון וגם היו"ר היו בארה"ב ולא היו מחוברים כל כך.

הדובר חזר לפני כמה שעות והיו"ר עדיין שם.

מה שברור הוא שהנושא יועלה בישיבת ועד המועדון וחברי המעדון המעונינים להשתתף בדיון, מוזמנים.

הודעה תימסר

בני הספל

דובר המועדון

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בתור אחד שלא חבר מועדון כלשהו אבל עדיין אוהב מכוניות אספנות וקורא הרבה כאן, ציפיתי למהלך הזה מצד מועדון ה 5.

חבל.

אבל מה שחבל יותר זאת העובדה ששני אנשים שהכרתי אישית רק לפני כמה ימים הפכו לעויינים רק בגלל זה.

אני לא גננת אבל זה כואב לי אישית.

חברה, אתם אנשים נפלאים ומיוחדים. תתעלו על הכעסים האישיים - דברו ותפתרו את השטות הזאת.

אני מוכן לארח אותכם באיזה בית קפה על חשבוני אם זה יעזור.

פורסם
לאחר יממה שכללה חילופי הודעות פרטיות, מיסרונים ובקשות מבקשות שונות, הגעתי לכמה אפשרויות לגבי מה שאירע בשישי האחרון;

1. ארבעת חברי המועדון שימשו ככלי משחק במלחמה פנימית שכלל לא נוגעת להם.

2. המועדון יזם את המפגש בירושליים בכדי ליצור מצב של "הפרד ומשול".

על פניו, ולמיטב הבנתי, האפשרות הראשונה נראית הרבה יותר מציאותית וריאלית, ומצד המועדון מדובר היה בטעות שנבעה מאי הקשבה ואי הכרת הנפשות הפועלות, ולא בכוונה לצור פירוד ומחלוקת.

אני, אישית, ביקרתי במפגש הירושלמי על כל גילגוליו, יותר מכל חבר מועדון אחר.

מקום המפגש בטוביה מתאים מאד לנפח המבקרים ולאופי החברים, והשירות שמקבלים מקובי, בעל הפאב, הינו יוצא דופן בטיבו והאווירה - אין שניה לה !

לא פעם טענתי שקשה עד בלתי אפשרי להקים סניף של מועדון ה 5 בבירה, גם בשל אופי העיר ואופיים של הירושלמים עצמם שאופי הבילוי שלהם שונה משל התלאביבים..

כמה וכמה הארות והערות.

1. ארבעת חברי המועדון שימשו כלי משחק במלחמה פנימית שלא נוגעת להם?

מסופקני.

קמו שני חברי מועדון ירושלמים, יורם עוזרי ואילן גורן, והחליטו שטוביה זה לא מספיק טוב בשבילם, או שאולי דווקא החברה לא טובה בשבילם.

קטע שמכיל הערות לגופו של אדם - נמחק

שניהם פנו למועדון החמש (או שאולי היה זה מועדון החמש שפנה אליהם. זה לא רלוונטי להמשך) להקמת מפגש בירושלים, שלא בטוביה.

דבר הוביל לדבר, השושו נשמר, חצאי אמיתות נאמרו לחלק מהחברים, אי דיוקים נאמרו לאחרים, והנה יש "הכנה למפגש בירושלים", מבלי לשאול את הירושלמים עצמם.

2. ירושלים כותבים עם י אחת ולא עם שתיים...

מקובל עליי לחלוטין שמועדון החמש ירצה שיהיה מפגש בירושלים. זה אך טבעי, ואני מברך על היוזמה הזאת. רק חבל שאת המנדט לעשות זאת, מועדון החמש נתן לשני אנשים אשר אמינותם מוטלת בספק, דרכם אינה דרך ארץ, ורצונם הוא פילוג - וזה בניגוד גמור למועדון החמש ולעומד בראשו.

על זה נאמר: "כאילו דה..."

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
אני מקווה שמדובר בהודעה רשמית של המועדון ועל דעתו, כיוון שלמען האמת חסרה לי תגובה רשמית

של דובר המועדון בשם היו"ר לארועים.

לקראת הדיון באספת החברים הקרובה בדבר אישור מקום המפגש רק רציתי להזכיר למצביעים

את הקריטריונים שהם עצמם קבעו בקשר למיקום המפגש, מס' החברים בו, ושאר המדדים שעל מפגש

רשמי של מועדון החמש לעמוד בהם, על מנת ששוב לא יעשו צחוק מעצמם....

שחס וחלילה לא יחשוב איש שמישהו מקיים אייפה ואייפה ומבדיל בין הסניפים השונים....

איזה כייף שיש כלכך הרבה בורות ליפול בהם, כשאין תיכנון ויד אחת שמכוונת!

אגב מסקנות עבודת הנמלים של נימרוד מיושמת, או נישמרת בסוד? - רן

כאחד שאינו חבר מועדון והכריז שלא יהיה,אני שואל:מה איכפת לך בכלל איזה דיונים יהיו?

איזה בורות יהיו?איזה אופי יהיה למפגש? ובכלל..

רד מהנושא.עסוק בדברים מועילים לעצמך ושמור לעצמך את דעותיך.

השאלות שהועלו כאן הן רטוריות.

פורסם
באם אתה מתכוון למיפגש של אנשים אקראים ששותים בירה?אין לנו ויכוח.

באם אתה מתכוון למיפגש מועדון ה-5 כמו בכל מיפגש אחר?גם פה אין לנו ויכוח...

זמי שלום,

המפגש בירושלים אינו מפגש אקראי של אנשים השותים בירה, אלא מפגש של חברים (אמיתיים,אני מקווה שיש עדיין כאלה היודעים מה זה) בעלי עיניין ותחביב משותף הנפגשים באופן קבוע, במקום קבוע, בזמן קבוע, במתכוון ובמתוכנן, על מנת להפגש ולבלות יחד בשל היותם אנשים, חברים ובעלי עיניין משותף ובאופן מאד לא אקראי, גם, אבל לא רק, שותים בירה.

במה שונה מפגש כזה מכל מפגש אחר של מועדון החמש?

האם בזה שאיננו משתייכים למועדון החמש הופך אותנו לשותי בירה אקראיים?

האם בזה שאיננו חברים במועדון החמש צריך למנוע מאיתנו להיפגש באופן קבוע ובמקום מפגש קבוע?

אולי בשל אי השתייכותנו, למועדון מס' 1, אסור לנו לאהוב רכבי אפסנות או להחזיק בהם ללא היתר מהמועדון?

מתגובתך נושבת רוח של התנשאות, זלזול וביטול, הלא כן?

כך אני מבין את הדברים. אם הינך חושב כי לא הבנתי, אני מתנצל ואשמח להסבר.

בברכה,

רן.

פורסם
כאחד שאינו חבר מועדון והכריז שלא יהיה,אני שואל:מה איכפת לך בכלל איזה דיונים יהיו?

עיניים להם לא יראו

אתה מבין, כאן נעוצה הבעיה

אתה חושב שמי שמגיב כאן לא היה רוצה להיות חבר במועדון

אתה חושב, ומעלה בכתב את דברייך, כי המועדון שייך לחבריו, וכי מי שאיננו שייך לו, שיקום וילך

תחושת האליטיזם המלווה את דברייך, והמחשבה כי המועדון חף מאינטרסים, וכל עיניין חבריו היא טובת נושא האספנות, בטעות יסודם. המועדון מתיימר לייצג ולקדם בארץ את נושא האספנות, ככזה הוא שייך לציבור ולא רק לחבריו. הוא גם פועל בשם הציבור כולו, פעמים רבות, ועושה טוב. אולם התנהגות חלק מחבריו לא מאפשרת לי בודאי, ולמספר אנשים נוספים שאינני מתימר לדבר בשמם, להיות חלק.

ואתה מר זמי לוין, חושב שזה בסדר.

כאן נעוצה הבעיה.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

האמת ממש לא אכפת לי, אבל כיוון שיש עוד קומץ קוראים, חברי מועדון וגם כאלה שלא, מן הראוי שתפרס בפניהם האמת.

כי אם היה מהלך מכוון של המועדון אז המהלך בזוי ולא ראוי שידעו את זה כולם.

ואם קמו קומץ נציגים מתוך המועדון ופעלו על דעת עצמם הרי שהברדק חוגג אצלכם, וגם את זה ראוי לכולם לדעת...

מה קורה אצלכם במועדון זמי? - רן

פורסם

אשמח לקבל תגובה רישמית של המועדון להשתלשלות האירועים.

מה קדם למה, והאם הדרך בה הודיעו לאנשים על המפגש ביום שישי האחרון (כמו גם מידורם של אנשים אחרים), היתה על דעת הנהלת המועדון, או שזאת פרי יוזמה מקומית.

באופן אישי, ולהערכתי בלבד, מי שהוליך את מי שולל אלו שני חברי מועדון, אשר הוליכו שולל את המועדון, וגרמו לו נזק (פתאום זה מהדהד לי מוכר מאיזו "פרשה"), אך ישנן לחישות מטרידות המגיעות לאוזניי, שלא כך הוא הדבר, ולכן אשמח לקבל תגובה רישמית מהמועדון.

כמובן כשאני מדבר על הולכת שולל במקרה זה, אני מתכוון שנאמרו חצאי אמיתות ואי דיוקים לגבי האירוע ביום שישי האחרון, אירוע אשר היה של המועדון, מתוך כוונה להפוך את האירוע הזה למפגש שבועי.

דבר נוסף שמטריד אותי הוא זה שבמידה ואכן היה זה אירוע של המועדון, ואני מניח שזה כן, הרי זה היה "כינוס מקדים כהכנה למפגש מועדון ה - 5 בירושלים" (כדברי צביקה, פותח השרשור), מדוע לא יצאה חברי המועדון כל הודעה רישמית של המועדון. מדוע זה לא פורסם בפורום כמו כל אירוע אחר של המועדון? וגם לכך אבקש תגובה רישמית מהמועדון.

אם זה לא היה אירוע של המועדון (ולכן לא היה לו פרסום מקדים), איך זה שזאת "הכנה למפגש מועדון ה - 5 בירושלים"? מפגש אשר אמור להיות מאושר כבר בעוד כשבוע - "הקמת מיפגש אמורה להיות מאושרת בישיבת ההנהלה והקרובה תהיה רק ב19.10 ואו אז היא תקבל גושפנקה." (ציטוט מדבריו של זמי).

קשה לי להאמין כי הפלגנות היא דרכו של המועדון, אלא הרבה יותר סביר בעיניי כי זאת היתה יוזמה מקומית של שני חברי מועדון, אבל הספק מכרסם בי, וחוסר תגובה רישמית בנושא מצד המועדון, רק מגדיל את הכרסום הזה.

אני חוזר ומברך את מועדון החמש על החלטתו לפתוח סניף בירושלים עיר הקודש, בירת ישראל, ושואל את עצמי האם האנשים שאת חלק מהתנהלותם הנלוזה פירטנו כאן בשרשור, אלו האנשים אשר מועדון החמש רוצה שיעמדו בראש הסניף הירושלמי, והם יהיו אלו שיידאגו למפגש השבועי של המועדון (זה עלול להשליך על המועדון, ועל כך שהוא מקבל את דרכם הנלוזה של השניים)?

עדיין לא מאוחר מידי לקחת צעד לאחור, לעשות חושבים, לשאול, להתייעץ (כן, גם עם אלו שאינם חברי מועדון) ולקבל החלטה מושכלת, ולא החלטה המבוססת על שני חברי מועדון.

למען הסר ספק, בהחלט יכול להיות שההחלטה המושכלת תהיה שמפגש מועדון החמש בירושלים יהיה בכנסיה הסקוטית, אך עדיין כשיישאלו שאלות (ושאלות יישאלו), יהיו למועדון החמש תשובות אשר יניחו את דעתם של השואלים גם אם הם אינם חברי מועדון החמש.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

חן, זרקת כפפה ואני מתנדב להרימה:

ביום שישי הבעל"ט (16.10.2009),

תתקיים (באופן ספונטני לחלוטין) מסיבת סיום הקיץ,

כהרגלנו, נקיים את המסיבה אקראית בפאב ה"טוביה" (רחוב שושן)

בירושלים בירתנו הניצחית.

מצב רוח טוב, אוירה חמה ולבבית וכמובן בירה מעולה מובטחת לחוגגים.

התארגנו בשיירות ובואו בהמוניכם להזדהות עם האהבה למוטוריקה באוירת "כולנו ביחד" למען שלום עולמי (הצעה של חן :wink:).

למען הסר ספק, כולם כולל כ ו ל ם מוזמנים (במחשבה שניה, אולי בעצם, לא ממש כולם כולם כולם) .

להתראות בשישי.

• תוכן חדש...