Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אצלי ברכב תקתוקים מהמרימים ההידראוליים שנשמעים כל הזמן, והם נורא מעצבנים

האם יש דרך להפחית את הרעש מבלי להוציא 600 שקל בשביל להחליף אותם?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הנדנדים צריכים שמן מנוע איכותי,שמן שעמיד בפני יצירת קצף,שיוצרת משאבת השמן,כאשר המנוע פועל בטורים גבוהים.

שמן סינטטי עמיד יותר לקצף מאשר שמן מינרלי ,ולכן עדיף להשתמש בשמן סינטטי טוב ואיכותי.

פורסם

תודה על העצה אך כבר עשיתי זאת - שמתי ממש לא מזמן שמן סינטטי מלא 5W40, אני שוקל מעבר ל5W30 בטיפול הבא עקב העובדה שבספר רכב כתוב שמותר להשתמש בצמיגות הזו.

יש לציין שהמעבר לסינטטי מלא כלל לא עזר.

פורסם

השאלה היא האם זה יעזור במקרה שלי?

הנדנדים אצלי רועשים מאז שהרכב עבר שיפוץ ראש

מה שעד עכשיו לא הבנתי זה מאיזה סיבה הם רועשים? האם בגלל שנגרם להם נזק פיזי וצורתם השתנה?

האם בגלל שהחורים לשימון נסתמו איכשהו? אשמח לקבל הסבר טכני לסיבה שבגללה הם רועשים.

אשמח לקבל תשובה גם ממך רון לגבי זה..

יש לציין שהמנוע פועל מצויין עד כה פרט לרעש הזה שכל פעם מטריד אותי

פורסם
תודה על העצה אך כבר עשיתי זאת - שמתי ממש לא מזמן שמן סינטטי מלא 5W40, אני שוקל מעבר ל5W30 בטיפול הבא עקב העובדה שבספר רכב כתוב שמותר להשתמש בצמיגות הזו.

יש לציין שהמעבר לסינטטי מלא כלל לא עזר.

המעבר לשמן סינטטי לא אמור היה לעזור לבעייה שלך.

כמעט בכול רכב קיים רעש ממרימי השסתומים בדקות הראשונות אחרי התנעה לכן אני ממליץ לך לגשת למוסך שמכיר את הרכב בכדי לקבל חוות דעת מקצועית וייתכן שאין צורך להחליף כלום ברכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

רון כבר שמע את הרעש ואמר שאין בעיה במנוע ושניתן להשאיר את זה ככה

בחלק מהרכבים יש רעש בדקות בראשונות אחרי ההתנעה, אצלי הרעש קבוע, כל הזמן ובחיים לא מפסיק גם אחרי נסיעה של שעתיים וזה מטריד.

פורסם

אם אתה חושד שהמרימים רועשים תרים מכסה שסתומים ובדוק אותם תסובב את הקמשפט כך שמעל המרים שאתה בודק הפיקה תהיה כלפי מעלה המרווח בין הפיקה למרים צריך להיות לא יותר מ 0.2 מ"מ אם המרווח

תקין לחץ על המרים הוא צריך לרדת לא יותר מ 1 מ"מ אם לא תקין תחליף אותם

פורסם

אם היה לי כזה ידע במכונאות..

אשמח אם תגיד מה יכול להיות פגום במרים שיגרום לו להרעיש

אולי אין בעיה לנסוע ככה אבל הרעש משגע אותי..

פורסם

המרים ירעיש כתוצאה מחופש בין השסתום למרים ההידראולי לקמשפט מה שיכול להיות פגום

במרים זה שחיקה של הבוכנה , שבר , תפיסה הוא יכול להרעיש כתוצאה מלחץ שמן נמוך

אם זה קרה לאחר שיפוץ ראש יכול להיות שאחד ממעברי השמן ניסתם

פורסם

או שמה שקורה ונשמע הרבה יותר סביר זה שפשוט לא פירקו את המרימים כאשר שיפצו ראש וניקזו את כול השמן בפנים..:roll:

פורסם
אם בעל מקצוע מומחה כמו רון אמר שאין צורך לגעת במנוע אז רד מהעניין.

אני מבין שלא חייב "לגעת" במנוע ושזה כנראה לא יגרום נזק אבל זה קצת מעצבן לנסוע ברכב בנזין שנשמע קצת כמו דיזל ולכן כמה שאני מנסה לשכוח מזה כל פעם שאני נוסע ברכב הרעש מזכיר לי את העניין ובכלל מעניין מה אנשים יגידו שאני ארצה למכור את הרכב עוד שנה שנתיים, יחשבו שיש איזה בעיה במנוע..

אז לדעתכם יש טעם לשים תוספים כמו שהוצע לי בהתחלה? למה אני לא חסיד של הדברים האלה..

יש טעם לרדת לצמיגות 5W30 סינטטי מלא?

פורסם

אתה יכול לפתוח את מכסה השסתומים,להניע את האוטו ולבדוק שיוצא שמן מכל מרים הידראולי.

אם מכולם יוצא שמן,אז מגיע לחץ שמן לכולם.

• תוכן חדש...