Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר לסוזוקי בלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

דבר ראשון המצברים לא יכנסו בתושבת המצבר,דבר שני כן האלטרנטור יקרוס מאוד מהר יכולת הטעינה של האלטרנטור 15 אמפר יותר מהמצבר,תתקנו אותי אם אני טועה.

כלומר אם המצבר 60 אמפר יכולת הטעינה 75 אמפר.

נירן.

פורסם
שלום.

דבר ראשון המצברים לא יכנסו בתושבת המצבר,דבר שני כן האלטרנטור יקרוס מאוד מהר יכולת הטעינה של האלטרנטור 15 אמפר יותר מהמצבר,תתקנו אותי אם אני טועה.- מאיפה השטות הזו נלקחה ?

כלומר אם המצבר 60 אמפר יכולת הטעינה 75 אמפר.

נירן.

אתה טועה והאלטרנטור לא יקרוס.

מידע כללי

ברוב הרכבים זרם המוצא או ההספק של האלטרנטור נקבע על סמך סה"כ הזרם הממוצע שנצרך על-ידי צרכני הרכב כפול 1.3.

דוגמאות

ברכב מסוג ניסאן 350Z מותקן מצבר של 52 אמפר-שעה וזרם המוצא הנקוב של האלטרנטור 110 אמפר.

ברכב מסוג דייהו נובירה מותקן מצבר של 55 אמפר-שעה וזרם המוצא של האלטרנטור הינו 85/95 אמפר תלוי בדגם המנוע.

במידה ומידות המצבר וכיוון הקטבים של מצבר 55/60 אמפר-שעה מתאימים אתה יכול להרכיב את המצבר ברכב שלך.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה רבה אבל נניח במצבר 46 אמפר הזרם היוצא ממנו אם אני לא טועה הוא 250 וואט וב55 אמפר נגיד יצא 350 וואט ובספר באוטו דיפו רשום שבלנו צריכה 46 אמפר וזרם של 250... זה עדין יהיה בסדר לשים 55 אמפר?...

עוד שאלה מה ההבדל נגיד בין מצבר של שנפ וולטה או הי הנרג'י?..

תודה על העזרה ושיהיה לכולם חג שמח...!

פורסם

אתה מבלבל מושגים ויחידות מידה.

המספר הראשון 55 אמפר-שעה מציין את קיבולת המצבר, המספר השני מציין את כושר ההתנעה של המצבר קרי Cold Cranking ביחידות של Amps אם ההערך הזה גבוה ממה שכתוב בספר הרכב או המלצות ייצרן אתה יכול בשקט לרכוש את המצבר.

דוגמא:

נניח וההמלצה בספר של אוטודיפו עבור הרכב שלך היא מצבר של 55 אמפר-שעה וכושר התנעה של 250 AMPS וקיים לרכישה מצבר של 55 אמפר-שעה או 60 אמפר-שעה ובעל כושר התנעה של 350 AMPS אתה יכול לרכוש את המצבר בראש שקט.

קיים עוד נתון אחד ייתכן שגם שהוא מופיע על המדבקה של המצבר והוא Reserve Capacity ונמדד ביחידות של דקות.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני הוסיף לדברים הנכונים של מרק , המצבר אמור להחזיק יותר זמן מכיוון שהוא יפרק לאט יותר.

אני באופן כללי תמיד שם את המצבר הכי גדול שאפשר בתושבת.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בבלנו הולך מצבר של 46 אמפר.

מצבר זה הוא דק ומתאים בדיוק לתושבת.

מצברי 55 ו60 אמפר הם רחבים יותר ולכן לא ייכנסו לתושבת ללא שינויים.

בקשר לשאלה השנייה שלך, וולטה ושנפ הם שני היצרנים הגדולים בארץ ושנהם מעולים. אם תשאל את דעתי האישית, אז בבחירה מבין השניים הייתי בוחר וולטה.

מצברי היי-אנרג'י מיוצרים ע"י וולטה עבור אוט דיפו בלבד ולא תמצא אותם במקום אחר. אלא מצברים נחותים מבחינת רמה יחסית לוולטה ושנפ ומגיעים עם שנת אחריות.

פורסם

איגור ברשותך מה זה מצבר נשיונל? גם הוא זה וולקן תעשיות רכב.

כלומר גם דגם נחות של וולטה?

יש לי כזה בחיפושית שקיבלתי באחריות לאחר שוולטה שבק.

חיפושיות 73-74

פורסם

שי לצערי אני לא מכיר את המצבר, אבל אני אשמח לבדוק לך את זה ביום ראשון.

האם הוולטה שלך שבק חיים קרוב לסוף האחריות שלו?

אם הוא באמת מיוצר ע"י וולקן תעשיות אז הוא כניראה נחות יותר מהוולטה, כי הוולטה הוא המותג הראשי של וולקן.

ישנה אפשרות שהוא גם מצבר שמיובא ע"י וולקן.

פורסם

אני לא יודע מה הסיבה ,כי קיבלתי אותו מחבר והוא היה בן שנה ,ניסיתי להטעין אותו ולא הלך ואז החלפתי אותו.

המצבר עצמו נפרק לי יותר מפעמיים לגמרי +המון סטרטרים מתי שהמנוע לא הניע ואחרי טעינה איטית הוא חזר לתפקד מצויין ועד היום הוא עובד.

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...