Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האיי פוד ידוע בתור נגן עם איכות שמע גבוהה ויש לו מוניטין ושם מעולה, בנוסף הממשק קל ונוח.

מעולם לא ניסיתי לחבר את האייפוד ישירות למגבר.

אבל דרך חיבור כבל אוזניות לרדיו דיסק פיוניר 6050 התוצאה הייתה מעולה.

מה אתם אומרים?

לא יותר משתלם לבצע דבר כזה?

חוץ מענין של המסך שהוא קצת קטן אבל באופן כללי.

יש אולי מישהוא בפורום שניסה את זה?

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני זוכר לפני לא הרבה זמן מישהו העלה תמונה של פרארי אם אני לא טועה שבמקום רדיו דיסק יש לה אייפון שעשו לו מקום מיוחד בקונסולה המרכזית.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

מה יש לנסות? פשוט תחבר

רק תצטרך לכוון את הגיינים כי לדעתי יש לזה מתח סיגנל יותר נמוך מרדיו דיסק פשוט

או יותר קל , תשאיר את זה פשוט מחובר לרדיו דיסק...

לא ממש הבנתי את השאלה פה

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

יש גם את האופציה הזו - שים לב זה לא נגן CD בכלל - אין שם מקום לדיסק.

http://www.sonicelectronix.com/item_17571_Alpine+iDA-X305.html

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל הרעיון זה לדעת האם לאי פוד יש איכות שמע מספיק טובה כמו למכשירים ברמה של אלפיין או אקליפס

ואם כן אז יותר זול ומשתלם (וגם בטיחותי) להתקין איפוד ולשים רדיו טייפ שזה גם יבלבל את הגנבים

פורסם

כשאתה לא מתייחס לאיכות של דיסק מקורי - התשובה תהיה חיובית.

ברגע שיש לך MP3 שהוא דחוס ב320K ישירות מהקלטת מקור - אתה גם לא תהיה מסוגל להבחין בין הדחיסה למקור - יש כאלה שטוענים שיש הבדלים, בפועל, אוזן אנושית לא מסוגלת לעמוד על הבדלים שכאלו.

נ.ב - להמלצה שנתתי לך - תשים לב, יש כבר חיבור מוכן לאייפוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטער לנפץ לך את הבועה, האייפוד הוא נגן מעולה וסופר איכותי, אם לא הכי איכותי שקיים

ואני שמעתי את כל הנגנים האפשריים (גם נגני מחשב HIEND כמו ג'מיני ובלאקמג'יק, אני לא מדבר על תוכנות, אני מדבר על כרטיסי MPEG וFLAC, וגם נגן שטומפפל) ואני אומר לך שאייפוד נגן כל כך מפורט שאני יכול לדחוס אליו 5.1 לסטריאו ועדיין לדמיין סראונד.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

עד שלב מסויים לא האמנתי שאייפוד יכול להיות מקור איכותי אבל מתברר שרוב חוות הדעת שקרעתי על הנושא דווקא משבחות את החיבור של האייפוד.

עד כמה שידוע לי החיבור של האייפוד מתבצע בעזרת מתאם ואז הוא מתפקד כמקור דיגיטלי לכל דבר - לא מדובר על חיבור של האייפוד דרך יציאת אזניות.

Pioneer TS-X150

פורסם

פותח האשכול מתכוון לחיבור האי פוד בצורה אנלוגית דרך חיבור האוזניות.

ברור שאם מחברים דרך היציאה הדיגיטאלית אזי אין לאי פוד שום השפעה על איכות הצליל.

ו "מה רע בשביט" אני לא מתווכח, כל אחד בדעתו יחיה.

:cry: !!SOLD!!

פורסם

אייפוד לא איכותי ולא נעליים.

כנראה שלא שמעתם הרבה נגני MP3,מחוברים לאוזניות ראויות.

תשמע את האייפוד עם AKG K44 שהם אוזניות פשוטות יחסית,ואחרכך תשמע נגן עם מגבר פנימי כמו שצריך ובאמת איכותי כגון הD2 ואז נדבר.

שלא נדבר על זה שלחבר נגן לAUX ברכב לא יתן תוצאה טובה כמו USB או דיסק מן הסתם.

אז עדיף כבר למכור את האייפוד, ולהביא HU הרבה יותר איכותי מהפיוניר (לא חסר כאלה) עם DOK של 16 ג'יגה,תכניס לשם קבצים איכותיים, והתוצאה תיהיה אולי פחות נוחה אבל הרבה יותר איכותית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אייפוד לא איכותי ולא נעליים.

כנראה שלא שמעתם הרבה נגני MP3,מחוברים לאוזניות ראויות.

תשמע את האייפוד עם AKG K44 שהם אוזניות פשוטות יחסית,ואחרכך תשמע נגן עם מגבר פנימי כמו שצריך ובאמת איכותי כגון הD2 ואז נדבר.

שלא נדבר על זה שלחבר נגן לAUX ברכב לא יתן תוצאה טובה כמו USB או דיסק מן הסתם.

אז עדיף כבר למכור את האייפוד, ולהביא HU הרבה יותר איכותי מהפיוניר (לא חסר כאלה) עם DOK של 16 ג'יגה,תכניס לשם קבצים איכותיים, והתוצאה תיהיה אולי פחות נוחה אבל הרבה יותר איכותית.

היית משווה מערכת לרכב עם ר"ד ורמקולים למערכת לרכב עם מגבר? נסה לחבר מגבר לאייפוד ואז תתן חוו"ד.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

זה ממש לא רעיון טוב לחבר נגן MP3 דרך חיבור האזניות, בשביל זה יש לאייפוד חיבור דיגיטלי דרך הפלאג שלו ואז הוא בסה"כ נותן לHU להשתמש בו כיחידת אגירה - האיכות תהיה טובה לפי הרף שהHU קובע במקרה הזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אז בעצם עם המתאם שנותן לאיפור חיבור דיגיטלי תהיה איכות שמע גבוהה

עכשיו רק נשאר לחפש מישהוא עם אייפוד וחיבור כזה ולבדוק את הענין לעומק

פורסם

אייפוד ממש לא הכי איכותי מבחינת סאונד.

יש לי נגן של Cowon iAudio X5 , ישן ממש והאיכות שלו לא יורדת מהאייפוד טאץ' דור 2 שיש לי ויש מצב שהיא רק יותר טובה.

מה גם שבאייפוד האקולייזר הוא קבוע (רוק, קלאסי , פופ ......)

בנגנים של Cowon אפשר לשחק עם האקולייזר בחופשיות על כל התדרים.

יש מליון ואחת יתרונות לאייפוד.. אבל לא בסאונד.

אגב לBMW . הזמנתי לפני כמה ימים כבל לפיוניר שלי, מיוחד לאייפוד.. נראה איך זה יהיה :)

• תוכן חדש...