Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עורך בדיקה מעמיקה(ככל האפשר) בנוגע לרכישת רמקולים חדשים לרכב, וקיבלתי לא מזמן הצעת מחיר לסט קדמי קומפוננט 6.5" של Boston, מדגם SX60.

ידוע לי כי קשה לפספס עם רמקולים של בוסטון, וסך הכל בתצוגה במוסך בו ביקרתי הם נשמעו נהדר, אך בכל זאת רציתי לדעת האם מישהו כבר התנסה עם רמקולים מדגם זה, מה דעתו עליהם, והאם יש רמקולים באותה רמה ששווים יותר את ההשקעה, מכל בחינה שעולה על דעתכם.

הסט יורכב על מאזדה 3 אשר מכילה את המערכת המקורית של הרכב ללא הגברה נוספת, אשמח לדעת אם לדעתכם הרמקולים ימצו את עצמם עם המערכת המקורית של המאזדה(אני מחפש יותר איכות מאשר ווליום, ככה שמגבר בכוונה לא הכללתי בתקציב כדי להשקיע ברמקולים איכותיים יחסית).

המון תודה למשיבים :-)

פורסם

בוסטון חברה מעולה לדעתי הסט הנל הוא מסדרה בינונית שלהם.אבל הכל מסתכם במחיר במידה ועד 1000 שח לסט חדש כזה שווה בהחלט במיוחד ששמעת ואהבת את הסאונד של הסט שזה הכי חשוב.

פורסם

באיזה מחיר מדובר?

מדובר בסט קומפוננט נכון?

לחבר יש ברכב סט דומה ללא הגברה מתאימה ובטח שבטח ללא צתאם איכותי מהמערכת הקיימת חבל על ההשקעה באמת!

דרך אגב הוא מהמרכז אתה מוזמן לשמוע

:roll:

פורסם

אכן מדובר בסט קומפוננט, המחיר כולל התקנה ומע"מ 2700 ש"ח. המחיר נמצא באותו טווח מחירים עם עוד מוסך שמחזיק אותו כך שאני לא ממש בטוח שהמחיר מופקע, למרות שבארה"ב הוא עולה בערך חצי ממה שהוא עולה בארץ.

הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא שבדקתי במוסך אחר לגבי אותו דגם ונאמר לי שהיבואן של בוסטון הפסיק לייבא את המוצרים שלהם לארץ, כך שאני לא כזה בטוח כמה אחריות על הסט הזה שווה בכלל, למרות שנאמר לי כי אני אקבל אחריות של 5 שנים(!!) עליהם.

הם בהחלט נשמעו מצוין בתצוגה, אך האם יש סיכוי שהשינוי יהיה כזה קריטי ברכב ללא מגבר? בתצוגה מן הסתם שהוא היה מוגבר עם מגבר של בוסטון שהיה גורם גם לקופסת גפרורים להישמע כמו תזמורת סימפונית...

פורסם

בטווח מחיר הזה לא קונים קומפוננט ללא מגבר .

אם אתה כבר מתקצב את עצמך עם 2700 ש"ח אני מציע לך לברר על הרץ היי אנרג'י ותוכל לקנות לך גם מגבר חזק .

פורסם

למה אתה קונה ציוד אודיו במוסך?

ועוד ב2700 שקל (כולל התקנה ומע"מ) :shock::shock::shock:.

קומפוננט זה נמכר באזור 160-190$ בארצות הברית ואני ממש לא מבין אך הוא הגיע למחיר של FOCAL 165KR2.

P.S

כל קומפוננט נשמע טוב בתצוגה.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

ב2700 +-שח תוכל להביא מאיביי SPZ שזה סט של בוסטון שעולה על הסט הנל ב10 דרגות.ובכלל בתקציב כזה לא הייתי חושב על הסט הזה בכלל.

פורסם

ואם אני רוצה לקנות סט ששווה יותר את התקציב אך לא דרך הרשת, איפה הייתם ממליצים? יש רשתות או חנויות אלקטרוניקה ששווה לקנות מהן ציוד אודיו יותר מאשר במוסך שמוכר ציוד שכזה?

פורסם

"מוסך" - אתה מתכוון למתקינים? אם כך, אז אין שום בעיה. לפעמים אפילו כדאי, כי הוא ייקח את זה בחשבון בזמן ההתקנה. אבל המחיר לא צריך להיות יותר יקר מהחנויות. אפשר לבדוק גם דרך אינטרנט (בארץ). אבל, כמו שכבר כתבו, לשים רמקולים בתקציב הזה בלי מגבר זה בזבוז. תחלק את הכסף (אני לא רואה שום בעיה לקנות מגבר משומש, אבל יותר איכותי) ותקבל תוצאה יותר טובה.

פורסם

אכן הכוונה היא למתקינים :-)

השאלה היא אם להתקין מגבר בנוסף לא מייקר את כל הסיפור מעבר למחיר היבש של המגבר? כלומר המגבר ידרוש התקנה של מתאם מסוים או משהו בסגנון?

ובכל זאת, על איזה מגבר היית ממליץ במקרה זה, בין אם חדש או משומש?

פורסם

2700 כולל התקנה זה מחיר מופרז לדגם הנ"ל

חבר שלי רכש ב1300 ש"ח את הדגם של הרמקול 5.25 .

ושוב אני לא חושב שכדאי לך להיכנס לבוסטון יש כול כך הרבה הצעות ברמת התקציב הזה שאני בטוח שהן יותר טובות איכותיות ומשתלמות.

כן לגבי היבואן שמעתי גם לא מעט כל מיני כאלה ואחרים של דיבורים ועוד - ושוב זה נכנס להצעתי הכללית לגבי תג המחיר שלהם!

:roll:

פורסם

כן מסתבר שבוסטון די מופרזים במחירים ביחס למותגים אחרים.

לקחתי את ההמלצה לגבי הרץ היי אנרג'י כפי שמישהו רשם כאן מקודם, יש המלצות נוספות לגבי קומפוננטים ברמה הזאת של חברות אחרות?

• תוכן חדש...