Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מפואר עד 220,000 ש"ח. הסוף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר אין סוף התלבטויות ומאחר ששנת המס נגמרת עוד חודשיים אין לי ברירה לדחות את הקץ ואני חייב לקנות רכב חדש (או יד שניה).

התקציב עד 220,000 ש"ח.

מה אני מחפש ברכב:

1. בטיחות

2. רכב חזק (לפחות 180 כ"ס)

3. נוחות (חובה ריפודי עור) וספורטיביות (יחסית, לא סובארו STI ומצד שלי לא ביואיק)

4. מראה מכובד ויוקרתי ולא זקן (חובת המקצוע)

5. צריכת דלק

עד היום נסעתי על קאדילק CTS.

האפשרויות שבדקתי

1. קאדילק CTS החדשה מודל 2008 מנוע 3.6 - האופציה העדיפה אבל הדלק בעייתי

2. אודי A4 בצורה החדשה מודל 2009 מנוע 1.8 עם 120 כ"ס - הרכב הרגיש קצת חלש ונראה קטן ולא מכובד מבחוץ

3. סובארו B4 החדשה 2.5 ל' גירסה מפוארת - יגיע עוד 3-4 חודשים ובכל זאת יפני

4. פאסט TSI 1.8 הגירסה HIGH LINE שנת 2009 - יותר מדי כאלה על הכביש ולא מרגיש חזק

5. טויוטה קאמרי היברדית - ממש לא עושה לי את זה.

ד"א החלום שלי היה אלפא רומאו שנת 2008 2.4L דיזל אבל אין כאלה בארץ! להביא ביבוא אישי יעלה 260,000 ש"ח, הרבה יותר מדי! באסה!

עכשיו תגידו איך מאלפא הגעת לקאדילק??? שאלה מצויינת, או שיש לי בדיוק את מה שאני מחפש (רכב חסכוני בדלק עם נשמה ספורטיבית) ואו שאני לוקח רכב גדול ומפואר ו"נרדם" בזמן הנהיגה המשעממת.

נ.ב. השותף שלי קונה BMW 320 שחורה כנראה, נעלה תמונות שנקבל את הבובה.

תודה לכולם!

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אין לך בעיה עם משומש,חשבת אולי על אאודי A6 משנתון 07+?

היא תהיה הרבה יותר סולידית ומפנקת מפסאט,חוץ מזה על הגריל יש לה ארבעה עיגולים ולא רק אחד וזה עושה את ההבדל:-)

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

מה לגבי אלפא 159- גרסת הבסיס משאירה לך עודף מ200K.

בטוח יותר מפואר מהB4.

אופציה נוספת היא האוקטביה VRS- מחירה כ180K והיא מגיע מאובזרת למשעי בכל הטוב שיש להציע כולל ריפודי עור.

יש לזכור שהיא ידנית וייקח לה מס' חודשים להגיע.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ראשית - 320 זו טעות. אם הוא עדיין לא קנה - יש חלופות עדיפות משמעותית והוא אפילו יצא פחות ערס (ב.מ.וו שחורה?).

עבורך:

1. רוב המכונית בסדר הגודל הזה בטוחות.

2. יש לך בעיה עם התקציב - חדש לא תמצא עם יותר מ-180 כ"ס, למעט שברולט מאליבו בגרסה החזקה (שהיא לא בחירה רעה).

3. נוחות זה לא סוג הריפודים אבל שיהיה. אני מניח שברוב המכוניות בתקציב יש אפשרות לעור. ספורטיביות - תלוי בהגדרה שלך של ספורטיביות.

4. מראה מכובד - לשיקולך.

5. מתנגש עם דרישה 2. ככל שהרכב יותר חזק כך הוא פחות חסכוני. אפשרות אחת לטפל בקונפליקט היא לקנות דיזל (למשל סקודה סופרב דיזל עם 170 כ"ס).

אפשרויות משומשות הן אלפא 159 2.2 מאובזרת בת שנה-שנתיים, לקסוס IS, סופרב 3.6 אם תמצא.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אודי A6 בשנתון 2007 עדיין לא מגיע למחיר הנ"ל ואולי בגירסה הלא מאובזרת.

בכל מקרה אני מחפש 2008-2009 לא יותר ישן מזה

לגבי הסקודה הקרבית, נסעתי על הרכב באירופה, זה רכב מדהים אבל מאוד עייף אותי. לא מתאים לנהיגה יום יומית. (אולי בגלל שנסעתי על 170-190 ולכן הייתי מרוכז.... :lol: )

המאליבו: ראיתי אותה בגירסה LTZ בצבע שחור עם ריפודים בצבע אדום אדמה, פשוט מדהים! 18'', הרבה שרירים. אבל במחיר הזה אני מביא את הקאדילק מחו"ל (עוד 20,000 ש"ח).

לקסוס..... יכול להיות מעניין. האם זה רכב שיושב טוב על הכביש? מרגישים מחוברים לכביש במידה מספקת? (אני לא אוהב להיות מנותק לגמרי כמו בגיפים אבל לא מחובר לגמרי כמו בסובארו STI).

סופרב בהחלט הייתה הבחירה שלי לפני שראיתי את הישבן האנמי שהצמידו לה. פשוט משדר, אני זקן וישנוני!

לגבי הBMW הוא רצה את הגירסה 530 אבל מחירה ממש מוגזם. מצאנו 320 ממש חדשה, 3 חודשים על הכביש בהנחה משמעותית מהמחירון.

תודה

פורסם

נשמע לי מוזר שאתה אומר על A4 שהיא קטנה ולא מכובדת מבחוץ כאשר אתה מציב אותה מול 320 ו/או B4.

אתה יכול למצוא לקסוס IS250 במגרשי הטרייד-אין של היבואן, לדעתי תוכל למצוא אחת 2008 שתהיה באיזור התקצבי שלך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מאליבו - בצע נסיעת מבחן. אם לא מספיק תתרשם, תביא את ה-CTS מחו"ל.

לקסוס - מה זה "יושב טוב" בשבילך? האוטו בהחלט דינמי, אם זה העניין.

ב.מ.וו - מה זה הנחה משמעותית מהמחירון? מהו מחיר הקנייה? גם כמשומשת יש בחירות עדיפות משמעותית (חדשות!). אל תסתנוור מהסמל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סתם זורק פה הצעה מה עם מוסטנג קבריולט יש לה כוח יש לה את הפוזה והנוכחות והבסיסית עולה רק 160 אלף וכמו שההיגיון שלי אומר חלקים של פורד לא כאלה יקרים ויש למכוניות האלה שוק

חשבתה על זה ?

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=8&Expensive=&CarID=361975&Pic=2

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=8&Expensive=&CarID=361981&Pic=1

הנה שתי תמונות לדוגמא

פורסם

מוסטנג!? הבחור מחפש רכב איכותי ולא גרוטאה אמריקאית מקרקשת.

לדעתי אין מה לעשות נסיעת מבחן על ה-LTZ אם הוא יכול לעשות יבוא ל-CTS ב-20K יותר מהשברולט.

גם אני הייתי ממליץ לך בחום לבדוק את האפשרות של A6, רכב בליגה אחרת! תתפשר קצת בשנה ותראה איזה תמורה תקבל.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

היום הלכתי לראות BMW 320 עם 2,000 ק"מ חודשיים על הכביש, רצה לסגור על 230,000 ש"ח.

מה אני אגיד לכם, הרכב פשוט עלוב ופשוט מבפנים וקטנה מבחוץ.

באותו מחיר ראיתי לפני יומיים באוטו-דיל A4 החדשה עם 120 כ"ס והיא נראת הרבה יותר מרשים גם מבפנים וגם מבחוץ. יתרון רציני שהרכב חסכוני בדלק.

אולי התרגלתי לקאדילק ולפינוק שלה, ולכן כרגע נראה שזהו הבחירה שלי למרות שדיברתי עם הסוחר שלי בחו"ל והוא אמר לי שהמחיר עכשיו יקר מאוד והמחירים ירדו לקרת דצמבר-ינואר (ירידה של יותר מ-25%! מדהים השוק אצלהם :lol: )

מוסטנג באמת נראה רכב מדהים אבל זה ממש מוקצן ושופוני ברמות מטורפות. שלא נדבר על צריכת דלק שהקדילק נראת היברידית לידה :-)

A6 תיהיה רק בשנתון נמוך וממש לא בא לי לטייל למוסך. אני רוצה רכב מקסימום בן שנה.

לקסוס: מעולם לא נהגתי על הרכבים החדשים שלהם (נסעתי בארה"ב לפני 7 שנים על לקסוס). נעשה נסיעת מבחן ונראה איך הרכב. למרות שמבחוץ הוא נראה מאוד שמרני (נזהר לא להגיד זקן כמו הסופרב).

סופרב: רציתי וחלמתי על הרכב מרגע שראיתי את הפרמטרים שלו ואת העיצוב פנים שלו. אבל באולם תצוגה קיבלתי פיצוץ לפנים מתי שראיתי את הישבן המזעזע שלה. מבאסססס :x . אולי יש איזה שיפור שאפשר לשים בישבן שלה ???

תודה לכל המשיבים!

פורסם

הלקסוס נראת שמרנית?! אולי ביחס ל-CTS. אבל היא בהחלט נראת טוב.

עוד נקודה - אם אהבת את ה-CTS, למה להחליף אותה? (הכוונה - תקנה אחת חדשה וזהו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
היום הלכתי לראות BMW 320 עם 2,000 ק"מ חודשיים על הכביש, רצה לסגור על 230,000 ש"ח.

מה אני אגיד לכם, הרכב פשוט עלוב ופשוט מבפנים וקטנה מבחוץ.

מה אמרתי לך? :wink:

סופרב - אם אתה אוהב ברכב הכל חוץ מהתחת, מה הבעיה? אתה ממילא יושב בתוכו...

לקסוס - גם היא לא בדיוק גדולה. אפילו צפופה יותר מהב.מ.וו, אבל הרבה יותר value for money.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...