Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מפואר עד 220,000 ש"ח. הסוף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש, כנראה שזו באמת המכונית הכי נכונה בתקציב בסדר גודל הזה.

באופן אישי, בכל אופן, כשאני רואה אחת על הכביש היא ממש לא משדרת לי "רכב של זקנים" אלא שמדובר ברכב אלגנטי ויפה.

אפשר לשאול מה היה המחיר הסופי שקיבלת?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מזל טוב!

תתחדש! אחלה בחירה!

לאיזו כתובת לשלוח את המדבקה?

אשלח גם קטלוג זפויילרים

תודה :)

קיבלתי הנחה של והמחיר הסופי של הרכב היה 191000.

לא יודע למה אין להם דיבורית בלוטוס. גם GPS ומצלמת רוורס אין עדיין. אמרו הרכב חדש ועדין לא התאימו לו את הדברים. אני בחור סבלני, המתנתי שנה+ לקנות רכב.... :lol:

פורסם

גם רכב מצויין וגם עודף של כמעט 30,000 ש"ח. ואני רוצה לראות את האידיוט שיגיד שהיה עדיף לקנות משהו אחר. :shock:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
גם רכב מצויין וגם עודף של כמעט 30,000 ש"ח. ואני רוצה לראות את האידיוט שיגיד שהיה עדיף לקנות משהו אחר. :shock:

*cough* 3.6 *cough*

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ה-3.6 עולה בין 230K-240K אם אני לא טועה.

בשביל מה לקנות 3.6, לרכב כזה מספיק 1.8 גודש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

זה לא שהם תפסו תחת כמו שהם פשוט קראו את השוק וראו שהמתחרים העיקריים של הסופרב מבחינת יכולות עולים 100000 שקלים ויותר למעלה. במחיר הזה כל מה שמתחרה נגדה אלו מכוניות עם מנועים חלשים משמעותית (וטויוטה קאמרי, יונדאי סונטה ושברולט מאליבו, שהן כולן פחות מרשימות מבפנים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אז מה הם עשו בזה?

תמחרו אותה מול המתחרות, במקום לתת לה יתרון.

לדעתי טעות (ויש שיאמרו חזירות, אבל בתור אחד שכנראה ממשיך למנע"ס, אין לי זכות להביע דעה :-D ככה זה בעסקים)

פורסם

המחיר של הגירסה הבכירה היה 230,000 לפני שלושה חודשים והיום עולה 50,000 (!) יותר.

מצד שני גם הגירסה שקניתי עלתה לפני כן 10,000 ש"ח פחות.

לא בטוח שהייתי לוקח את הגירסה 3.6 גם אם האפשר היה קטן יותר. תאוצה של 8.5 נראה לי מספיקה לרכב זה. לא צריך 6.5 שניות ועוד הרבה יותר דלק (25%)

פורסם

אני מניח שמחיר ה-3.6 הישן היה מחיר החדרה, וכן, גם המיסוי הירוק השפיע (רק עליית המס העלתה את המחיר ביותר מ-20000 שקלים). אגב, היא עדיין לא מתומחרת מול המתחרות אלא מתחתן. זאת בהנחה ואתה רואה מעבר לסמל...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה רע בביואיק?

תבדוק את הלוצרן נשארו כמה בUMI עם 0 ק"מ מהשנה שעברה במחירים מטורפים, דוד שלי קנה כזאת שחורה הרכב מדהים

גדול מפואר סאנרוף ג'אנטים ריפודי עור חימום בכסאות הנעה ללא שלט ...ועל נוחות של אמריקאית אין להתווכח!

זה יתרון לקנות את הבודדות שנשארו הרבה מתחת למחירון ואתה מקבל אוטו חדש .. ככה גם זה מתקזז לך יחסית כי השוק של המכוניות האמריקאיות צונח דיי בהגזמה..

בהצלחה

פורסם
תודה :)

קיבלתי הנחה של והמחיר הסופי של הרכב היה 191000.

לא יודע למה אין להם דיבורית בלוטוס. גם GPS ומצלמת רוורס אין עדיין. אמרו הרכב חדש ועדין לא התאימו לו את הדברים. אני בחור סבלני, המתנתי שנה+ לקנות רכב.... :lol:

אם כל כך בא לך על מצלמת רוורס ודיבורית...תנסה לבדוק ברדיו מילאנו או קלאס A...אלה מתקינים מורשים של צ'מפיון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...