Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מפואר עד 220,000 ש"ח. הסוף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חשבנו גם אנחנו על קניית סופרב אבל הישבן שלה כל-כך מכוער...

זה הדבר היחיד שהורס ברכב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

2. אודי A4 בצורה החדשה מודל 2009 מנוע 1.8 עם 120 כ"ס - הרכב הרגיש קצת חלש ונראה קטן ולא מכובד מבחוץ

דבר ראשון, מבחינת מראה, לדעתי ה-A4 2009 הוא אחד הרכבים היותר יפים שיש היום בסגמנט המדובר.

קטן ולא מכובד מבחוץ? אני לא חושב שיש אחד שלא יסובב את הראש. רכב מהמם.

לגבי המנוע. באמת חלש מבחינת ההספק...

אבל אם אני לא טועה, היה עליו דיון לא מזמן ודובר על כך שהמומנט שלו לא רע בכלל (24 או 28 קג"מ? לא זוכר בדיוק) שמפצה על המחסור בסוסים.

קח לנסיעת מבחן, מה יש לך להפסיד.

פורסם

אכן אם תרכוש סופרב V6 אתה יכול להיות בטוח שרכשת את הרכב הטוב ביותר ביחס למחיר שלו באיזור הזה לפחות.

ואני חושב שעם הזמן יהיה אפשר להתרגל לחלק האחורי של הרכב. וחוץ מזה, הרכב לא יראה ממש זקן וישנוני עם חישוקי 18", אגזוז כפול וסמל V6 מאחורה.

פורסם

דווקה הישבן שלה הוא בסדר גמור,במיוחד הגימיק של הבגז'.לעומת זאת הפנים שלה הם לא משהו:shock:

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אם אתה מחפש נוחות נסיעה, הA4 לא ממש בשבילך. מצד שני, מכל היבט אחר, זה אוטו מוצלח ביותר. היא ממש לא קטנה - גדולה משמעותית מה320 אם אני לא טועה.

לא הייתי מתעסק עם חדשות. חפש 1.8T 160 כ"ס משומשת, או אולי אפילו 2.0T (למרות שכאלו לא ראיתי הרבה בכלל).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
שים לסופרב מדבקת NO FEAR על התחת ואתה מסודר.

:lol:

:lol: :lol:

האם יש איזה חבר'ה בארץ שיכולים להרכיב ספויילר אחורי על הרכב? custom made?

נראה שזה בהחלט הרכב הכי מתאים לי (מלבד הקאדילק, ששותה הרבה מדי) מלבד האחוריים....

פורסם

New_2009_Skoda_Superb_1.jpg

בסיכומו של דבר לאחר אין סוף לבטים ואשכולות שפתחתי בשנה האחרונה, אתמול הזמנתי סופרב 1.8 TSI מפוארת + גג + מערכת שמע בצבע חום כהה (ממש דומה לשחור).

לא יודע למה לקח לי כל כך הרבה זמן אולי בגלל שזה מבאס אותי המבחר העלוב שיש בארץ למכוניות והייתי שמח אם היה יותר מבחר בחירה (לדוגמא הפנים של הסופרב או שחור או שמנת?!?! למה!?? יותר יקר צבע חום בהיר או כל צבע אחר?!?!)

מרגיז אותי שאין חופש בחירה אמיתי, שאין אפשרות ליבא כל רכב שרוצים במחיר שפוי דרך סוכנות מסודרת, שכל היבואנים הם בלעדיים ולא ממש מעניין אותם המבחר.

בכל מקרה אני שמח :lol: !

ד"א באותה הזדמנות קניתי מגבר חדש ONKYO 577 + טלויזיה 47' LG 200HZ ומערכת סראונד של MOREL 100W. כדי שנוכל לראות סרטים יפים על מכוניות שלא קיימות בארץ....

פורסם

מזל טוב!

תתחדש! אחלה בחירה!

לאיזו כתובת לשלוח את המדבקה?

אשלח גם קטלוג זפויילרים

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...