Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ליד ביתי יש 205 שככל הנראה לא בשימוש כבר הרבה חודשים. לפי הזכור לי היא הייתה שייכת לחייל שגר כמה בניינים ליד, לא יודע איזה בניין בדיוק ואיך קוראים לו בכלל.

היום חניתי לידה וראיתי שהחלונות שלה מנופצים ונגנבו ממנה רמקולים במגש האחורי, רדיו דיסק וכו'.

רציתי לדעת איך ניתן לברר מי הבעלים של הרכב ע"פ המספר, ניתן לקבל כאלה פרטים דרך האינטרנט אולי?? לא נראה לי שהוא יודע על המקרה ואם הרכב לא בשימוש אז כמה חלפים ופלסטיקים ממנו יוכלו לעזור לי מאוד (ה205 והדשבורדים המנופצים שלה :x )

תודה לעוזרים,

עידן

פיג'ו 205 FOREVER

פורסם

היי עידן

אתה כנראה שכן שלי, אני גר ברחוב הכורמים, בבניין שצמוד לחנייה שבה חונה ה205

ראיתי לפני כמה ימים את הבחור (כנראה כמו שאמרת חייל) מנסה להתניע את הרכב עם כבלים ללא הצלחה.

הרכב באמת נטוש כנראה אין לו כסף להחזיר את הרכב לשימוש אז הוא משאיר אותו בחנייה ללא שימוש, וכנראה ישאר עד שמישהו ידווח על כך לגורמים הרלוונטים.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

חחח כנראה שכן, אני באמת ברחוב הכורמים. =]

יש למישהו מענה בנוגע לשאלת בירור הזהות? משם דפי זהב זה שטויות. :wink:

פיג'ו 205 FOREVER

פורסם

לפנות למשטרה ולדווח על רכב שעומד סתם כמה חודשים טובים...

תראה, אם הרכב לא מפריע לך אז לא הייתי מתעסק בזה.

כמו שאמרת בטח שייך לחייל שמחכה להתשחרר וכרגע אין לו כסף להשקיע באוטו.

פורסם

אפשר להזמין גרירה גם לרכב שסתם החליט לחנות לנצח במקום בעייתי? (מוקדש לבעל הקפטיבה הנחמד שח-י-י-ב לחנות בכל פעם באדום לבן ביציאה מהרחוב שלי, תוך שהוא מאלץ אותי לפנות לנתיב הנגדי (שבו עוברות מכוניות כמובן) ותוך כדי חסימת שדה הראייה האפסי ממילא ביציאה).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

שלום,

לגבי זהות הבעלים, לא, אינך יכול לקבל פרטים אלו, לא מהאינטרנט (אלה אם כן כל המידע של משרד התחבורה דלף לרשת) ולא מהמשטרה. מהסיבה הפשוטה, שאין לך צורך בפרטים אלו, המשטרה אומנם יכולה ממש מטוב לב לנסות ולעזור לך על ידי מתן כתובת של הבחור, לא יותר מזה, גם אז, הם בעצם עוברים על החוק. (רק לידע כללי, מן הסתם שעל ידי הקשת מס' רכב במסוף מתקבלים כל הפרטים שאיי פעם תרצה כן, הכוונה מטוב לב, זה שאם ירצו, יעזרו לך, אבל ממש בקטנה, כי זה לא חוקי, זה פרטיות.)

כמו שנאמר, הינך יכול לדבר על רכב ישן עומד ללא שימוש מס' חודשים, ככה שבעצם יגיעו ויגררו זאת, אז לא עשית בזה הרבה, אלה רק הרסת לחייל. תנסה להשאיר לו מכתב או משהו בסגנון שייצור איתך קשר.

פורסם

אולי אם תדוח למשטרה על כך שפרצו לאוטו הנ"ל ושברו את החלון וכדומה, ואתה לא יודע מי הבעלים על מנת לומר לו זאת, הם יבצעו בדיקה וישיגו אותו בטלפון. תשים לב כשהוא יבוא לראות את האוטו, במצב הכי גרוע אתה משאיר לו פתק על השמשה שנשארה לו :wink:.

קובי

פורסם

המשטרה אומנם יכולה ממש מטוב לב לנסות ולעזור לך על ידי מתן כתובת של הבחור, לא יותר מזה, גם אז, הם בעצם עוברים על החוק. (רק לידע כללי, מן הסתם שעל ידי הקשת מס' רכב במסוף מתקבלים כל הפרטים שאיי פעם תרצה כן, הכוונה מטוב לב, זה שאם ירצו, יעזרו לך, אבל ממש בקטנה, כי זה לא חוקי, זה פרטיות.)

.

המשטרה יכולה מטוב לב גם "לשכנע" את הבחור למכור לך את החלקים שאתה צריך.

פורסם

אין לי שום כוונה לגרום לגרירת הרכב, החייל לא עשה לי כלום, סך הכל התעניינתי בכמה חלקים קוסמטיים (בעיקר) שיכולים לשמש אותי בפיג'ו שלי במידה והרכב ה"נטוש" (מרכאות משום שהמגיב הראשון, שמסתבר להיות שכן בבניין ליד, אומר שהבעלים ניסה להניע אותו בימים האחרונים) לא בשימוש, ויצירת קשר עם אותו בחור עשויה לסייע לי.

תודה רבה על התגובות

פיג'ו 205 FOREVER

פורסם

מעניין.. מה הקטע עם גרירה?? מה כל אחד יכול לצלצל ולגרום להיעלמות הרכב (שלי או של מישהו לא משנה), בלי שלבעלים יהיה בכלל אפשרות להגיב??

מה בדיוק החוקים או תקנות שעליהן הם יכולים ככה סתם לגרור רכב מחניה?

אם זה נכון נשמע לי דרך מצוינת להתנקם בשכנים שנואים במיוחד :lol:

פורסם

דוגמות לחוקי עזר עירוניים:

עירית ר"ג:

רכב נטוש

הגדרת רכב נטוש

רכב העומד באותו מקום במשך 60 יום ומעלה, ללא תנועה"

פינוי רכב נטוש

הרשות תדאג לפינוי רכבים אשר חונים באותו מקום ללא תנועה 60 יום ומעלה (חוק שמירת הניקיון התשמ"ד 1984 סעיף 8 לסעיפיו).

סיבות לגרירה רכב נטוש

pointpage.gif סתימת עורקי תחבורה בעיר ותפיסת מקומות חניה

pointpage.gif סיכונים בטיחותיים (פעילות פח"ע וכד')

pointpage.gif מפגע מסוכן לתושבים ולילדים (מילכוד ופציעת ילדים)

תהליך פינוי רכב נטוש

pointpage.gif מתן התראה ל 14 יום (לאחר 60 יום)

pointpage.gif מתן התראה נוספת ל- 48 שעות

pointpage.gif גרירה למגרש העירוני

pointpage.gif בעת שהיית הרכב במגרש: הרכב ישהה במוסך 60 יום עד לדרישת הבעלים.

עירית ת"א:

"לא יעמיד ולא ישאיר אדם גרוטאת רכב ברשות היחיד, אלא אם כן הגרוטאה מצויה בחצריו של אדם המחזיק בהם כדין או מנהל בהם כדין עסק של גרוטאת רכב".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

היי עידן, גם שמי עידן,

ויש לי 205 (שניה במספר) ברחוב הכורמים(אני מניח שאתה מתכוון לראשל"צ)

בכל אופן, אותה לא פרצו...היא בצבע לבן, מס' 15 בסוף. לכמה רגעים נבהלתי.

כמו שהציעו לך - טלפון למשטרה על רכב פרוץ מהווה בשבילם אירוע שמחייב הגעת ניידת...

אותה 205 עומדת למכירה בקרוב (משמשת את אחותי שתקבל רכב מהעבודה ), אם מעוניין- צור קשר בה"פ.

חג שמח לכולם ושנה טובה ומוצלחת !

:evil:אחינו הנהג:evil:
  • תוכן חדש...