Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד מרכוש מחשב חדש,ואת המחשב הישן לחבר לטלוויזיה ורסיבר (מדיה סנטר)

איזה מארז הייתם ממליצים לי,ומה עוד אני צריך למחשב מדיה?

שלט אולי? איזו מקלדת ועכבר?

זה המארז שמצאתי.

http://www.gmc.co.kr/english/programs/read.php?board=PRODUCTS&uid=8&cp=1&field=&keyWord=&nation=&year=&month=&category=12

מה אתם יכולים להגיד עליו? כדאי?

חיבור לטלוויזיה יהיה דרך כבל מסך רגיל (יש לי בטלוויזיה שלי כניסה של מסך מחשב)

תודה

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

המארז שהבאת נראה ממש טוב - מה העלות ? מארזים ברמות האלו עולים לרוב סביבות ה1000-1500 ש"ח

את הטלוויזיה מומלץ לחבר עם כרטיס מסך עם יציאת HDMI (לקבל גם צליל דיגיטלי) שבא עם מפענח HD מובנה (במיוחד אם המחשב ישן - המעבד שלו לא בטוח יסחב).

כמו כן - צריך לוודא שהמארז מתאים ללוח אם מבחינת הגודל.

עוד דברים שצריך לקחת בחשבון:

1. שלט (IMON שהוא שלט מצויין עולה כ300 ש"ח)

2. סט מקלדת ועכבר אלחוטי - איכותי של לוגיטק - סביבות ה400-500 ש"ח

3. ספק כח - לבדוק שהגודל סטנדרטי למארז שלפעמים יותר קטן. כך או כך - מומלץ ספק שקט!

4. לבדוק שהכרטיס מסך קר יחסית - יש צ'יפסטים שפשוט לא מתאימים למארז HTPC.

בקיצר - אחרי כל אלו - הגעת לסביבות ה2500 ש"ח למחשב HTPC שישב בסלון כמו שצריך וגם יראה טוב.

בא אני אתן לך המלצה אחרת:

http://www.freak.org.il/sg_product~1908200902~28~214.htm

פלייסטיישן 3 - הדגם החדש הדק - 2100 ש"ח עם 120 גיגה מובנה - מנגן DIVXים וHD.

בא עם בלו ריי מובנה

ויחד עם רשת אלחוטית - אתה מחבר למחשב החדש ומעודכן ממנו בסרטים כל הזמן - מה שאתה מוריד - אתה יכול ישר לשדר לPS3 אחרי התקנה של תוכנה שלוקחת בדיוק דקה (עם כתוביות , עברית והכל) ועל הדרך הרווחת PS3.

אם אתה מתכוון לשים את המחשב איך שהוא בסלון - מילא

אם אתה שם מארז ב500 ש"ח (ממש לא הכיוון של מה ששמת) - מילא

אבל בשביל מה שאתה חושב לעשות - לדעתי זו תיהיה טעות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה!

1. המארז הזה לא כזה יקר כמו שחשבת 630שח,ומגיע עם ספק

http://www.g-tech.co.il/Product.asp?Pid=S-1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=127&aff=Zap&lang=HE

2. אני צריך לבדוק את הנושא ההתאמה בין מארז ללוח אם,לא זוכר את הדגם.

3. איזה כרטיס וידאו עם יציאה של HDMI אתה יכול להמליץ? המעבד שלי 2.6, 2G זיכרון

4. גם איזה שלט? ואיך המחשב שלי יזהה את השלט? IR,או BT?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

לפני שנה וחצי ביצעתי את אותו תהליך,

קניתי מחשב חדש ואת הישן הכנסתי לתוך מארז HTPC.

רכשתי את המארז של חברת HEC במחיר 288 ש"ח שכולל ספק כח ועושה עבודה מצויינת וגם מאוד שקט. מומלץ.

http://www.skypc.co.il/pl_product~CI-7328~6~0.htm

(לפניו רכשתי את אחד היקרים שהתלהבתי מהמראה החיצוני שלו ומאוד אכזב באיכותו ולכן הזדכיתי עליו וקניתי מארז של חבר HEC הטובה,המוכרת והלא יקרה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מרשים המחיר - מקווה שהכל סביר באיכות.

לגבי הגודל - זה מיקרו ATX - לוח אם רגיל הוא ATX או מקסימום מיני ATX - משמע - חובה לוח אם יעודי.

כמו כן - זה מארז נמוך אז לכרטיס מסך אתה צריך או כרטיס LOW PROFILE או לוח אם עם מתאם לחיבור כרטיס PCI-E על הצד. אצל רוב האנשים זה לא ממש המצב ודברים סטנדרטים פשוט לא יכנסו.

אייל - המארז שהעלת - הוא בגודל ATX?

לגבי כרטיס מסך - אלו של ATI עם חיבור מתאים יעשו עבודה מצוינת (4670 או אפילו 4650 - מאוד חסכוניים בחשמל גם - מה שחובה בשבילך). כמובן שחובה לבדוק שזו גירסא עם HDMI (אבל רובן עם).

4. IMON הוא דוגמא לשלט. רוב השלטים הם IR ובאים עם עינית, אלו שלא - יקרים משמעותית מאוד.

Then dying is forgetting

פורסם

המארז שקניתי הוא מיקרו ATX.

למרבה הפלא היה לי מחשב בן 5 עם לוח מיקרו ATX.

בנוגע לפריט המשלים החשוב ביותר : מקלדת/עכבר אלחוטי, רכשתי את המוצר של IONE MT20, עושה אחלה עבודה

למרות שאם מייעדים את המחשב לכתיבה רציפה ומרובה לפעמים יש גליצ'ים.

המקלדת ממש קטנה ומשולבת עכבר. כמובן שהיא RF בתדר 2.4 גיגה ולא IR.

12962.jpg

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן - עכבר ומקלדת הם לרוב אלחוטיים עם RF , שלטים לרוב לא.

המארז אבל שאתה הבאת לא דורש כרטיסי LOW PROFILE.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

איך עובד המעבר בין שידורי כבלים לבין שימוש במחשב/אינטרנט לבין שימוש בשמיעת מוזיקה ?

יש ממשק שמשלב בניהם או שפשוט ע"י לחיצת כפתור במקדלת יש מעבר בין המצבים ?

פורסם

לי היה מחשב HTPC בסלון דיי חזק (העלות שלו הייתה כ-5000 + ) והמרתי אותו ב-PS3 חדש כי לפי דעתי PS3 עושה את העבודה מצויין. תמיד הייתי צריך לתחזק את המחשב, תמיד היו בעיות.

המלצה שלי, לך על PS3. תאמין לי שתהנה.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לי יש במארז מחשב בן 6.5 שנים והוא לא עושה שום בעיות. הבעיה היחידה שיש קפיצות בתכני HIGH DEFINITION ברזולוציית FULL HD (1080p)

כן - עכבר ומקלדת הם לרוב אלחוטיים עם RF , שלטים לרוב לא.

המארז אבל שאתה הבאת לא דורש כרטיסי LOW PROFILE.

ליביו

אתה שואל או עונה?

המארז אכן לא דורש כרטיסי LOW PROFILE כדי שאוכל להשתמש בכרטיסים סטנדרטיים.

אגב, בקרוב אני מתכוון לשדרג את המחשב הזה (להשאר עם אותו מארז) על מנת שאוכל לנגן 1080p בצורה נורמלית.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז זהו, שגם אצלי היה לו קשה להריץ 1080p והוא תמיד קפץ ע שהתייאשתי ומכרתי אותו (50 אחוז פחות למי שמתעניין). לעומת זאת, ה-PS3 מריץ 1080p ללא בעיה.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

EL - הדרך הפשוטה היא לעבור בין מקורות (SOURCES) של וידאו בטלוויזיה ולהשאיר את הממיר מתחת למחשב.

אייל - אני מסכים ומפרט.

המארז שהבחור הביא הוא LOW PROFILE - שלא יתאים , זה שאתה הבאת הוא רעיון יותר טוב כי הוא לא.

אני כמו שמוליק - אני חושב שזה בזבוז של כסף לשלם יותר כסף כדי לבזבז זמן על WINDOWS וצורך לעדכן בסלון.

הPS3 מבחינת מרכז מדיה סלוני (נגן DVD מעולה , נגן STREAMER מעולה , נגן בלו ריי) - מדהים ופועל אצלי כל יום כמה שעות.

וזה לפני שמדברים על הפוטנציאל משחקים שלו לעומת מחשב סלוני באותו מחיר והכל פשוט יותר ומהיר יותר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

כן ,אבל אם אתה לא רוצה לשלם את הסכום שעולה PS3 ?

או לקנות משחקים במחירים מופקעים, או אם אתה רוצה לנגן תוכן שהורדת במחשב (בלי לצרוב DVD)

ואתה מעוניין גם לעבוד בצורה רגילה כמו מחשב רגיל, כולל גלישה באינטרנט לכתוב בפורום הזה מעל גבי פלזמה גדולה כמו שאני עושה לעתים קרובות

להזכירך פותח השרשור רוצה לקחת מחשב ישן ולהשתמש בו כHTPC, בדיוק מה שאני עשיתי.

בגלל תקציב מוגבל,אני למשל יצרתי מחשב HTPC בעלות של המארז והמקלדת בלבד (כל שאר הציוד היה לי).

אז זהו, שגם אצלי היה לו קשה להריץ 1080p והוא תמיד קפץ ע שהתייאשתי ומכרתי אותו (50 אחוז פחות למי שמתעניין). לעומת זאת, ה-PS3 מריץ 1080p ללא בעיה.

זה לא חוכמה, יש אצלי כרטיס ATI 9250 בן 7 שנים עם 128 זכרון בלבד וללא פענוח HD, ולמרות זאת הוא סוחב 720P בצורה חלקה לחלוטין !

מספיק שאחליף כרטיס מסך והמחשב יריץ 1080P כמו פנתר.

באופן כללי לקנות מחשב HTPC מוכן זה קצת טיפשי כי אין הבדל בין זה לבין מחשב רגיל, אז למה לא להזמין מפרט מתאים ,להתאים מארז HTPC ולסגור עניין בהרבה יותר זול ובלי להצמד למפרטים שלא ברור מי המציא אותם?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז יוצא שפעם בחודשיים (אנחנו לא משחקים הרבה למען האמת) אתה קונה משחק (אפשר גם לרכוש אותו בזול מחנות SONY ולא לשלם את המחירים המופקעים בארץ).

פורסם

2100 זה לא מחיר מופקע.

לבחור - מארז + מקלדת + עכבר + כרטיס מסך + כבל יעלה לא רחוק כבר מה2000 ש"ח שיעלה PS3.

תוכן מהמחשב - כמו שהסברתי - אתה מתקין תוכנה (Ps3 Media Server) וזהו - כל מה שיש על הPC - מעודכן גם בPS3 שלך

בלי צורך בקודקים , גרירית קבצים ודאגה לאם המחשב חזק מספיק.

לגבי הקניית משחקים - עם זה אי אפשר להתווכח.

אני קונה. גם למחשב.

לגבי הלמה HTPC במפרט מיוחד ודק - כדי שיהיה קטן ודק ולא מארז ביתי רגיל ומרעיש בסלון.

אני לדוגמא עם המחשב הביתי שלי - לא הייתי רוצה להתמודד בסלון.

את שאר היתרונות כבר פירטתי.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...