Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי טענתם של כמה אנשים שומעים הרבה יותר טוב.

אני רוצה לדעת מבחינת ניסיון,אמינות וכדו.

האיש שהתקיו לי אמר במפורש שזה היה יותר טב,אז אני רוצה לדעת אם להמליץ עליו לאחרים.

פורסם

לגבי המלצה על מתקין-היא לא נמדדת בכסף.אמינות,אמינות,אמינות,(לא טעות,נכתב בכוונה 3 פעמים),איכות,מקצועיות,חומרים ועוד כהנה וכהנה.

כסף? זה כבר שיקול דעת ויכולת הבחנה לנכון,שווה את המחיר, מחיר שוק ואולי הגזמה.שווה לשלם יותר כדי לקבל איכות עבודה בהתאם. מאד תלוי גם באיכות המוצרים שבדעתך להרכיב ברכב.יש כאלה שלא דורשים התקנה מסובכת ומספיקה התקנה בסיסית ותו לא.

לגבי איכות-אל תקשיב לאחרים.אתה רק תשתגע.תתייעץ -כן אבל היה שלם עם עצמך.רק אתה הקובע אם שיפרת את הסאונד לטעמך.מרגיש הבדל לטובה?יפה-הרווחת!

תיהנה!

פורסם
אם מדובר בשדרוג ונתת לו את המכשירים הקודמים, המחיר גרוע..

אם זה המחיר למכשירים נטו אז המחיר טוב

מכשירים נטו.

לגבי הקופנטט עלה לי בלבד 1800 כולל התקנה והרדיו דיסק 1800 כולל התקנה.

לא מצאתי באף מקום מלבד חו'ל ביותר זול.

פורסם

התקנת סט רמקולים חדש ואתה לא יודע אם הוא חד מידי עבורך או לא?

אז איך אתה באמת אמור לדעת אם עלית ברמה או לא עלית ברמה?

ומה זה לעלות ברמה?

אם היית מתקין את הסט הקודם בצורה מיטבית ואת הסט הנוכחי הית מתקין בצורה נפשעת - גם אם הרכיבים טובים יותר אתה היית יורד עשר ליגות למטה - אז?

קנית סט רמקולים קדמי לא רע בכלל - לפחות מידבאסים טובים מאוד, טוויטרים צורמים מידי לטעמי בשביל שהסט הזה יהיה אי פעם סט שני חלקים מאוזן היטב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
PIONEER 7900bt

קומפננט 6.5 אינטש Rockford t162s

זה מה שהיה לי.

החלפתי ל.

KAPA PERFCT6.1 של Infinity

Kenwood KDCBT6544UY

האם ירדתי ברמה ובעוצמה,דיוק של המערכת?

זו שאלה הזויה לחלוטין,אתה יושב ברכב שלך ואתה לא יודע להבחין אז אתה שואל אותנו.?

פורסם

רק האוזניים שלך יגידו אם חל שיפור או התדרדרות

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הסט החדש שהתקנת עולה בכמה רמות מעל הסט הקודם שהיה לך, למרות כל הזוהר סביב הרוקפורד POWER הוא למעשה ג'אנק בעטיפה יפה מלאת ניקלים.

מבחינה טכנית, השתדרגת.

השאלה היא האם אתה אוהב את השינוי?- ועל זה רק אתה יכול לענות.

under construction..

פורסם

הוא מאוד מדוויק,הקודם היה גם מדוויק,אבל פה אתה ממש שומע כל שטות קטנה,וזה מה שאני אוהב.

מה גם שהעוצמה לטעמי יותר חזקה מהקודם,דבר שהייתי חייב.

וכל זה כיונונים של המגבר,היה שיפור משמעותי?ביום ראשון הוא מכוון לי במגבר ומסדר לי הכול.

בוצע כיונון רק בפנל ברדיו דיסק הוא עשה שם כל מיני דברים.

האם אני אמור להרגיש עוד שינוי אחרי הכיונונים במגבר?

פורסם

אז ככה לפי ההורים,יש שיפור,מחר אני יעדכן בקשר לחברים.

לפי מה שאני שמעתי הם יותר חזקים(לא יודע למה כי הפרט שלהם בדיוק כמו הקודמים)

ויש שיפור ברמה של הדיוק.

פורסם

הטוויטרים הדומננטים יבלטו גבוה מאוד אם לא עשית איטום...

זה מה שהיה לי בקאפה וחשבתי ברצינות לשדרג עד אחרי האיטום שהמיד התאזן פלאים

בגלל זה המלצתי לך מראש לקחת את זה בחשבון

אני מבטיח לך שאם הסט ינגן בתנאים שלו - תשמע נהדר

הקיצר יש למה לצפות :wink:

יש לך כמה מתקינים מומלצים,אישית לעבודה כזו הייתי פונה לישראל ורוני שניידים,מקצועיים,מביני עיניין ולא יקרים

אח"כ תוכל לחזור ולספר כמה אתה נהנה (וכל זמן שאתה עדיין לא בטוח בכמה רמות הפרפקט מעל הרוקפורד רק מראה כמה הוא לא מנוצל נכון :-D)

הרדיו דיסק (KENWOOD - 1800 ש"ח?) לא משהו,שמעתי עד הסדרות הגבוהות ולדעתי הוא לא עומד בשורה עם האלפיין,קלריון ואפילו לא פיוניר

אני הייתי חוזר להחליף

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...