Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אתמול את התוכנית ונהנתי, למרות שאת הדברים שנאמרו שם הבנתי כבר מזמן (עושר לא מביא אושר, אבל גם לעני קשה מאוד להיות מאושר. צריך לשאוף לכך שיהיה לך מספיק כסף לחיות בכבוד).

מה דעתכם על התוכנית?

ובנוסף התעלקות - איפה אפשר למצוא פרקים להורדה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צודק בכל מילה.

גם אם יום אחד יהיה לי כסף, הדבר היחיד שאני 'אתפרע' איתו יהיה הרכבים.

שום דבר אחר לא ישתנה בי. בייגלה טרי עם זעתר עדיין יישאר טעים, אפילו שהוא עולה 2 שקלים. בגדים יכולים להיות יפים ונוחים גם אם אין עליהם לוגו של דג קורבינה. וזוג וילד לא צריכים וילה 8 חדרים.

האושר היחיד (חוץ מפורשה קייימןS וטיול לרינג כל חודש) שהרבה כסף יכול להביא הוא להיות פעיל בגמ"חים ולתת צדקה. אם הייתי נניח בעל אולם שמחות, ואני יודע שכמה משפחות מעוטות יכולת נהנות בערב שבת מהאוכל שלי, הייתי מסתובב עם חיוך מטורף כל השבת :arrow:

עם אלה שאמרו לי שהם מתוך עיקרון לא עוזרים לעניים כי הממשלה צריכה לדאוג להם, היום אני לא בקשר.

פורסם

אני בעד הכסף ולא החופים :).

ואני נגד קיצוניות (אם זה לעבוד 16 או 18 שעות יום יום ולא לראות את המשפחה,

או לרבוץ בחוף הים כל היום, פרט לשעתיים עבודה). אפשר למצוא את שביל הזהב.

מה שנאמר בתכנית, לא חידש לי שום דבר - עושר לא תמיד מביא אושר.

צריך בריאות, מזל, אהבה, לדעת ליהנות מרגעים קטנים ועוד כמה וכמה דברים, שלא קונים במזומנים.

הנוסחה של 14 אלף ש"ח בורטו למשפחה של 4 נפשות לא נשמעת לי מי יודע מה.

למה 14 ולא 16, או 15 אלף ש"ח?

לדעתי, התכנית די שטחית, פשטנית.

אבל היא נגעה בכל מיני מייתרים רגישים אצל כל אחד, מי שרחוק מחצי מיליארד .

נשאר לי בזיכרון המשפט "רדיפת בצע היא אחת התכונות החזקות אצל בני אדם, אם לא הכי חזקה".

הרי יש את הפסיכולוגיה של עני - לזכות בכמה מיליונים, כדי לא לעשות יותר שום דבר, חוץ מלשבת על התחת .

אבל ברגע שהמיליונים כבר בבנק ,הפסיכולוגיה מתהפכת - מ 10 מיליונים הוא רוצה להשיג 100, 500 מיליארד ועוד..

יצור מגעיל בן אדם - אבל זאת רק דעתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...