Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חסר טעם זה להתנסח בנחרצות מבלי לנסות להבין את המורכבות שאנו חיים בה בחברה רב תרבותית

אם החרדים היו מבינים שאנחנו חיים בחברה רב-תרבותית, הם לא היו מנסים לכפות עלינו את ההרגלים שלהם, שבשבילנו הם פשוט עבירה על החוקים הבסיסיים של שכנות ושל אנושיות. אני רוצה להחנות את הרכב שלי בשבת? אני אעשה את זה, כי לאף אחד אין זכות להגיד לי מה לעשות עם הרכוש שלי ועם הזכות שלי לתנועה. מפריע לכם? באסה!

חסר טעם זה שילד שעדיין לא שילם מיסים שואל למה הוא צריך לקנות ניידת חדשה למשטרה ולשלם על זה. לא משנה אם הוא שילם על זה כבר או לא. מה שחשוב הוא שהוא ישלם את המיסים שלו בעתיד, והוא יצטרך לקנות את הניידת החדשה בעתיד.

חסר טעם זה לחשוב שכל הזכויות זה סתם ומיותר. הזכות לגרום נזק לרכוש ולאנשים? אחלה זכות!

והכי חסר טעם זה לכתוב "האמת על החרדים" כאילו שבכך ניסחת טיעון משמעותי כלשהוא. האמת היא שהם מתפרעים כמו חוליגאנים, והם הקבוצה היחידה במדינה שמותר לה לעשות את זה.

צביקי

12345

פורסם

עד מתי תמשיכו להשתמש בלייבל הזה שלכם, "הגיל"?

צר לי לומר, אבל הדבר מראה על בורות ואינפנטיליות מובהקת של אותו אדם שכותב את הדברים.

מי שאין לו מה להגיד, מכל סיבה שהיא, אז שלא יגיד כלום. תעבור הלאה לפורם טכני, תעזור לאיזה

בחור מסכן שלא יודע מה לעשות עם הנזילת שמן ברכב.

לפותח השרשור +1.

נימאס לי מהתופעה המקוממת, נימאס לי לפתוח חדשות ולגלות שכל יום מאות קופים בורחים מהגן התנכ"י בירושלים ומתפרעים בצמתים.

אני בעד ארגון מחאה מסודרת בירושלים של אנשים שפשוט נמאס להם! אני אוהב לשבת בשישי בנמל ולאכול סרטן גדול ופריך.

אני לא מכריח אף אחד לעשות את זה. למה הם כופים על כולם את אורך החיים שלהם?

פתחתי קבוצה בפייסבוק, אם אפשר אני אתן פה קישור

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

מיכאל:גם אני מתוך סקרנות יצרתי קשר עם חבר(עד כמה שאפשר לקרוא לו חבר) שהוא לא לחלוטין חרדי אך מאוד קרוב לתחום.מצחיק זה שהוא אמר את אותו הדבר שאתה אמרת והוא אומר שהמיין סטרים נגד ביטוי אלימות אך איאפשר לקום כנגד הרבנים.עוד מתחילתו של כול המהומה הזאת ידעתי שמישהו מרוויח על זה לא מעט בין אם זה כסף,כוח או שליטה.רק חבל שאין ממש פתרון הנראה באופק=\.

נכון שהם חלק מהעם שלי אך הם לא ממש מכירים בזה,הם רואים בי או כמישהו שנחשף יותר מדיי לגוייים או כמישהו טיפש ובור שלא מבין דבר מחייו.

אין לי שנאה באופן כללי לאף מגזר(יש כאלה שאני מחבב יותר ויש כאלה שאני מחבב פחות אני מודה בחט שלי) אבל אני בא בגישה של תעבוד תשלם מיסים תשרת בצבא ואז תעבוד איזה אלוהים שאתה רוצה ותקיים איזה חג שאתה רוצה איך שאתה רוצה רק אל תפגע באחרים.

צביקי:

כן אני עדיין טכנית עוד לא קבלתי ארנונה\מס הכנסה אך האם זה באמת משנה משהו? למה אתה נתפס על קטנות?

כאילו שאחרי השחרור שלי אני לא אעבוד ולא אשלם את זה ועד אז הכול כול כך ישתנה שפשוט לא יהיו אוכלי חינם וכולם יכבדו את החוק.

אני בהחלט מכיר ברב גווניות של החברה הישראלית אך אני עדיין מאמין שיש מספר עמודות שהמדינה הזאת עומדת עליהם וצריך לקיים אותם ללא כול קשר להתפלגות של הדת(הדבר פותר את הערבים משירות צבאי שירות לאומי או משהו למען החברה שלהם כן,אבל אנחנו לא באמת רוצים אותם בצה"ל) אך אני עדיין חושב שאם ערבים ישראלים מקיימים את 3 תנאים האחרים (עובדים משלמים מיסים מכבדים את החוק מגיעות להם זכויות והם ראויים ליחס הוגן כלפיהם(אך עלי להדגיש שהנושא של ערביי ישראל מורכב מדיי בכדי לפרטו על דפי הפורום לכן לא נכנס לזה).

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
חסר טעם זה להתנסח כמו שהוא מתנסח.

חסר טעם זה לפתוח מדי שבוע שרשור על אותו נושא.

חסר טעם זה להתעלם מהחלטה מפורשת בפורום שלא דנים בנושאי פוליטיקה

חסר טעם זה להתנסח בנחרצות מבלי לנסות להבין את המורכבות שאנו חיים בה בחברה רב תרבותית

חסר טעם זה שילד שעדיין לא שילם מיסים שואל למה הוא צריך לקנות ניידת חדשה למשטרה ולשלם על זה.

חסר טעם זה לחשוב שכל הזכויות זה סתם ומיותר.

והכי חסר טעם זה לכתוב "האמת על החרדים" כאילו שבכך ניסחת טיעון משמעותי כלשהוא.

צביקי

הניסוח לפי דעתי לא היה מהחמורים.

לא היתי מגדיר את זה לפוליטיקה, אנחנו לא נכנסים לדיבורים על הממשלה ומי שיושב בה. (נכון שזה קשור בעקיפין אך לא על זה מדובר).

ומה זה משנה שהוא לא משלם מיסים עדיין? ואם איכפת לו שאבא שלו קורע את התחת ומשלם מיסים?

עם זכויות במדינה הזאת יש גם חובות (כך פועלת כל מדינה דמוקרטית ונורמלית), לטעמי, רוב הציבור החרדי לא ממלא עשירית מחובות אלו. (ואני עדין עכשיו)

כשאני מדבר על החרדים אני לא מדבר על כולם אלא על הרוב המייצג. אף אחד לא ילך לכל בית חרדי ויבדוק מה הוא עושה, מה שאתה רואה ברחוב זה מה שאזרחי המדינה רואים ומתייחסים אליו וזה מה יש.

אני לא מבין על מה אתה מגן פה?

תן לי להזכיר לך משהו, סתם נקודה למחשבה, איך לזרוק אבנים, ולשרוף ניידת מסתדר עם "אל תרצח"? (נכון שאף אחד לא מת - עדיין).

איך לקרוא לאחיך, יהודי כמוך, נאצי, מתיישב עם כל בני ישראל ערבים זה לזה?

תחשוב על זה ככה:

אני אשב בבית אחיה מהמיסים שאתה מספק למדינה מבלי לתת כלום, כשתעבור לי באיזור שאני גר בו בשבת אני אזרוק עליך אבנים (שוב פעם, בשבת) ושיגידו לי שאני עצור אני אגיד שאני לא מאמין במדינה ובחוקים שלה ואתה יכול ללכת לחפש - עכשיו תגיד לי בכנות,

לא ימאס לך ממני?

אני לא חושב שיש פה אחד שיגיד משהו רע על חובשי כיפה סרוגה לדוגמה

הם קהילה שמייצגת אמונה + מדינה, שתורמים, מתגייסים ליחידות הכי קרביות, אלו אנשים שלי לדוגמה, יש הרבה חברים מתוכם, והרבה מהם אני מעריך מאוד.

תבין צביקי, זה לא משהו נגד הדתיים!

זה רק כלפי קבוצה של פרזיטים שמסתתרים מאחורי הדת, והורסים כל דבר שיכול להיות יפה בלהיות יהודי, ושהורסים לאחרים שרוצים לחיות חיים דתיים, אבל בשקט וכמו בני אדם.

אני מקווה שהצלחתי קצת לחדור לתודעה שלך,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

מה שעצוב זה שאף אחד לא יצליח לחדור לתודעה של אנשים כמוהו.

חבל לנסות בכלל. מה שכן, לא כולם פריירים כמוהו. מי שמעוניין לפרנס טפילים שיעשה זאת מרצון,

מי שלא מעוניין צריך להיות פטור מכך.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

צביקי :wink: - גם מפי עוללים תצא תורה , ודרך ארץ .

easyrider0 - טכנית אתה אזרח מלא זכויות בישראל , ממלא חובות בשירות הצבאי , ומתנסח כבוגר :mm_yeah:

הפיתרון - הכה בראש , אין תקציב לרבנים הפועלים נגד המדינה :idea: כולל רבני ערים שלא תומכים במדינה

גם שתיקה זו הסכמה ותמיכה בפורעי החוק - לא מתאימים לכם חוקי המדינה , כנראה שגם כספי המדינה לא מתאימים לכם .

אני כותב מבסיס של משפחה עם מסורת רבת שנים - אשר רבנים ממנה שרתו בצבא בתפקידי לחימה ופיקוד

סבי זצ"ל היה רב שכונה פוסק וחבר ברבנות בת"א ( עבד בחנות מכולת ) ואת שכר המצווה תרם לנזקקים .

לעולם - לאורך כל חיי העם היהודי , תמכה ההלכה בכיבוד הריבון השולט , למען יהיה סדר בשילטון ובחוק .

וכידוע בזמן כל דאלים גבר , החלשים נפגעים יותר מחוסר דין ואין דיין .

אני לא מבין את דרך המדינה בטיפול בבעיה - אולי כאן הבעיה הפוליטית :twisted:

המדינה - ראש הממשלה , שר הפנים , שר המשטרה , וראש עיריית ירושליים - צריכים לארגן כינוס של כל רבני העיר ירושליים

ולדבר איתם , להגיע להבנות , וגם על עונשים , כולל הפסקת תמיכות , ופיזור ישיבות אשר פוגעות במכוון בשילטון המדינה .

אני כאזרח , עוצם את העיניים ומדמיין בארה"ב דבר כזה - איך הייתי צוחק לראות את "הגיבורים בשחור" פוגעים שם בשילטון ובאזרחים

תמימים , העוברים בדרך .

ואז אני מתעורר ובוכה - כי במציאות זה אצלנו בבית .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

נימאס לי מהתופעה המקוממת, נימאס לי לפתוח חדשות ולגלות שכל יום מאות קופים בורחים מהגן התנכ"י בירושלים ומתפרעים בצמתים.

מפריע לי שחבורת פורעי חוק שלא תורמים שום דבר למדינה באים מבזבזים את כספי הציבור,משליטים את הטרור שלהם על כול תושבי העיר ורוצים להשתלט עליה.

למה לעזעזל לא נכנסים בהם במלואה העוצמה? למה לא מביאים X סוואנות מלאות יסמנ"יקים גז מדמיע פרשים ואם צריך גם כדורי גומי? למה לא מאפסים חשבונות בנק של אותם מתפרעים על מנת לכסה על ההוצאות הענקיות שהאזרח המשלם מיסים ישלם ולא החרדים?

הניסוח לפי דעתי לא היה מהחמורים.

האם הניסוחים שלעיל אינם חמורים בעיניך?

שר אומר "וירוס" וכל המדינה קופצת לגנות, אבל כשמתבטאים בפורום שלנו כך - הכל עובר. זה חרדים, זה לא בני אדם. הדה הומניזציה שנעשתה להם כבר עברה את כל הגבולות.

גלעד, בכלל לא נכנסתי לנושא. אני עובד עם חילונים, קיבוצניקים, וחרדים. אני שירתי שירות מלא בצבא ומשרת כיום במילואים. אני בעד פתיחת חניון קרתא, ואני חושב שהחרדים נוהגים שלא כשורה.

אבל אנשים מרשים לעצמם להתנסח כאילו שמדובר בחיות, באויבים, בלא-אדם. על כך אני מגיב בחריפות.

אתה צודק, יחסית לשרשורים קודמים שהיו - זה עוד עדין. כנראה שאני רגיש כבר מקודם.

למי שחושב שזו לא פוליטיקה- החליפו את ה"חרדים" ב"ערבים" והרי כל התורה כולה.

ולדעתי נושא הגיל משמעותי מ-א-ו-ד. לא מדובר כאן על נושאים פעוטים, ולפעמים צריך בגרות ונסיון כדי להבין נושא לעומק.

מה שעצוב זה שאף אחד לא יצליח לחדור לתודעה של אנשים כמוהו.

חבל לנסות בכלל. מה שכן, לא כולם פריירים כמוהו. מי שמעוניין לפרנס טפילים שיעשה זאת מרצון,

מי שלא מעוניין צריך להיות פטור מכך.

שוב - "לפרנס טפילים".

למה? למה צריך להתבטא כך? איך זה תורם לדיון ציבורי?

כל אדם במדינה משלם את המיסים שהיא משיתה עליו, והם מחולקים מחדש. לא טוב לך - רוץ לכנסת ושנה את המצב.

בארה"ב היו מביאים את המשמר האזרחי על סוסים ומפזרים אותם תוך כמה דקות עם אלות וכדורי גומי.

אם זה היה לוקח יותר משעה, היו עוברים לאמצעים אחרים.

יוסי, כבר דיברנו על כך שתשתדל להיות קצת יותר מעוגן במציאות ולבסס את דבריך על עובדות. אתה פשוט כותב דברים שאינם נכונים.

פורסם

ולדעתי נושא הגיל משמעותי מ-א-ו-ד. לא מדובר כאן על נושאים פעוטים, ולפעמים צריך בגרות ונסיון כדי להבין נושא לעומק.

התלמוד אומר שכבר בגיל שנתיים, שמואל הנביא פירש בצורה נכונה פסק דין המבוסס על העקרונות התלמודיים של פירוש התורה. פסק הדין שלו התקבל על ידי עלי הכהן, , שנתן לו הסמכה כרב כבר בגיל שנתיים.

(שמואל א', פרק א')

וכן, האמריקאים לא היו מאפשרים כזה דבר.

מבחינתם זה טרוריזם ווונדליזם, והם היו עושים עוצר תוך כמה שעות עד שיעמידו לדין את האחראים למעשים האלו.

זה קורה עם כל מיני כתות מוזרות בארה"ב כשהן עושות בלאגן, וראוי שיקרה עם כל כת מטורפת שהולכת כנגד חוקי המדינה והדמוקרטיה.

אל תגיד שאני לא מבסס את דברי על עובדות. אתה זה שמאמין במשהו שאתה לא יכול להוכיח מבחינה מדעית, לא אני.

פורסם

מקבל את התיקון.

המשמר הלאומי לא יגיע לשום מקום על סוסים תוך שעה כדי לפזר הפגנה.

והמדיניות כלפי הפגנה תהיה שונה בין עיר לעיר ומדינה ומדינה, וכמובן לסוג ההפגנה.

ולא, הדודים שלך הם לא מדגם מייצג , ממש לא.

פורסם

אני חושב שהבעיה כרגע עם הנושא הזה היא שהחרדים המתפרעים (יותר נכון - אלו ששולחים אותם) כבר טיפסו גבוה מדי על העץ והם לא יכולים לרדת יותר. עכשיו רק נשאר לקוות שהעץ לא יפול מכובד משקלם...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נקווה שהמשטרה תטפל בזה באגרוף ברזל וששום מגזר במדינה לא יעז יותר לקום נגד הדמוקרטיה ונגד זכויות הכלל.

(שיהיה ברור, אני לא מדבר על הזכות להתבטאות או הזכות להפגין, אלא רק על נזק לרכוש ולאנשים, ואלימות בשם מטרה שהולכת נגד המדינה).

• תוכן חדש...