Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מדובר פה לא בתורה ולא נעליים

עובדתית , יש קבוצה של אנשים שמחליטים לעשות כטוב בעיינהם:

לשרוף ניידות

לחסום תנועה

להרביץ לשוטרים

לזרוק אבנים על מכוניות נוסעות

לשבור רמזורים

להשליך אשפה באמצע הרחוב

לזרוק אבנים על אנשים

ובכלל לסתור פעולות שלטוניות

אנשים כאלו אין להם מקום בחברה רגילה ובמיוחד בשבילם הומצא המקום שקוראים לו כלא כדי שיבינו שעל כל פעולה יש גמול.

הבעיה בישראל היא שמנגנון הפעולה-גמול נדפק, מי שמגיע לו לא מקבל את העונש, ומי שמגיע לו לא מקבל את הגמול.

ומה התוצאות של הכשל הזה? -בכל מישור שתבחנו תוכלו ליישם אותן, מילדים עם סכינים שחושבים שהכל מגיע להם כי הורה לא יודע להגיד אסור, ועד עבריינים כבדים וגם קבוצות כאלו ואחרות שמתפרעות שפעולה שלטונית לא נראית להם.

ומה ניתן להסיק מזה?

שלא רחוק היום של איש הישר בעיניו יעשה, אנרכיה בשפה פשוטה.

אז בבקשה ממכם, תחסכו את הצידוקים הדתיים ושאר ירקות לפעולות שהן בסך הכל, לא יותר ולא פחות, מפשע. ומאנשים שהם לא פחות ולא יותר מפושעים.

רק אל תופתעו שירו לכם בראש באמצע הרחוב כדי לגנוב לכם את הנעליים, אנרכיה זה אנרכיה, זה לא כפי בקשתכם וכשמתאים לכם להזדהות עם קבוצה כזאת או אחרת.

פורסם

ואף אחד לא דיבר כאן על הרצח במרכז ההומו לסבי.

כמובן שהנושא מושקט ולא מדברים עליו, אך ביום האירוע העדויות כפי שהן זרמו בחדשות ולאחר צנזורה דיברו על

אדם לבוש "שחורים".

כאשר ממקורות אחרים ואמינים שאני שמעתי הרוצח היה לבוש כחרדי.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

ומסתבר שלא רק חרדים מתפרעים-גם ערבים עושים לנו את אותם הבעיות,זרקו בקבוקי תבערה על משטרה שרפו מחסן שלם והתפרעו אל מול המשטרה המקומית. למה? כי המשטרה עצרה 2 מחבריהם שלא שלמו קנס והם לא אהבו את זה.

בנוסף לכך תקפו צוות צילום של ערוץ 2 וגנבו ציוד צילום יקר ערך!!

נ.ב

אני רוצה לראות צעירים מתפרעים שהולכים לתחנת משטרה בארה"ב שורפים להם מחסן ומתעמתים עם השוטרים(אני מרחם על העצמות שלהם).

הנה הלינקים:http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/937/012.html

הנה הלינק לתקיפת צוות צילום:http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/937/253.html?hp=1&loc=2&tmp=1168

מקווה שפעם הבאה השוטרים יפעילו נגדם את מירב הכוח,אין מה לעשות עם מפגרים שום דבר לא עוזר מלבד הכוח.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

עכשיו גם החליטו לחסום את הרחוב שלהם שלא בשבת ולהתנפל על נהג מונית שנתקל במקום.מה יהיה הצעד הבא?

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3770889,00.html

פורסם
ומסתבר שלא רק חרדים מתפרעים-גם ערבים עושים לנו את אותם הבעיות,זרקו בקבוקי תבערה על משטרה שרפו מחסן שלם והתפרעו אל מול המשטרה המקומית. למה? כי המשטרה עצרה 2 מחבריהם שלא שלמו קנס והם לא אהבו את זה.

אתה מודע לכך שבדאלית אלכרמל ובעספיה אין ערבים אלא דרוזים, נכון?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אתה מודע לכך שבדאלית אלכרמל ובעספיה אין ערבים אלא דרוזים, נכון?

טעות שלי מצטער.

פורסם

אני חולק עליך, בדאלית אלכרמל ובעספיה יש ערבים דרוזים.

דרוזים זה דת לא לאום, כמו שיש ערבים נוצרים, וערבים מוסלמים, וערבים יהודים.

פורסם

הורגת אותי האדישות שלנו וכמובן של המשטרה , השוטרים חושבים שזה גנון? אולי אם הם יתעלמו מהילדים הבעייתים (חרדים,דרוזים וכו..) אז הם פשוט יפסיקו?

לי זכורים כמה מפגשי רכב שהמשטרה דאגה לפזר מהר מאוד.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מצטער על ההקפצה אבל הנה מאמר נתון לביקורת על החרדים,אני מוכרח להודות שהוא מעט מקצין אך יש אמת בדבריו.

"את הבית הראשון החריב נבוכדנאצר מלך בבל, שדיכא את המרד שפרץ נגדו והגלה את רוב העם לבבל. את הבית השני החריב טיטוס, שדיכא את המרד הגדול, לקח לרומא שבויים רבים והם נמכרו לעבדים. את הבית השלישי לא תחסל שום מעצמה עולמית. נשרוד בסכסוך עם הפלסטינים ואף מול איומי הגרעין של איראן. אך יחסל אותנו הקרע ההולך וגדל בתוך הארץ בין הציבור החילוני לציבור החרדי. זאת טרגדיה יוונית שסופה ידוע"

לינק לכתבה המלאה:http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1103335.html

• תוכן חדש...