Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני תקופה היינו צריכים להסיע חתול, והוא מרוב לחץ, השתין על המושב האחורי.

כמובן שיש עכשיו ריח נורא נחמד באוטו (אל תשאלו :roll:)

קניתי בחנות לחיות מחמד חומר מיוחד למניעת ריחות כאלו, רוקנתי שם בקבוק שלם, לא עזר כמעט.

גם חומר לניקוי ריפודים לא עזר.

עבר כבר די הרבה זמן, אבל הריח נשאר ולא מתנדף.

יש למישהוא עצה מועילה ?

פורסם

חומר בשם "בלו דרים" של קיבוץ דליה.

מגיע בבקבוק עם מרסס, דומה לנוזל חלונות, עושה עבודה מצויינת.

בעיקר סופג ריחות רעים וגם מטהר אוויר, משתמשים בו רבות במלונות (לשטיחים וכו') .

ניתן להשיג בפתח תקווה, בחנות חומרי ניקוי שנמצאת ברח' שטמפפר 35.

עבד מצוין כאשר חבר הקיא לי על השטיח בבית.

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב.

זקוק לסיוע החברים, איך לנקות ו/או לנטרל ריח שתן על אחד המושבים ברכב (בוא נגיד שיש ידידות שעדיף שישארו עם התינוק שלהן בבית:wink:).

תודתי מראש.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

טוב שאפשר להפיל את התיק על התינוק..:wink:

קצת APC או חומר לניקוי ריפודים עם מטלית וזהו,כדאי אחכ גם לרסס קצת ספרי ריח שמיועד לרכב.

פורסם
טוב שאפשר להפיל את התיק על התינוק..:wink:

קצת APC או חומר לניקוי ריפודים עם מטלית וזהו,כדאי אחכ גם לרסס קצת ספרי ריח שמיועד לרכב.

חלילה מלהפיל את התיק על התינוק חח

1. מזה APC והיכן ניתן להשיג זאת?

2. לגבי חומר לניקוי ריפודים - יש המלצה?

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

APC זה חומר לניקוי כללי (של שופרסל לדוגמא) בדילול עם מים, בדרך כלל 1/10 או שבשביל קטמים מומלץ יותר.

אני משתמש בחומר לניקוי ריפודים של סונקס ולדעתי גם החומר של STP עשה עבודה לא רעה ברכב הקודם שלי.

אחרי הניקוי אפשר להשתמש בחומר לנטרול ריחות רעים .

Manual for life

פורסם

תלוי כמה עמוק גורם הריח חדר. אם APC לא עוזר (נוזל לניקוי כללי, רק תראה שאין שם אקונומיקה. מומלצים של שופרסל, מגוואירס, אופטימום. השאר סתם יקרים מידי)

תנסה ניקוי בקיטור. יש כל מיני מקומות שעושים את זה, ניקוי פנימי כללי יעלה כמה מאות ש"ח אבל לניקוי של מושב אחד לא יקרעו אותך

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מקווה שהכותרת שלי עניינית מספיק, לפני כמה ימים לקחתי את אבא שלי לבדיקות דם ושתן במעבדה בחדרה ובדרך רכב שהיה אמור לעצור עצירה מלאה התפרץ לכביש וגרם לי לבצע בלימת חירום, כמובן שהמיכל שתן הזה נשמט מהידיים של אבא שלי ונשפך בתא הרכב על הרצפה.

חזרתי הביתה וישר הוצאתי את השטיח והתחלתי לקרצף אותו עם נוזל לניקוי מושבים/שטיחים של מגוואירס שקניתי בזמנו ושפכתי מאוחר יותר שמן ריחני על השטיח והרצפה של הרכב אבל הריח נשאר והוא מתחזק אפילו מיום ליום.

האם יש דרך אחרת להוציא את הריח הדוחה הזה מהתא הנוסעים של הרכב, ניחא כשאני נוסע לבד אבל כשאדם זר עולה לרכב שלי זה פשוט בושה :(

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אני קצת חדש בתחום (בערך מהשבוע...), אבל ב-diy להבנתי אולי apc בשילוב של שואב אבק רטוב עם קיטור יעזרו.

אם לא יעזור אז לקפוץ לאחת מהחברות שנותנות שירות כזה לספות ביתיות, בטוח יעזור.

בהצלחה!

פורסם

את השטיחון כיבסתי עם אבקת כביסה ומרכך ועכשיו הוא מתייבש, עיקר הריח הגיע ממנו. מה אפשר לעשות אם הריח נשאר וזה נובע מהחלק שמתחת לשטיחון בדרך כלל, הבד הזה ועם מה ניתן לנקות/להסיר את הריח הזה ?

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• תוכן חדש...