Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה אתה? יש לך גישה לקיטורית?

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

חדרה ולא אין לי גישה לקיטורית אני רק מקטר הרבה :lol:

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אם יוצא לך להגיע לעפולה, אשמח לנסות לעזור, יש לי קיטורית ועוד כל מיני חומרים, ללא תשלום כמובן!

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם
בוקר טוב.

זקוק לסיוע החברים, איך לנקות ו/או לנטרל ריח שתן על אחד המושבים ברכב (בוא נגיד שיש ידידות שעדיף שישארו עם התינוק שלהן בבית:wink:).

תודתי מראש.

או שישתמשו בחיתול

פורסם
אהלן חברים,

יצא לי לאחרונה לא מעט להשתמש ב: KLIMA FRESH של : LIQUI MOLY.

מעבר לזה שזה מאוד תרם והמזגן החל להוציא ריח טוב, ולא ריח של עובש, הריח הטוב נשאר גם על המושבים, שווה לנסות.

השתמשתי בו אתמול כמובן אחרי ששטפתי את השטיחון והרצפה ברכב עם אבקת כביסה ומרכך...אין זכר לריח כרגע לפחות. תודה לכל העוזרים :)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• חודש מאוחר יותר...
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

זה מוצר אורגני (לא כמו כל חומרי הניקוי עם הריחות החזקים) שזה בעצם אנזימים חיוביים שניזונים משתן, והם פשוט אוכלים את כל השתן שחודר בין הרצפות , תחת האריחים , מקומות שחומרי הניקוי לא מגיעים אליהם.

אפשר להשתמש בחומר ישירות על שתן שיש על הרצפה , או פעם בשבוע בשירותים ואין ריח יותר.

אגב זה טוב גם לשטיחים,מזרנים וגם לכלבים/חתולים. וזה פותר גם בעיות ריח של רוב סוגי הפסולת האורגנית.

זה האתר שלהם

https://www.ensheten.co.il/

בהצלחה

גילוי נאות: אני המפיץ של החומר

• תוכן חדש...