Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למיטב זיכרוני הקורולה בשנים הללו מגיעה עם 2 כ"א בלבד בדגמי הליסינג, לטעמי חיסרון.

את מי מעניין זינוקים מהרמזור ? , הבנאדם קונה רכב משפחתי .

לגבי המזגן של ה 308 שלך, אז אצלך יש בעיה , ב 308 ובC4 שנהגתי בהם אין כל בעיה במיזוג, קירור הרכב נעשה בעוצמה 3 , ולאחר מכן ניתן להוריד לעוצמה 2 בלי שום בעיה.

אמינות - להתחייב על אמינות לרכב שיצא מליסינג זה ראית העתיד וקרו מקרים, וגם לגבי סחירות עתידית של רכב יוצא ליסינג..

נו טוב, אולי תמלא לוטו אם אתה חוזה עתידות בצורה כל כך מדויקת ?

הזלזול שלך לא במקומו, אבל כבר התרגלתי, זה שזור לכל אורך התגובות שלך.

לא מדובר בראלי אקרופוליס, אבל זינוק טוב, אומר תגובת דוושה טובה, אומר יציאה ממצבים כאלו ואחרים - הפז' יכולה רק להריח את האגזוז של הטויטה - ושלא יהיה ספק לרגע - זה מנסיון יומיומי של שני הרכבים האלו.

לגבי המזגן - הפיזו' נבדקה ונמצא תקינה - ביום חם מאד לאחר שהרכב רותח בתוכו - הפעלת המזגן היא איטית מאד ואפקטיבית (וגם לא יותר מידי) רק לאחר כעשר דקות של טפטוף מצידי. רמה שתיים? כל ארוע כזה גורם לי להתגעגע בצער לפוקוס שלי ולמזגן שלה.

לגבי האמינות? מה הקשר להתחייב על אמינות מליסינג? ועל אמינות של רכב שיצא אתמול מהיבואן אתה מוכן להתחייב? הרי גם פה קרו מקרים....

הנקודה שאני מעביר, ולמרות צערך גם אתה מודע לה, היא שהטויטה כנראה, נאמר בעדינות,קצת יותר עמידה ואמינה ממותגים אירופאיים אחרים, קצת יותר מוצלחת, קצת יותר סחירה ומבוקשת.

אני מזמין אותך ללכת ולראות כמה קורולות יש למכירה במגרשי הליסינג של החברות הגדולות, לעומת רכבים של קונצרן אירופי אחר.

אשמח לשמוע את ממצאייך - אבל הפעם המספרים ולא בסיסמאות.

אגב, אין פה שום המלצה על הטויטה הזאת ספציפית - מאד מאד יתכן שישנן קורולות אחרות עם נתונים טובים הרבה יותר.

הנקודה היא שככל הנראה לא תרכוש קורולות מצויינות ב20% מתחת למחירון (גם מליסינג), וזאת לעומת מותגים אחרים.....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

אני מזמין אותך ללכת ולראות כמה קורולות יש למכירה במגרשי הליסינג של החברות הגדולות, לעומת רכבים של קונצרן אירופי אחר.

אשמח לשמוע את ממצאייך - אבל הפעם המספרים ולא בסיסמאות.

אגב, אין פה שום המלצה על הטויטה הזאת ספציפית - מאד מאד יתכן שישנן קורולות אחרות עם נתונים טובים הרבה יותר.

הנקודה היא שככל הנראה לא תרכוש קורולות מצויינות ב20% מתחת למחירון (גם מליסינג), וזאת לעומת מותגים אחרים.....

גם יש הרבה יונדאי למכירה בליסינג וגם קאיות זה אומר משהו?

כמות הטויוטות שוות לפוקוסים שנמכרות מליסינג,

מי שמעוניין לשים את כספו על רכב מיושן לא בטוח יחסית ( 2 כ''א) בעל ק''מ גבוה ובעל גימור נמוך ועוד לשלם כמו רכב מיד ראשונה מרופא שיהנה, אנחנו לא ממליצים במיוחד לא במחיר שהוצע פה

והתשובה תהיה זהה לכל רכב, אירופאי יפני טווואני או צ'כי .

זה שהישראלים הם עם של פראיירים אנחנו יודעים אתה רק מחזק לנו את הידיעה הזאת.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
הזלזול שלך לא במקומו, אבל כבר התרגלתי,

גם אני התרגלתי לעובדה שאתה ממליץ בחיוב על כל מה שנקרא טויוטה למרות שהרכב מיושן, יקר להחריד לשנה, בעל ק"מ גבוהה ויוצא ליסינג.

במגרשי הליסינג תמצא ת הרכבים אשר אותם חברת הליסינג קנתה במחיר הזול ביותר שהיא הצליחה לסחוט מהיבואן פשוט וקל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ערב טוב

מצטרף לדעתם של אלה השוללים את הקניה.

במחיר הנ"ל - לא שווה.

יש המון מכוניות ב 75000 ש"ח שאפשר למצוא בלי פגיעות ועם פחות קילומטראז'.

ואולי אפילו יהיה להם סמל של טויוטה.:-D

פורסם

- אבל אני מבין שבגלל שזה טויוטה - ואת זה כבר אמרו לי כמה פעמים, לא מורידים את מלוא האחוז כמו במחירון כי זה רכב מבוקש.. וזה הכל עניין של היצע וביקוש.

בגלל הק"מ הגבוה צריך להוריד את כל האחוז במחירון,

אתה כ"כ בטוח שהטויוטה הרובוטית מבוקשת ?

-

פורסם

אשמח מאד להפנות אתכם שוב לשתי השורות האחרונות שכתבתי בפוסט הקודם לגבי הקניה הספציפית המדוברת.

כל מה שאני כותב על הטויוטה, נכתב בעקבות נסיון של 3 שנים שבהן "קרעתי" את הרכב, טיולים, צפון, דרום, שטפונות, שרב, רכב עמוס בד"כ עד הגג, משיכות הילוך עד לתחום האדום, ופשוט כלום.

נסעתי על רכבים רבים (חלק גדול מהם ליס בבעלותי, אישתי,ושני הורי) אחד הרכבים שהיה לו בו הכי הרבה בטחון מבחינת אמינות זאת הטויטה. פשוט ידעתי שהרכב הזה לא נעמד.

מה לעשות שהשוק שלה מטורף והיא נחטפת. אין ויכוח שמשלמים מאד ביוקר על אחת כזאת טובה. שקט נפשי לא נמכר בזול.

העובדה הפשוטה היא שאפילו ה308 המהוללת שאשתי לקחה (שהוא אוטו נחמד סה"כ) נלקחה רק לאחר שידענו שבגלל שהיא לוקחת רכב שישמש אותה בתוך ת"א ופעם בשבוע להורים בנתניה, אז ניחא, מקסימום תקבל חלופי.

יכול להיות שכל הישראלים פראיירים. יכול להיות שסדר העדיפות של רוכשי טויטה קצת שונה. הרבה פחות פינוק ונוחות, מצד שני את המוסכניק הם זוכרים פעם בשנה בטיפול.

את המציאות כנראה לא אני ולא אף אחד ישנה. כל אחד יבחר מה שמתאים לו ואני מאחל לכולם רק הנאה וכיף מהרכב.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...