Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נתתי מקדמה על קורולה סאן 2007, מליסינג, 91 אלף ק"מ (שלמה SIXT)

רציתי לשאול את דיעת הפורום לגבי המצב שלה בבדיקה שעשו לה מטעם חברת הליסינג. שבוע הבא אקבל ואהיה רשאי לעשות שוב בדיקה לפני שסופית אקנה.

הערות היחידות שיש הן:

סרן קדמי ומערכת היגוי: לתקן זוויות היגוי (הבנתי שתיקנו - אבדוק את זה)

בשילדה ומרכב כתוב כך:

משעמות נמוכה: תיקוני פחחות וצבע בחלקי מרכב סביב מילוי חומר בדופן אחורי שמאל וצבע לאורך כל המשקוף, פגיעות/מעיכות מרכב תחתון

משמעות שולית: יש פגיעות /לחיצות פח פגמים בצבע.

ביקשו על הרכב 74,500.

מציאה, גניבה, או הוגנות?

תודה רבה.

פורסם

מה כתבו על מנוע ותיבת הילוכים?

(אם לא כתבו כלום אז תדע שכל הטופס הזה לא שווה כלום)

אני לא יודע לענות לך לגבי המחיר כי אין לי ניסיון עם זה. אני גם רוצה להוסיף שהקילומטראג' נראה לי גבוה.

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

בשורה של ה"מנוע, מרכת קירור, מערכת דלק, מערכת הצתה" יש V שמסמן "תקין".

על תיבת הילוכים בכלל לא כתוב.

יש עוד סעיפים אבל כולם עם V של תקין לכן לא ציינתי.

למה הכוונה שהטופס לא שווה כלום?

הק"מ באמת גבוה. השאלה האם זה שווה את זה ולא בעייתי, לדגם הזה של הרכב שנחשב חזק ו"טנק" :-)

זו השאלה.

פורסם

בקשר לזה שהטופס לא שווה כלום אני מתכוון שכל רכב שהוא לא חדש, אז תמיד מופיעים ליקויים וזה טבעי. יש כאלה מהותיים ויש כאלה שהם כדי שלא תוכל לתבוע את המכון בדיקה.

כבר קרה כאן יותר מפעם אחת שאנשים מדברים על בדיקות שחברות ליסינג מזמינות ותמיד זה רק אותם הליקויים:

לתקן זווייות היגוי (שזה שולי מאוד)

פגיעות ושפשופים ותיקוני פחחות במשמעות נמוכה (שזה יש בכל רכב בארץ)

זה רכב השכרה או ליסינג?

כמה הנחה אתה מקבל מהמחירון?

vw-golf כתב:

פורסם

זה ליסינג לגמרי - משלמה SIXT.

לפי מה שבדקתי מחירון זה 81, והם מבקשים למעשה 75. לפי המחירון של לוי ממש באתר של winwin, לפי הק"מ הזה זה אמור לעלות 69 - אבל אני מבין שבגלל שזה טויוטה - ואת זה כבר אמרו לי כמה פעמים, לא מורידים את מלוא האחוז כמו במחירון כי זה רכב מבוקש.. וזה הכל עניין של היצע וביקוש.

אני מבין למה אתה מתכוון לגבי זה שמוזר שזה "רק" מה שיש - אבל אני מניח שהחברות הגדולות הללו לא יקחו סיכון.

מה גם שאני לקוח לבדיקה בעצמי - ואם אראה שיש בעיה בשלדה אז העסקה מבוטלת.

בוא נגיד, שאם על פניו, זה בדיוק מה שיש ברכב, רק ההערות האלה שציינתי - זה מספק?

פורסם

כבר קרה כאן יותר מפעם אחת שאנשים מדברים על בדיקות שחברות ליסינג מזמינות ותמיד זה רק אותם הליקויים:

לתקן זווייות היגוי (שזה שולי מאוד)

פגיעות ושפשופים ותיקוני פחחות במשמעות נמוכה (שזה יש בכל רכב בארץ)

השאלה - האם כאשר אעשה בדיקה משלי ואגלה שמכון שלי שיש רק את אותם ליקויים - האם זה אומר שזה בסדר?

האם הליקויים האלה אכן לא מסכנים בטיחות ולא אמורים להוריד הרבה מערך הרכב?

תודה

פורסם
אני מבין למה אתה מתכוון לגבי זה שמוזר שזה "רק" מה שיש - אבל אני מניח שהחברות הגדולות הללו לא יקחו סיכון.

?

על זה אומרים "מילים אחרונות מפורסמות". כבר היו בynet כתבות על בלופים של חברות ליסינג. אל תשכח שסוחר זה סוחר ולא משנה מאחורי איזה שם הוא עומד או עד כמה הרצפה מבריקה. גם לא משנה לאן העניבה מגיעה.

.

בוא נגיד, שאם על פניו, זה בדיוק מה שיש ברכב, רק ההערות האלה שציינתי - זה מספק?

על פניו זה אחלה אבל קשה לי להאמין שזה מה שיש בפועל.

בנוסף הם מורידים בערך 7 אחוז מהמחירון שזה מאוד לא אטרקטיבי בגלל הקילומטראג'.

במקומך אני הייתי עוצר כאן והולך לרכב אחר.

אהה ועוד משהו. אם אתה רוצה אוטו "טנק" אז תקנה רנו מגאן. במבחני ריסוק היא שברה את הקיר.

vw-golf כתב:

פורסם

אני חושב שכדאי ללכת על אוטו אחר.

הקילומטרז' גבוה מאווווד, התיקון בצד שמאל לא מוצא חן בעיני, הסאן לא מאובזרת, ההפחתה מהמחירון סמלית ולא רצינית.

עוד כמה שנים תמצא את עצמך עם אוטו לא סחיר ושווה הרבה פחות מהמחירון.

יש אפשרות למצוא בליסינג דגם כזה במצב טוב יותר.

מה הדליק אותך כל כך באוטו הזה? הברברת של איש המכירות?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מציאה.

אל תשכח שסוחר זה סוחר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

נשמע טוב, הקילומטרג' מאפיין רכבי ליסינג, אין לה מלעשות.

הייתי ממליץ לעשות עוד בדיקה פרטית שלך ואם הן אלו הבעיות היחידות, אז שווה!

בסכך הכל טויוטה קורולה נחשבת מאוד אמינה, אחלה אוטו מנוע חזק ונוח...

בהצלחה

פורסם
מציאה.

אל תשכח שסוחר זה סוחר.

מה המציאה בדיוק ברכב מודל 2007 עם 91K ק"מ, ועם נזקי פחחות ב 7% פחות ממחירון כאשר הוא יוצא ליסינג ??

אהה, קוראים לו טויוטה...

בסכום של 75K יש היצע אדיר של רכבים מיד פרטית שמורים ונקיים מתאונות, למה לשלם כל כך הרבה כסף על רכב עם נתונים כאילו ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בהנחה שזה באמת כל הדברים שיש ברכב, זאת הצעה לא רעה (אבל תבדוק טוב טוב).

הSUN מאובזרת בקמצנות, מיושנת מבחינת לוח המחוונים, וכלל האוירה מדכאת ומשעממת. אין שום פינוק באוטו הזה.

אבל, וזה אבל גדול, היא זריזה מאד בזינוק מרמזורים,מהירה מאד ביחס ל1.6 אוט', החסכונית שבהן, מזגן שהוא מקפיא בשר תעשייתי (לי זה חשוב- והיום יש לי איוורור ב308 החדשה של אשתי....), והאמינות והסחירות שלה בעננים - לא פחות.

אתה משלם מאד ביוקר בקניה - וגם שתמכור היחס ישאר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

למיטב זיכרוני הקורולה בשנים הללו מגיעה עם 2 כ"א בלבד בדגמי הליסינג, לטעמי חיסרון.

את מי מעניין זינוקים מהרמזור ? , הבנאדם קונה רכב משפחתי .

לגבי המזגן של ה 308 שלך, אז אצלך יש בעיה , ב 308 ובC4 שנהגתי בהם אין כל בעיה במיזוג, קירור הרכב נעשה בעוצמה 3 , ולאחר מכן ניתן להוריד לעוצמה 2 בלי שום בעיה.

אמינות - להתחייב על אמינות לרכב שיצא מליסינג זה ראית העתיד וקרו מקרים, וגם לגבי סחירות עתידית של רכב יוצא ליסינג..

נו טוב, אולי תמלא לוטו אם אתה חוזה עתידות בצורה כל כך מדויקת ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

קודם כל קח את הבדיקה בערבון מוגבל מאוד מאוד, זו בדיקה שנועדה לפראיירים, כך את הרכב למכון בדיקה שאתה בוחר.

עפ''י מחירון יד 2 עם שקלול של כל המרכיבים הרכב שווה 55 אלף ש''ח, אני לא הייתי נותן שקל יותר, למרות היות הרכב מבוקש הוא לא נדיר וניתן למצוא מידיים פרטיות רכב טוב יותר.

עריכה: עפ''י יד 2 רכב פרטי עם 60000 ק''מ יד ראשונה שווה 76000 ש''ח, קח זאת בחשבון

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מציאה זה לא.

רכב ליסינג שנסע 94K ב3 שנים קרעו לו את הצורה. לא פשוט בכלל יהיה למכור אותו בעוד 3 שנים עם 160K. ועל כל זה לשלם מעל מחירון? הזוי.

• תוכן חדש...