Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב ישמש רוב הזמן לנסיעות קצרות ולעיתים גם לנסיעות בינעירוניות.

אני מעוניין ברכב שיהיה זול הן מבחינת עלויות הביטוח וגם מבחינת האחזקה שלו. פחות חשוב לי המראה של הרכב או הנוחות.

ודבר שני מה כדאי לבדוק שבאים לקנות רכב בתקציב כזה,האם כדאי לקחת לבדיקה או להסתפק בבחינה אישית של האוטו.

תודה.

פורסם

אולי אתה מכיר מוסכניק (שיבוא איתך לבדוק רכבים ) או מוסך אמין שתוכל להכניס אליו לבדיקה של מצב המכאני של הרכב?

אם כן, תתחיל לחפש רכבים שיש להם טסט לכמה שיותר חודשים, צמיגים תקינים, מזגן פועל, וכמובן במצב נסיעה.

מצאת רכב כזה? תבדוק במוסך שאתה סומך עליו את המצב המכאני של הרכב. אם הוא במצב סביר - תקנה.

בקשר לביטוחים - מקיף אין טעם לעשות, רק חבה וצד ג'.

תבדוק בכמה סוכנויות ביטוח ותבחר את הכי זול (כמובן, אחרי שתמצא רכב מתאים).

על מה להסתכל?

דייהטסו שרייד,סובארו ג'אסטי, סוזוקי סוויפט, אולי פיאט פונטו או פורד פיאסטה - אבל רק עם גיר ידני.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שרייד 93-92, מנוע 1300 גיר רגיל, אוטו מעולה, אני מחזיק אחד כזה, 100 שח דלק כל השבוע, כל יום חולון-תא + מידי פעם בערב סיבוב לראשל"צ, אחזקה כמעט 0 שח מעבר לדלק במידה וקנית רכב טוב (אני קניתי משהו אחרי מנוע מיבוא כמעט חדש לא אוכל שמן ולא כלום), אני שילמתי 5500 ש"ח על רכב בלי מזגן אבל רכב במצב מתוקתק עם 4 צמיגים חדשים ושלא צריך להשקיע בו דבר מעבר למזגן.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...