Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LCD נגד פלזמה - קרב הענקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שתהיה בריאה ידידתך ,ושתשאר עם הסטטיסטיקות .אין לי כוח לויכוחים.

רק בקטנה :

כיצד יכולה סטטיסטיקה במקרה הזה להיות מדויקת ,אם שניים רכשו מכשיר אמין באותה נקודת זמן , ,משומש .כשהאחד משומש בן 10 ,והשני משומש בן 3 ?!

ובלי שום קשר אתה רק מחזק את מה שאני אומר :

המכשירים הישנים "המשומשים" יתקלקלו תוך פרק זמן דומה מול ה"חדשים".

כשלמשומשים יש כבר פז"מ ולחדשים לא.

אם היית נכנס לתוך הקישורים שצירפתי ,רק מתוך אתר אחד בשם "תלונה" ,היית רואה כמה מהר ה"מותגים " מתקלקלים.

וסתם מתוך סקרנות : איזה דגם רכשת ?

בברכה

מוטי

מוטי, מרוב שמיהרת לא שמת לב שאני מצדיק את הגישה שלך, ולכן אתה לא צריך כוח לויכוחים כלל...

ה- TV שרכשתי היא טושיבה 29" בומבה, אין לי מושג מה הדגם...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דרך אגב : מוטי, איך אפשר לראות HIGH DEFINITION בטלויזיות ה CRT שאתה ממליץ עליהן?

יש שיטה שלא שמענו עליה?

כמו כן : אני בטוח שבראשית ימיהן של הCRT כמות התקלות היתה הרבה הרבה הרבה יותר גבוהה מאשר כמות התקלות בפלזמה/LCD כיום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מוטי, עם כל הכבוד אתה חי בסרט.

לכל LCD\פלאזמה יש "שעות עבודה" כשזה עומד על ממוצע של כ 60 אלף שעות עבודה.

יש סטטיסטיקה, המכשירים הללו מזמן לא חדשים כמו שאתה אומר והם קיימים בעולם עוד הרבה לפני שהגיעו לארץ.

תקלות יש בכל מכשיר חשמלי, גם תקלות מידיות כמו הדוגמאות שנתת פה בשרשור, שבמקרה שלהן אני בטוח שהלקוח יקבל מוצר חדש ולא מתוקן, ואם יעשו ללקוח צרות בנוגע למוצר חדש, אם הוא יתעקש הוא יקבל (נכון זה לא צריך להיות ככה אבל אנחנו בישראל).

זה גם תלוי מאיפה קונים, יש בעלי עסקים שאכפת להם ויש גם את אלה שאכפת להם רק למכור ואח"כ לא מכירים אותך.

ד"א אני לא מדבר על מוצרי מדבקה.

פורסם

חברים יקרים, המושג קידמה לר מדבר אליכם? , כי אם לא תקנו מכונות כביסה של קונסטרוקטה משנות ה70 (כן,כן להורים שלי הייתה ולא התקלקלה 15 שנה..) סעו בחיפושית (לא מתקלקלת משנות ה70) וכמובן טושיבה בומבה 29 (ה"מותג" של שנות ה90) ,והפלאפון הראשון של מוטורולה (זה שאפשר היה לתקוע איתו מסמרים בקיר) אה ואיך שכחתי תנור בישול מכאני של קינג ומקרר אמקור 10 (רק אל תשכחו להפשיר אותו פעם בחודש) .

יש לי טלוויזיה של פנסוניק 50 אינטש על הקיר ואני כ"כ לא מתגעגע לבומבה שהעברתי לחדר עבודה , אין מה להשוות בשום פרמטר, אז היא תתקלקל מתישהו , אז..? , גם אנחנו נתקלקל מתישהו.. (וגם לנו יש כבר את רוב חלקי החילוף). מי שמתעקש לחיות בשנות ה70-80 בכיף..

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
חברים יקרים, המושג קידמה לר מדבר אליכם? , כי אם לא תקנו מכונות כביסה של קונסטרוקטה משנות ה70 (כן,כן להורים שלי הייתה ולא התקלקלה 15 שנה..) סעו בחיפושית (לא מתקלקלת משנות ה70) וכמובן טושיבה בומבה 29 (ה"מותג" של שנות ה90) ,והפלאפון הראשון של מוטורולה (זה שאפשר היה לתקוע איתו מסמרים בקיר) אה ואיך שכחתי תנור בישול מכאני של קינג ומקרר אמקור 10 (רק אל תשכחו להפשיר אותו פעם בחודש) .

יש לי טלוויזיה של פנסוניק 50 אינטש על הקיר ואני כ"כ לא מתגעגע לבומבה שהעברתי לחדר עבודה , אין מה להשוות בשום פרמטר, אז היא תתקלקל מתישהו , אז..? , גם אנחנו נתקלקל מתישהו.. (וגם לנו יש כבר את רוב חלקי החילוף). מי שמתעקש לחיות בשנות ה70-80 או לפחות לשים את הלוגו של פינק פלויד ולהנות מהמוסיקה מהשנים ההן בכיף..

:wink:

בברכה

מוטי

פורסם

אריק איש יקר ,

אני לא רוצה להתפלסף ולהכנס לתחום שאינו קשור ישירות לנושא ,אבל רק אומר לך את משנתי :

הכל עניין של סדרי עדיפויות בחיים .

יש לך בכיס כמה שקלים ?! אתה רוצה לפנק את עצמך ?! אחלה וופלה.

אני מעדיף להשתמש בכסף לצרכים אחרים .

מסכים איתך שזו הקידמה ,אבל אני מעדיף כרגע להתקדם בדברים אחרים.

במסגרת מקצועי אני נתקל בלא מעט מכשירים מהדור החדש, ולא נפלתי מהכיסא ( אולי בגלל שהוא יציב מידיי ?! ) :-D.

אם בפלאזמה שלך היו חדשות טובות יותר מהבומבה השטוחה שלי (כמו לדוגמה שגלעד שליט שוחרר) ,

הייתי קונה שניים :-D.

בברכה

מוטי

פורסם

ועל זה נאמר אמן , אכן הכל עניין של סדרי עדיפויות , יום מצוין :)

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם
אז בוא תמליץ לי על LCD 42 FHD טובה ב 4 אלף שקל, אני מחכה.
היום הייתי ב

סופר (סל) וחוויתי משהו, שתי בחורות מבוגרות- 60+, מקיימות שיחה "טכנולוגית" ליד ערמת טלוויזיות LCD מבית היוצר של "פיילוט".

אחת משכנעת את השניה להחליף את המכשיר שלה בצרוף נימוקים "טכנולוגיים" כאילו ואחרים.

היו שם מסכים של "42 ב3000 ש"ח בערך.

ניראה מפתה למי שלא צופה הרבה במכשיר ולא מצפה ממנו לרבות.

היו שם גם מסכי "32 באלפיה+.

טכנאי טלוויזיות שמדווח על תקלות זה יפה, אבל אל תשכחו שהוא רואה את כל ה"חולים".

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...