Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LCD נגד פלזמה - קרב הענקים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יודע איזה צריבות פורנו עושה בפלאזמה ?

נראה אותך מסביר להורים של אשתך למה צרוב לך ציץ על המסך :)

האמת שאם להיות אמיתיים שידורי SD נראים טוב יותר על פלזמה טובה מאשר על LCD טובה.

עם דגש על טובה כי LCD טובה עשויה להראות הרבה יותר טוב מפלזמה בינונית.

ב-HD, שימוש דרך מחשב. אמינות לאורך זמן. חסינות להתעללות וכו'.

LCD לוקחת בענק

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה

מי כמוך יודע שדווקא אצלי אין מחלוקת, עם 90 אחוז מחשב.

LCD הרבה יותר טובה אצלי מפלזמה - וזה עלה לי עוד 3 וחצי אלף שקל :(

פורסם

למה אנשים קונים LCD/פלזמה ?!

הרי חוץ מהגודל שלהן איכות התמונה פשוט זוועתית ביחס ל-TV ישנה, או שהתמונה מרוחה!

אם אתה רוצה לראות סרטים ב-DVD על HD אז סבבה, אבל חוץ מזה סתם בזבוז :|.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לי יש LCD 46 בסלון, עם MAX HD.

א.תן לי פתרון ל46 אינץ' שהוא לא מסך דק ? אני אעזור לך, מלבד מקרן אחורי אין. איכות התמונה שם לא מדהימה במיוחד. וזה תופס טונות של מקום.

ב.ברגע שאתה מתרגל לראות סרטים ב1080P עם DTS-AUDIO.

אין מצב שאתה חוזר להסתכל על שום מסך אחר !.

ג.איכות התמונה ממש לא זוועתית. אתה רגיל למסכים באיכות סוג ז' שקונים ב4 שקל בשופר סל.

מסך (במיוחד פלזאמה אם בSD עסקינן) בתקציב ראוי (נגיד 5K ל42) יציג תמונה יפה מאוד גם בSD.

**אגב. DVD לא מציג HD. תוכן HD ניתן להשיג או בקבצים מהאינטרנט או עלגבי מדיות של בלו ריי.

פורסם
רשת עולם הקולנוע, ב3490.

יש אפילו סניף בנתניה באיזור התעשיה פולג.

דווקא ממנו שחכתי, וזה מטר מהעבודה שלי

הם באמת זולים מאוד

פורסם

תם הדיון מבחינתי.

שא ברכה.

והלוואי ולא יתקלקל לך המכשיר שברשותך.

כל הקישורים שרשמתי מתייחסים למשפט אחד שלך בלבד :

"קונים מותג טוב ואמין ולא צריכות להיות בעיות מיוחדות".

בברכה

מוטי.

אם תם הדיון מבחינתך אז שיבושם לך.

שבת שלום, בברכה שרון.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
חברים יקרים, המושג קידמה לר מדבר אליכם? , כי אם לא תקנו מכונות כביסה של קונסטרוקטה משנות ה70 (כן,כן להורים שלי הייתה ולא התקלקלה 15 שנה..) סעו בחיפושית (לא מתקלקלת משנות ה70) וכמובן טושיבה בומבה 29 (ה"מותג" של שנות ה90) ,והפלאפון הראשון של מוטורולה (זה שאפשר היה לתקוע איתו מסמרים בקיר) אה ואיך שכחתי תנור בישול מכאני של קינג ומקרר אמקור 10 (רק אל תשכחו להפשיר אותו פעם בחודש) .

יש לי טלוויזיה של פנסוניק 50 אינטש על הקיר ואני כ"כ לא מתגעגע לבומבה שהעברתי לחדר עבודה , אין מה להשוות בשום פרמטר, אז היא תתקלקל מתישהו , אז..? , גם אנחנו נתקלקל מתישהו.. (וגם לנו יש כבר את רוב חלקי החילוף). מי שמתעקש לחיות בשנות ה70-80 בכיף..

אמן ("50 LG PLASMA)

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=1&subcatid=162&prodid=526&keySearch=mutag_zahav.jpg4_8758.jpgcopy_of_1-2000000_3204.jpgתמונה8.jpgL_526.jpg

תמונה4_5536.jpgתמונה3_8750.jpglogo_lg.gif

פורסם
לי יש LCD 46 בסלון, עם MAX HD.

א.תן לי פתרון ל46 אינץ' שהוא לא מסך דק ? אני אעזור לך, מלבד מקרן אחורי אין. איכות התמונה שם לא מדהימה במיוחד. וזה תופס טונות של מקום.

ב.ברגע שאתה מתרגל לראות סרטים ב1080P עם DTS-AUDIO.

אין מצב שאתה חוזר להסתכל על שום מסך אחר !.

ג.איכות התמונה ממש לא זוועתית. אתה רגיל למסכים באיכות סוג ז' שקונים ב4 שקל בשופר סל.

מסך (במיוחד פלזאמה אם בSD עסקינן) בתקציב ראוי (נגיד 5K ל42) יציג תמונה יפה מאוד גם בSD.

**אגב. DVD לא מציג HD. תוכן HD ניתן להשיג או בקבצים מהאינטרנט או עלגבי מדיות של בלו ריי.

:mm_yeah:

מסכים עם ידידי המלומד.

שוקו999, אחלה טלויזיה באחלה מחיר. אבא שלי גם הוא נגמל מהסוני הענקית שרבצה בסלון ורכש את הדגם הזה רק ב42 אינץ'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחרי התלבטות קשה בין מסך 40 של סמסונג ל42 של חברות אחרות

רכשתי בסוף 46 :)

ואני יכול להגיד שכל הבולשיט הזה שאומרים 3 מטר ככה 2 מטר ככה

הכל חרטא

כמה שיותר גדול יותר טוב - נקודה !

כמובן בתנאי שמדובר במסך איכותי ולא זבאללה

פורסם
אחרי התלבטות קשה בין מסך 40 של סמסונג ל42 של חברות אחרות

רכשתי בסוף 46 :)

ואני יכול להגיד שכל הבולשיט הזה שאומרים 3 מטר ככה 2 מטר ככה

הכל חרטא

כמה שיותר גדול יותר טוב - נקודה !

כמובן בתנאי שמדובר ב--- איכותי ולא זבאללה

ש ש ש - ש לא ישמעו - יותר ג--- יותר טוב .:shock:

הרעיון הזה לא תמיד תופס - לפעמים יש את מגבלת ה מקום להכניס מסך גדול :lol:

- זה גם מתאים לפורום הרכבים שלנו - אנשים קונים רכב גדול/ארוך , כאשר חלקו האחורי יוצא מגבולות החניה לרחוב :idea:

- הם לא מפחדים מדפיקה .

- אתמול נסעתי ב ר"ג , באזור רחוב הגלגל , הייתה חניה קטנה ברחוב והרכבים חנו בניצב לרחוב , בין הרכבים הייתה שברולט מליבו חדשה

כאשר ישבנה/חלקה האחורי , נכנס לתוך נתיב הנסיעה ברחוב , עברתי שם לאט לאט , נהג רכב שלא ישים לב , ויש בעיה .

כך שגודל מסך רכב וכו' .. הוא דבר נחמד - אבל בחוכמה ובהתאם לנתוני החניה/הסלון .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
ש ש ש - ש לא ישמעו - יותר ג--- יותר טוב .:shock:

הרעיון הזה לא תמיד תופס - לפעמים יש את מגבלת ה מקום להכניס מסך גדול :lol:

- זה גם מתאים לפורום הרכבים שלנו - אנשים קונים רכב גדול/ארוך , כאשר חלקו האחורי יוצא מגבולות החניה לרחוב :idea:

- הם לא מפחדים מדפיקה .

- אתמול נסעתי ב ר"ג , באזור רחוב הגלגל , הייתה חניה קטנה ברחוב והרכבים חנו בניצב לרחוב , בין הרכבים הייתה שברולט מליבו חדשה

כאשר ישבנה/חלקה האחורי , נכנס לתוך נתיב הנסיעה ברחוב , עברתי שם לאט לאט , נהג רכב שלא ישים לב , ויש בעיה .

כך שגודל מסך רכב וכו' .. הוא דבר נחמד - אבל בחוכמה ובהתאם לנתוני החניה/הסלון .

אייל .

חחחח אז מה עדיף שברולט מאליבו או פלאזמה 50 אינץ'?

פורסם
:mm_yeah:

מסכים עם ידידי המלומד.

שוקו999, אחלה טלויזיה באחלה מחיר. אבא שלי גם הוא נגמל מהסוני הענקית שרבצה בסלון ורכש את הדגם הזה רק ב42 אינץ'.

אכן אני נהנה כל שניה מהפלזמה LG, תמונה יפה מאוד, צבעים עשירים, ע"ג 50 אינץ' 600HZ

פורסם

בתור אחד שעכשיו עבר מפלאזמה 42' של חברה עלומת שם (ג'נסיס) ל-LCD של פיליפס,הנה 2 הסנטים שלי:

1.שידורי טלויזיה רגילים- איכות התמונה בפלאזמה טובה עשרות מונים בהשוואה ל-LCD,אין מריחות ושאר קשקושים,למען האמת למרות שאני צופה כמעט בערוץ אחד בלבד גם מעולם לא היתה צריבה של המסך עם הסמל של הערוץ.

2.DVD\BLUE RAY\PS3- ה-LCD לוקחת בענק,אבל,חשוב לציין שהפלאזמה שלי היתה מיושנת ועם פאנל לא איכותי במיוחד כך שזו לא פונקציה (גם בלי FHD).

אני כמעט בטוח שפלאזמה חדשה ואיכותית תיהיה עדיפה בכל פרמטר צפייה על LCD ברמה מקבילה.

אני אחד האנשים שממש לא מתלהב מ-LCD,ולמען האמת את ה-LCD שלי רכשתי רק מכיוון שהיתה לי הזדמנות מצויינת וקניתי אותה במחיר מצחיק במיוחד,אחרת כנראה הייתי נשאר עם הפלאזמה.

למי שאמר שעדיף להשאר עם טלויזיות CRT,מסכים איתך שבשידורי טלויזיה רגילים הם יציגו איכות תמונה טובה מזו שבפלאזמה או LCD,אבל כשאתה עולה בטלויזיה מעל גודל של 30', הגודל של ה-CRT הופך להיות ממש גדול,ומעל 40' אנחנו כבר מדברים על טלויזיות מקרן אחורי,שהן פשוט ענקיות ואיכות התמונה בהן אפילו פחות טובה מ-LCD או פלאזמה.

לטעמי, LCD זה פתרון טוב וזול למי שמחפש מסך גדול עם איכות לא רעה ואפילו מצויינת ב-FHD,אבל אם יש לך את הממון, לך על פלאזמה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

סלחו לי אבל אני רק שאלה

למה רק LCD לחיבור עם המחשב? בשביל HD ?

אם אני אוהב כדורסל , והמריחות והגווני שחור מאוד מפריעים לי

אבל מצד שני התכנון הוא חיבור למחשב למטרות HD

יש לי איזו סיבה לא לקנות פלאזמה?

:wink:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...