Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה, עזרה, עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמישהו יזמין אמבולנס :lol:
מה נגמר?

אתה אל תגיד לי שביום יפה כזה השארת את הבננה בבית. 8)

חס ושלום...הבננה היום יצאה ומילאה את תפקידה נאמנה בהפסקץ סיגריה על מורשה..

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם
הבעייה היא בסטרטר?

אתה בודק

1) עם מד זרם אתה מחבר כבל אחד לחיבור של הכבל המגיע לסטרטר והכבל השני היוצא ממד הזרם לשלדה או לחלק מתכתי אחר לשם הרקה.

2) לחץ על מתג ההתנעה אם שם (בהנחה שהמצבר שלך הוא 12 וולט) אתה מקבל קריאה של 12 וולט אזי מגיע זרם לסטרטר והבעיה בסטרטר. אם לא אזי לא מגיע זרם לסטרטר והבעיה במקום אחר.

3) במידה ואין מד זרם ניתן עם חוט חשמל ונורה כמו לחשמלאים במוסך אם יש אור בנורה אזי מגיע זרם אם אין אזי לא מגיע זרם.

פורסם

ניסיתי לקצר את האוטומט ריליי, העביר לרגע ונחלש, נתי טפיחות קלות ושוב כמעט והצליח .

אזעקה נדרכת ונחשו מה גיליתי שעכשיו הסימטומים כבר לא כשהיו, האזעקה נשמעת קצת צרודה, מחבר שוב כבלים , והופהה, מניע...

טלפון לאיש המצברים שלי , ומחר אני אקבל חלופי עד שיבדקו אם יש בעייה במצבר או בעיה באופנוע...

אני רוצה להודות לכולכם באמת,

(אגב, בהתחלה הסימטומים הראו שהמצבר תקין)

פורסם
ניסיתי לקצר את האוטומט ריליי, העביר לרגע ונחלש, נתי טפיחות קלות ושוב כמעט והצליח .

אזעקה נדרכת ונחשו מה גיליתי שעכשיו הסימטומים כבר לא כשהיו, האזעקה נשמעת קצת צרודה, מחבר שוב כבלים , והופהה, מניע...

טלפון לאיש המצברים שלי , ומחר אני אקבל חלופי עד שיבדקו אם יש בעייה במצבר או בעיה באופנוע...

אני רוצה להודות לכולכם באמת,

(אגב, בהתחלה הסימטומים הראו שהמצבר תקין)

סיפטומים ולא סימטומים.אין צורך להודות.באמת.

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

היום בבוקר הייתי אמור להגיע לת"א בשביל לקחת מצבר חלופי..

סבבה, נניע עם כבלים ..

זה מה שאתה חושב , אומר לי האופנוע.

מניע אך כל רגע נכבה האופנוע , מושך גז...

מצליח איכשהו לייצב אותו, אבל אז כל פעם שמכניס לראשון ומשחרר קלאץ' האופנוע נחנק..

מה יהיה איתו? , נראה לי שהוא עושה לי דווקא,

פורסם
היום בבוקר הייתי אמור להגיע לת"א בשביל לקחת מצבר חלופי..

סבבה, נניע עם כבלים ..

זה מה שאתה חושב , אומר לי האופנוע.

מניע אך כל רגע נכבה האופנוע , מושך גז...

מצליח איכשהו לייצב אותו, אבל אז כל פעם שמכניס לראשון ומשחרר קלאץ' האופנוע נחנק..

מה יהיה איתו? , נראה לי שהוא עושה לי דווקא,

בוקר טוב סוס, ימים קשים עוברים על כוחותינו אהה?

עכשיו כך, כשאתה מניע עם כבלים והמנוע עובד בסדר ויציב ורק כשאתה מנתק את הכבלים המנוע מגמגם ונכבה, אזי הבעיה שלך היא כנראה טעינה או יותר נכון חוסר טעינה וזה כנראה מיישר זרם בעייתי.

פורסם

תקין? האם בכל זאת לקחת חלופי כדי לוודא את זה...

אגב, למה בראשון בזמן שחרור קלאץ' שוב נחנק?

ומה זה המיישר זרם , ואם הוא ניזוק על מדובר?

תודה רבה,

ואכן ימים קשים ...(הכל יחסי כמובן )

פורסם
תקין? האם בכל זאת לקחת חלופי כדי לוודא את זה...

אגב, למה בראשון בזמן שחרור קלאץ' שוב נחנק?

ומה זה המיישר זרם , ואם הוא ניזוק על מדובר?

תודה רבה,

ואכן ימים קשים ...(הכל יחסי כמובן )

רצוי לבדוק שהמצבר לא ניזוק מהסיפור שיש לך שם.

מיישר זרם או ווסת טעינה אחראי על טעינת המצבר בזמן עבודת המנוע.

במידה ואין טעינה אזי המנוע עובד על הרזרבות של המצבר (משם מגיע החשמל לפלג) עד שנגמר.

במקרה שלך כנראה שהמצבר מרוקן כבר ולכן כאשר אתה מתנתק מהכבלים המנוע נכבה (זו ההשערה שלי על סמך התיאורים שלך).

פורסם

להערכתי לפי מה שסיפרת, יכול מאוד להיות שהבעיה היא ברילה (אוטומט)של הסטרטר,

שהוא מקבל פיקוד, אבל לא מעביר את הזרם כנידרש, הרילה ניראה כמרובע שחור,

שממנו יוצאים שני חוטים דקים , ושני חוטים עבים, שאחד מהם מתחבר למצבר,תנסה לגשר

בעזרת מברג בין שני החוטים העבים,להערכתי תקבל הנעה,אםכן יש לבדוק אם הוא תקין,

או שהוא לא מקבל פיקוד, רצוי שמוסך מהימן יבדוק לך, הרילה הזה הוא לא זול.

פורסם

אז ככה , הרכבתי מצבר חלופי , בזמן שאת הקודם בודקים במחסן המצברים...יחזרו אליי עם תשובה , הבחור אמר שהצבר נראה דפוק אך זה עוד לא סופי...

את הכיבוי שנוצר מהכנסה ל ראשון , מסתבר שזה בעייה במיקרו סוייץ' אז ניתקתי אותו לגמרי וקיצרתי בין 2 החוטים...

נכון לעכשיו הסוס חזר לפעולה, רק נקווה שעוד שעה כשאצא מהעבודה המצבר לא יהיה גמור שוב...

:lol: תודה לכולם!!

• תוכן חדש...