Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריח סיגריות באוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! ברכב שלי יש ריח של סיגריות שעושנו בו במשך 15 השנים האחרונות (אני לא מעשן, תודה) ע"י בעלים קודמים. ברכב יש ריח לוואי רע של העישון (מי שמכיר את זה מרכבים שונים) השאלה שלי היא כיצד ניתן להעלים את הריח? באוטו יש מושבי עור או דמוי עור או משהו כזה, אבל לא בד. אני יודע שיש תרכשירים לניקוי פנים הרכב והשאלה שלי אם יש משהו לטיפול בריחות (ואל תגידו לי עץ ריח:lol:).

תודה רבה לכל העוזרים!

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

דבר ראשון תנקה את הרכב מפנים, שואב אבק וכל העניין.

תשאיר את החלונות ברכב פתוחים במידה מועטה (אם יש חנייה מקורה פרטית אז כמה שיותר פתוח יותר טוב)

תוציא את המאפרה תרוקן ותשטוף אותה טוב טוב.

רסס ספריי שמתאים לריחות מהסוג הזה, תתיז על המושבים בתוך המאפרה ועל הכל בתוך הרכב (רק לא על הרדיו דיסק)

כמובן שעץ ריח יכול טיפה לעזור.

אפילו שים את המכשיר הזה שנצמד לתריסים של המזגן ומפיץ ריח טוב בכל הפעלה.

פורסם

דני חשבתי על זה אבל אלו פתרונות זמניים, אני שמעתי פעם על חומר מיוחד לרחיצת מושבי הרכב, משהו כמו שמפו למושבים, וחשבתי להשתמש בו כדי שיעלים את הריח.

עניין שאיבת האבק וניקוי המאפרות הוא שולי, הריח נספג במושבים ובדיפונים בד"כ ואם למישהו יש את ה"שמפו לפנים הרכב הזה" או שהשתמש באחד כזה בעבר אני אשמח להמלצות.

שלומי אני מעדיף לנסות קודם לבד ואם אני לא אצליך אפנה אליהם, ותודה בכל מקרה.

פורסם

על משטחי הפלסטיק והריפודים השתמש בSTP TOUGH STUFF בבקבוק הספריי הצהוב.

*רסס מעט ותן לחומר לעשות את העבודה, אתה תראה שנים של הצטברות שומן, ניקוטין וזפת נעלמים כלא היו.

אצלי ברכב זה פשוט גילה לי את הצבע המקורי של הדיפונים והגג, הריח השתפר מאוד.

עוד טיפ להסרת ריחות - נקה את השטיח של הרכב עם חומרי ניקוי - אני השתמשתי בסבון רגיל וחומר אנטי בקטריאלי.

*השתמש לפי הוראות השימוש על גבי המיכל

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לך לחנות טמבור הרצינית באיזור ותבקש חומר אורגני לריפודים.

יש חומר כזה שניתן לרסס על חרא והוא לא יסריח אחר כך.

כמובן שצריך לבדוק במקום נסתר קודם.

אבל אני גם ממליץ לעבור קודם בקלינקאר ואחר כך לעשות את זה.

פורסם

לפני כשנתיים קנינו סיטרואן ברלינגו שנת 99,הרכב היה ממש מסריח מסיגריות הכל היה שחור בצורה רצינית כולל הגג של הרכב.

גם אני בדיוק כמוך חיפשתי חומר שיוריד את הלכלוך ויוציא את כל הריח.דבר ראשון שעלייך לעשות זה לשאוב היטב את הרכב,

לאחר מכן תקנה חומר של stp זה בא בבקבוק צהוב כזה אני קניתי אוטו מאוטו דיפו בעלות של 30 ש"ח, אתה עובד על הרכב לפי אזורים תשפריץ את החומר על האזור שבחרת לעבוד עליו תן לחומר להספג טיפה ולאחר מכן תיקח איזה חולצה ישנה שאינך צריך ותתחיל לנקות, אם טיפה סבלנות התוצאות יהיו מדהימות!

שיהיה בהצלחה ותעדכן!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

תודה רבה אני אעדכן בהמשך!

פורסם

מסכים עם שי. פבריז עושה עבודה לא רעה עם ריפודים וכו.

לא בטוח אבל אם יצליח להעלים ריח של 15 שנים.

Passt scho...

• תוכן חדש...