Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מתחיל ללמוד הנדסאי בניין באוקטובר הקרוב.

לצורך העניין אני צריך להשלים בגרות במתמטיקה 3 יח"ל.

אני מתכנן ללמוד לבד ולשם כך אני מבקש את המלצתכם בעניין ספרי הלימוד שאותם יש לרכוש.

ד"א, אם יש למישהו (באזור המרכז) ספר שכזה שהוא לא צריך, אשמח לקבלו.

תודה.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
פורסם
בגרות במתמטיקה 3 יח"ל.

ד"א, אם יש למישהו (באזור המרכז) ספר שכזה שהוא לא צריך, אשמח לקבלו.

נוכל לתת לך ספר כזה, בן כ 7 שנים, אם זה יעזור.

יהודה

פורסם

באופן עקרוני אתה צריך להכווין את עצמך לפי השאלונים שאתה עושה (אם אני לא טועה 3 יח"ל עושים 001 002 ו003).

בהתאם תקנה "מיקודית" . אני לא חושב שאתה צריך לקנות לכל אחד ספר בני גורן, סה"כ זה 3 יח"ל ואם יש לך קצת ראש (עם דגש על קצת) אתה תבין הרבה דברים לבד, גם דרך האינטרנט אפשר ללמוד טכניקות פיתרון.

מה שכן, מיקודיות יוצאות חודשיים או משהו כזה לפני הבחינה, ולך יש עד ינואר, ככה שאו שתשאיל ממישהו או שתחפש אם נשאר משהו ממועד קיץ (מן הסתם תצטרך להתאים את עצמך מבחינת השינויים במיקוד).

פורסם

אני ירושלמי וסיימתי עם מתמטיקה 3 יח"ל. אם תהיה בסביבה אין לי בעיה להביא לך מיקודית של השנה האחרונה בשאלון 002 אני אחפש עכשיו בבית ואם אני אמצא אני גם יכול להביא לך את הספרים של השאלון השני.

היתרון של המיקודית שיש שם הסברים מפורטים ביותר ופרק של מתכונות עם תשובות ודרכי פתרון מלאים שיעזרו לך להתמודד עם זה.

אני מאמין כי אולי עם עזרה קטנה של חבר שמבין טיפה בנושא תוכל לעשות זאת בהצלחה!

ממליץ לעשות חיפוש ביד 2 או לשאול בחנויות הספרים אולי נשארו להם עודפים של המיקודיות תקנה בכול זאת 80% מהחומר שם יהיה בטוח בבחינת בגרות הבאה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

תודה לכל המגיבים.

בעניין המיקודית, אני אבדוק.

יהודה ראה ה"פ.

אם לעוד מישהו יש הארות/הערות, אשמח לשמוע.

שבת שלום.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...