Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לחבר טוב שלי יש כלב בן 7. בבדיקה אצל ווטרינר עולה שהכלב הוא, בסבירות גבוהה, עירוב של שרפאי ופיטבול. הכלב מאוד אגרסיבי ונובח המון. הוא לא הצליח למצוא חברת ביטוח שתבטח את הכלב.

הוא פנה לשני מאלפי כלבים שונים כדי לבדוק אפשרות להוריד אגרסיביות של הכלב, שניהם אמרו לו שהכלב טבולה ראסה. שום דבר לא יעזור ושסבירות גבוהה שמי ש"ייצר" אותו עשה את זה למטרות של קרבות כלבים.

הוא כבר לא יכול להחזיק אותו והוא רוצה למסור אותו לבית טוב.

הוא פנה למשטרה - לא מעוניינים בזנים האלה.

פנה לצבא - לא מעוניינים.

לבחור אכפת מאוד מהכלב. הוא מוציא אותו כל יום לטיול שעה והכלב קשור בחצר גדולה ומטופל היטב מחינת חיסונים אוכל וכיוב'.

מה ניתן לעשות? אם יימסר לצער בעלי חיים יש סבירות גבוהה שיורדם.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסרוס יהיה לחינם בגלל הגיל של הכלב.

מאלף שטוען שאין מה לעשות עם הכלב זה מאלף שלא רוצה לעבוד קשה.

תמצא מאלף נורמלי שמוכן לעבוד ושלח אליו את הכלב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מחזק את מה שתומר כתב. צריך להבין, כלב אגרסיבי בן 7 איננו בר מסירה. או שמטפלים בבעיות ההתנהגות שלו (וזה הרבה עבודה ותלוי בעיקר במוכנות של הבעלים להשקיע זמן וכסף) או שהורגים אותו (אני לא אוהב את הביטוי המכובס "להרדים"). אני מציע להיכנס לפורום כלבים בתפוז (פורום 708 ) ולנסות לקבל שם הפניות למאלפים (רציניים, שרוצים לעבוד).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בחמידה ואתה מעוניין בהמלצות על 3 מאלפים שיכולו לעזור לך פנה בה"פ.

בכל מקרה באגודות יהרגו אותו ואף אחד לא יאמץ כלב אגרסיבי בן 7.

פורסם

תחשוב אם אתה הית קשור כל הזמן אם לא הית הופך לאגרסיבי.

דבר ראשון כנראה ששעה ביום זה לא מספיק, דבר שני היתי ממליץ לשחרר את הכלב כמה שיותר שיהיה בחצר אבל חופשי.

הכלב שלי מאוד נהנה שאני מוציא אותו לחצר, הוא משתזף, הוא רודף אחרי חתולים וציפורים, ובעיקר נהנה לנבוח על אנשים שעוברים בחוץ. החופש הזה נותן לו המון כיף, ובנוסף אני משתדל כל יום לקחת אותו להליכות של 5 ק"מ כל יום שיראה עולם ויוציא אנרגיות.

אני ממליץ לך לנסוע לחוות סוסים פעם אחת ולראות מה קורה כשמשחררים סוס שלא יצא שבוע מהתא שלו, אתה כבר תבין מה קורה לכלב קשור שלא מוציא אנרגיות.

אני יכול לההגד לך שאבנר רז הוא מאלף מקצועי מאוד שגם עבד עם הצבא והידע שלו הוא ענק. שווה לך שיראה את הכלב ויתן דעה.

in the face

with a chair

פורסם

כמו שנאמר - אין כלב שאי אפשר לשפר את מצבו.

אם תרצה עוד המלצות למאלפים אתה מוזמן.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה רבה על התגובות.

הכלב היה עד לפני כחודשיים כל הזמן בתוך בית, והוצא לטיולים עם זמם ורצועה.

א"א לתת לכלב להיות חופשי בחצר בגלל שהוא פשוט רוצח כלבים וחתולים. אם עובר כלב זכר בסביבה הוא מתחרפן ולא רואה גדר ממטר, מעבר לזה שממש לא נעים להיות לידו.

פעם הוא ברח לו מהבית בגלל חוסר תשומת לב, הכלב ישר רץ לחצר שלי נכנס דרך הגדר(!) וניסה לשחוט לי את הפינצ'ר. זה נגמר באישפוז רציני (של הפינצ'ר כמובן.).

אני אשמח לקבל המלצה למאלף רציני מאיזור המרכז - ראשון לציון.

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

אולי זה ישמע רע... ואני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהב כלבים ובעל כלב בן 12 שנים ועוד אחת שנפטרה לפני שנתיים בגיל 15.. אבל כלב כזה מסוכן(לטענתך).....שיכול לגרום לנזק רציני גם לבעלי חיים אחרים ובמקרה היותר גרוע לילדים או למבוגרים במידה ותהיה שניה של חוסר תשומת לב והכלב ישתחרר או יברח... אולי הדבר החכם זה כן להרדים אותו?? אני מאמין שכאב הלב שילד יפצע קשה בעקבות נשיכה או תביעה בגין נזק שהכלב עשה לבעל חיים או לרכוש או לבני אדם יהיו הרבה יותר גדולים מכאב הלב (הזמני) בזמן שירדימו את הכלב.

פורסם

אני לא מסכים.

זה עניין של הבעלים ואם הוא לוקח אחריות בסוף היום.

בכ"א - הבחור הבא היה תלמיד של אבנר רז , ויש לו נגיעה אישית ארוכת שנים לכלבים מגזעים "בעייתיים" (לא מאמין במושג הזה):

http://www.facebook.com/group.php?gid=140961113624&ref=ts

מומלץ בחום

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

תודה רבה.

נוצר קשר עם המאלף. הוא ייפגש עם הפציינט בשישי הקרוב.

אנחנו אופטימיים.

פורסם
...............בלה בלה בלה.................כלב מסונכן..........בלה בלה בלה.............להרדים.............בלה בלה בלה...............
לפותח השירשור:

תתפלא איזה פלאים אהבה וטיפול מסור יכולים לעשות לאופי של כלב. לפני כ-6 שנים הוריי מצאו ברחוב כלבת אמסטף מעורב בת כשנה וחצי ולקחו אותה הביתה. הכלבה חיה בסביבה אוהבת, מקבלת אוכל טוב וחופש להסתובב בדירה (אין לנו חצר), כלומר התקבלה על תקן בן בית. בהתחלה היא הייתה אגרסיבית וקפצה על מכוניות ואנשים, אבל היום היא נרגעה ולא מזיקה לאף אחד, ונהייתה אחד הכלבים העדינים והחכמים, וחיה איתנו עד היום. ולא נזקקנו לשירותים של שום מאלף.

אז ככה.

במידה וחבר שלך אימץ כלב מבוגר, אז שינסה קצת לשחרר אותו ולשחק איתו, בשביל ההתחלה. כלב שמוחזק קשור כל היום, זה לא בדיוק גורם לו להיות נחמד.

במידה והכלב נמצא אצל חבר שלך מהיותו גור, אז חבר שלך פשוט לא אוהב כלבים ולא ידע לחנך את הכלב בזמנו.

לגבי מאלפים. מאלף שלא מסכים לאלף כלב בטענה ש"ככה זה הגזע", זה כמו מכונאי שלא מסכים לטפל באוטו כי הוא צרפתי, וזה לצערי המצב עם רוב בעלי המקצוע בארץ - קצת קשה, אז מוותרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מסכים עם הממזר השמן.

רק בהערה קטנה - אולי אתם לא הייתם צריכים שירות מאלף בגלל אלף בית גימל.

זה לא אומר שעם כלב אחר , או סביבה שפחות רגילה להתנהג "נכון" ליד כלב - זה היה מסתדר , ולכן - מאלף הוא בהחלט "כלי חיובי"

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

הכלב שלי מגיל חודשיים אצלי קיבל חופש מוחלט, זה לא מנע ממנו לרכוש הרגלים רעים שהצריכו עבודה עם מאלפת.

כל כלב שונה מאחר, מה שבטוח זה שצריך לתת לכלב חופש ובעיקר לתת לו לפרוק אנרגיה אחרת זאת פצצה מתקתקת ואני לא חושב שמישהו היה רוצה שזה יתפוצץ עליו.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...