Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר, אישית, האדם שבבית הוריו גדל דוברמן 12 שנים ופעם אחת ללא סיבה, התנפל על אם המשפחה ופשוט נכנס לכזו התקפה, אשר גם הוצאה לחצר לא פתרה שום דבר.

אל תבין אותי לא נכון, אני לא פוסל לגדל כלב מסוג זה בעתיד, אבל זו רק דוגמא קלאסית לכך שהתקפת פתע כן נמצאת אצל הכלבים.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
את זה תסביר לאנשים שנפגעו.

את זה תסביר לקשיש שגנבו לו את הפנסיה. או למישהו שגנבו לו מסמכים מאוד חשובים מהרכב.

טוב כלב חבר מחבר כלב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בוקר טוב לכולם..

ממזר שמן, אני יצא מנקודת הנחה שרשמת את מה שרשמת מעלי מתוך עייפות,כי אני לא מבין מה הקשר בכלל לנושא ותוכן השרשור, אתה לא חייב לקבל דיעות של אחרים,רק תשתדל לא לזלזל בהם(תגובה קודמת שלך) בגסות כזאת כי זה שאתה חושב שאתה צודק.. זה לא אומר שזה נכון.

פורסם

אוקיי, בחזרה לנושא הדיון.

הכלב והמאלף הפוטנציאלי נפגשו. נראה ששני הצדדים מבסוטים.

הוא טוען שיש תקנה לכלב.

האמת, אני הופתעתי.

אני אעדכן כשיחזור מהטירונות.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בהצלחה.

חשוב מאוד לקבל עצות ולשבת עם המאלף גם לגבי אורך החיים היום יומי וההתנהגות בבית, שיראה אותה וגם לגרור אותו לטיול עם הכלב שיראה את ההתנהגות של הכלב בטיול ואת הרגליי המטייל עימו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני מכיר, אישית, האדם שבבית הוריו גדל דוברמן 12 שנים ופעם אחת ללא סיבה, התנפל על אם המשפחה ופשוט נכנס לכזו התקפה, אשר גם הוצאה לחצר לא פתרה שום דבר.

ללא סיבה נראית לעין ו/או מובנת. שומדבר לא קורה בלי סיבה. תוקפנות, בייחוד בכלבים זקנים, היא לפעמים תולדה של בעיות בריאות (מתקרבים אליהם מצד האוזן החרשת, לדוגמא) ואפילו גידולים במוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...