Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום היום הייתי בטסט הרכב עבר הכל חוץ מבדיקת בלמים, קדמי תקין בלם יד תקין, עוצמת בלם שירות אחורי ימין 80 שמאל 0 ,

הבוחן אמר שכנראה משאבה אחורית תפוסה.נתן לי הערכה שבוע לתקן את זה. בנסיעה ממש לא הרגשתי שום דבר הרכב בולם רגיל לחלוטין ללא משיכות או סטיות.

הלכתי למוסך ראנדן בירושלים (מוסך שהוצאתי אצלו את האישור בלמים לטסט והלכתי אליו כי היה ריק), לטענתו צריך להחליף את כל הבלמים מאחור סנדלים לחרוט תופים ועבודה 500 ש"ח לא כולל משאבות בלם ונוזל ואם לא יעזור להחליף משאבות בלמים.

קפצתי למוסך הקבוע שלי מוסך מולדת (לא הלכתי לשם מההתחלה כי תמיד עמוס שם בצהריים) הוא אמר להחליף משאבות בלם בלבד מכיוון שכנראה אחת תפוסה, לטענתו הבעיה היא לא מהתוף או סנדל כי הבלם יד עובד טוב אז משטח הבלימה מתפקד.

מבחינת מחיר זה כ100-150 ש"ח ל 2 משאבות אחוריות ועבודה עוד 150-200 סה"כ כ 250-300 ש"ח.

מי לדעתכם צודק.

הדילמה היא כזאת :

מצד אחד אני לא רוצה להחליף חלקים סתם ,מצד שני אם יחיליפו רק משאבות ועדיין לא תהיה בלימה אז אני אשלם עבודה כפול .

מבקש עצה,כי מחר בבוקר אני הולך לסדר את זה.

עובי הסנדלים לאחר פירוק (בדיקת בלמים לטסט) תקין .

ועוד משהו האם בבדיקת בלם צריך לבדוק את כל הבלמים וזאת כי המוסך בדק רק את שני הגלגלים מצד שמאל של הרכב ראה שהעובי תקין ונתן לי אישור .

תודה!

פורסם

הייתה לי אותה בעיה בטנדר לפני כמה שנים בטסט, הבלמים היו לחוצים והגלגל האחורי שמאלי המשיך להסתובב.

נגשתי למוסך קרוב למכון הבדיקה, שם כבר התחילו להדאיג אותי, ישר אמרו שכנראה צריך להחליף משאבת בלם.

בסופו של דבר פרקו את הבלם, החליפו קפיץ ועוד איזה חלק בבלם והחליפו את התוף שלא היה במיטבו ושלחו אותי לטסט.

שלמתי 200 ש"ח על התיקון במוסך ועברתי טסט בהצלחה.

לגבי ההרגשה בנסיעה, אתה כנראה התרגלת לנסיעה במצב הזה לכן אתה "רגיל" לתחושת הבלימה שהרכב נותן לך, אבל אני מבטיח לך שאחרי התיקון אתה בהחלט תרגיש בשיפור בבלימה.

מקווה בשבילך שגם אצלך התיקון יהיה קל ופשוט.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ה205 שלי נכשלה על אותו דבר , קניתי דרמים , נעלי בילום , ושתי משאבות חדשות , ונוזל בלמים , הכל עלה 300 ש"ח. על העבודה לקחו לי 150 ש"ח .

ההרגשה אחרת לגמרי , את מרגיש שהאוטו בולם כמו ברכבים חדשים . לא ידעתי שרמת הבלימה כה טובה ב205 עד שהחלפתי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=274455

כנס לקישור , מתוארת הבעיה שהיתה לי.

HONDA CIVIC LS

פורסם

המוסך הראשון שהלכת עליו חרטטן, 500 ש"ח עבודה זה בטוח לא. במקומך לא הייתי חוזר עליו יותר.

תחליף 2 משאבות (זה פעולה קטנה ביותר) זה 200-300 ש"ח כולל חלקים, עבודה ומע"מ.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...