Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[עזרה] מטרידים את הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, בימים האחרונים אני מגיע לרכב ורואה שאין לי אוויר בצ'מיג, יומיים אחרי אין לי 2 ברגים של הג'אנט, והגיע גם השיא שברו לי גם את המראה.

מה אפשר לעשות נגד חלאות אדם שכאלה?.

בקרוב אני אתקין ביפר של רב בריח,אני מקווה לתפוס את הבן אדם\ ילדים שעושים את כל זה.

אבל בנתיים איך אפשר לעשות נגד דברים כאלה?

הרבה אנשים אמרו לי תחנה רחוק..

האזור שלי ממש קטן ואין הרבה מקומות חניה קרובים\ רחוקים, סכ"ה חניה אחת גדולה וכמה חניות ליד

תודה מראש, רונאל קפח

עריכה:

הייתי חייב להוסיף שאין אף אחד שיש לו סיבה לעשות לי את זה.

אני גם באזור חדש שעברתי אליו לפני שנה, אני לא מכיר אפחד באזור

פורסם

מה שטוב שזה באופן קבוע.

למשטרה אתה לא יכול לפנות כי הם באמת ימצאו 300 פתרונות "הגיונים" לטעמם.

ומה הביפר יתן לך? ישברו לך את השמשה, הוא יצפצף, אתה תבוא מאפשהו והם יברחו.

בגלל שזה באופן קבוע ובזמן יחסית קבוע (כשהרכב בחניה ואתה לא נמצא שם) תמצא נקודת תצפית טובה ושים שם מצלמה. מפה והלאה אתה תדע כבר מה לעשות.

ולא נראה לי שזה ילדים, למרות החופש הגדול, אין מצב שהם מסתובבים עם מפתח של ברגים.

לך תדע אולי תפסת חניה של מישהו :)

פורסם

הנושא של הברגים באמת מטריד, זה קטע מאוד מסוכן, אני מציע לך כמה דרכים.

1. אזעקת רב-בריח, זה מודיע לך אם משהו נוגע לך ברכב, אבל אם אתה תכוון את זה לרגישות שיכולה לאתר הורדת אוויר אתה תקפוץ מהמיטה כל פעם שחתול עובר ליד האוטו. (סיוט מוכר)

2. התקנת מצלמה, דורש מיקום נכון וזה לא עסק כל כך זול.

3. אם ה"הטרדות" מתרחשות על בסיס יומי אתה יכול למצוא איזה ילד מהשכונה ולשים אותו לתצפית בלילה תמורת כמה שקלים.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

רונאל, יכול להיות שאתה ניכנס לחנייה עם דריפט מטורף בתוספת מוזיקה מרעישה, אז יכול להיות שזה העניין.

אבל לא נורא לא צריך לתבאס לי עברו עם מפתח על כל האוטו עשו לי פס קישוט מעצבן כזה,

אלכס השוטר אמר "בטח ילדים" אמר שבפארק ליד הסתבבו שם כמה חוליגנים, אבל אחרי כמה ימים ראייתי עשו את אותו לרכב אחר

ככה שזה מאה אחוז לא היה מכוון נגדי פשוט עושים את זה לרכבים שנראים להם יותר מידי טוב

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

פתרון יותר אקטואלי?

ישנם מצלמות אבטחה אבל דמה.

ראיתי כאלה באיי ביי במחיר מצחיק של 20-40 דולר.

ישנם דגמים עם חיישן תנועה שכאשר המצלמת דמה מגלה תנועה היא נעה לצדדים ומדליקה אורות אינפרה אדום.

יכול להיות אופציה מעולה,רכוש מצלמה\שניים והתקן קרוב לרכב.

אני בטוח שזה יכול להבריח את החוליגנים.

צר לי לשמוע את המעשי ונדליזם שנעשו לרכבך.

מקווה שתמצא פתרון.

Got To love It

פורסם

לכסות את הרכב הפיתרון אכי טוב, מלה אנשים עושים את זה ואף אחד לא נוגע באוטו,

אבל זה לא פיתרון לבנאדם כמוני, אין לי זמניי נסיעה קבועים, וכל הזמן לשים ולהרויד זה מעצבן, אבל יותר עדיף מפס קישוט על הרכב

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם
תמצא כוחות ותארגן לך לילות לבנים עד שתמצא את הונדליסט.

תימצא את הונדל ו..? אם תרביץ לו, הוא עוד יתלונן למשטרה ובסוף בעל הרכב ייצא פושע בעיני משטרה. ואם ונדל הוא חבר כנופייה, אולי הוא חמוש? היום על דברים יותר קטנים הורגים.

ישנם מצלמות אבטחה אבל דמה.

ממליץ לשים מערכת אבטחה אמיתית.

תכסה את הרכב .

+1

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

התגובה כבר תהיה לפי מי שזה..

אולי זה ילד קטן ... אפשר לתפוס אותו ולהתקשר לאבא/אמא בתוספת משטרה, אולי זה הבן של השכנים?? אפשר לדבר עם הוריו... אולי זה חבר קרוב צר עין??

אין תשובה ברורה למה לעשות אם תופסים מי זה... אבל ברגע שיודעים מול מה מתמודדים,יותר קל להתמודד מולו.

• תוכן חדש...