Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום

ברשותי פג'ו 206 1400 אוטומט.יש לי איתה בשבוע האחרון בעיה מוזרה כשאני מניע אותה אחרי שעמדה כמה זמן.נגיד בבוקר כשאני בא להניע בהנעה הראשונה היא מתכבה,כאליו האוטו מניע וישר מתכבה(כאילו לא תפס),בפעם השנייה והלאה היא מניע חלק בלי בעיות.אבל אם תעמוד איזה שעה או יותר עוד הפעם בפעם הראשונה היא תתכבה בהנעה.

מה זה יכול להיות?

תודה

פורסם

לפי הנאמר , הבעיה היא בדלק , איבוד לחצי דלק , שסתום אל חוזר פגום של משאבת הדלת , חייבים לבצע בדיקה מעמיקה במוסך ולהגיע לאיבחון מדוייק.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

זה קורה אבל רק בהנעה ראשונה אחרי כמה זמן שהאוטו עומד,תמיד בפעם השניה הוא מניע ואחרי זה אם אני ינסה גם 20 פעמים הוא יניע בלי בעיה,למה זה רק קורה באותה הפעם הראשונה

פורסם

איזה מודל הרכב ?

האם קיימות תופעות לוואי לתקלה ? (נורות אזהרה שאינן כבות עם הניסיון הראשון של ההתנעה).

האם ניסית להניע פעם ראשונה עם גז ולהחזיק את המנוע בסלד קצת יותר גבוה ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אין כל נורה שמתריע על משהו,נוסיף לזה רק שכאשר לוחצים על גז ומעלים את הטורים על מעל 3000 ואז עוזבים את הגז אז יש מין "פאקים" קטנים מן פיצוצים כאלה מהאגזוז.עוד לא חיברתי אותה למחשב ולא הלכתי לאתר את התקלה אבל לפי מה שאני רואה זה חיישן חמצן,האם זה נכון?

• תוכן חדש...