Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רכב פורד פוקוס 2001 ואני מבקש עזרה בנושא האם כדאי ??

מהן היתרונות שלה והחסרונות שלה ...

ואם אפשר עוד משהו אני מעוניין ברכב משפחתי שנת היצור מעל 2000 התקציב עד 30000 !!! תודה רבה לכל המגיבים ולעוזרים !! :-D :-D :-D :-D

פורסם

הפוקוס רכב אמין בסה"כ, נוח ומרווח ועם תא מטען גדול. החסרונות - מנוע עצל יחסית עם 100 סוסים בלבד, תא נוסעים ספרטני ורמת בטיחות נמוכה בגרסאות הליסינג. הייתי ממליץ לך לחפש פרטית שמורה ברמת גימור GLX .

עצות למשפחתיות שנראות טוב בשנתון וברמת המחיר - סיאט טולדו / סיאט לאון, מודל 2002 ייכנסו בתקציב שלך.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

תופעות שליליות בפוקוס בשנה זו הן : נזילות שמן ממשאבת הגה , חופשים בזרועות המייצב הקדמי , סמני נזילה ממשאבת המים ומאטם הפלנש מים , צינורית הואקום מתחת לסעפת היניקה רכובה , רעשים מהמיסבים של הגלגלים הקדמיים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
הפוקוס רכב אמין בסה"כ, נוח ומרווח ועם תא מטען גדול. החסרונות - מנוע עצל יחסית עם 100 סוסים בלבד, תא נוסעים ספרטני ורמת בטיחות נמוכה בגרסאות הליסינג. הייתי ממליץ לך לחפש פרטית שמורה ברמת גימור GLX .

עצות למשפחתיות שנראות טוב בשנתון וברמת המחיר - סיאט טולדו / סיאט לאון, מודל 2002 ייכנסו בתקציב שלך.

אני לא רוצה רכב קטן אם אתה יכול לתת לי עוד מוכוניות משפחתיות טובות שעונות על מה שאני מחפש תודה ! :-)

פורסם

מזדה לנטיס 1800 סמ"ק,

ניסן אלמרה פרפקט 1800 סמ"ק.

מה שתמצא במצב שמור יותר - זה מה שעדיף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רשמת שאתה לא רוצה רכב קטן לאחר שהמליצו לך על הטולדו

סיאט טולדו רכב קטן??? אחת המשפחתיות עם תא המטען הגדול ביותר.

רכב מומלץ ביותר לפי סקר משפחתיות של אתר MOTOCAR

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...