Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב קטן,(לא סדאן, אלא 5 דלתות) אוטומטי בלבד, שיענה על התקציב הנ''ל ולפי סדר הקטגוריות הבא:

1:צריכת דלק טובה + אמינות

2: ביצועים

3: עיצוב

4: בטיחות

5: נוחות

6: איבזור

פורסם

פיג'ו 307 בגרסא הכל חוץ מXR (בשביל אבזור) מנוע 1.6

צריכת דלק סבירה למנוע 1.6

ביצועים טובים יחסית 110 כ'ס

עיצוב, לדעתי היא נראית מצוין.

נוחות, אי אפשר לבקש יותר!

ואבזור בגימורים שונים אבזור שונה, כל גימור שהוא לא XR מציע אחלה אבזור (XT\XS).

פורסם

אני הייתי הולך על פולו על שלל הדגמים שלה.

מנוע 1.4 חסכוני מאוד רכב שידוע כאמין, נראה טוב מרגיש יציב וטוב על הכביש, נוח וגם מאובזר בגירסאות מסויימות כמו סאנרוף וג'נטים.

פורסם

גם אני חשבתי על הפולו 1.4, איך היא מבחינת דלק? כמה היא תיקח בעיר?

אבל אני חושש מהפולו עקב הטיפולים היקרים שלה.

כרגע אני נוסע על אואו קצרה שנת 2005 ואני לא כ''כ מרוצה, מבחינת הביצועים היא לא טובה בכלל לטעמי, ומבחינת הדלק היא גם לא משהו. מה אומרים על האוואו?

תודה על התגובות, שבוע טוב.

פורסם

בהשוואה לאויאו הפולו כמה רמות מעל, מבחינת דלק וזריזות(מנוע קטן יותר עם 100 כ"ס בדגמים מסוימים שמשנע את המשקל הקל של הפולו בזריזות מול האויאו שהיא סתם עגלה שזוללת דלק) בקשר לבטיחות האויאו לא בטוחה בצורה שכל נסיעה יכולה להיות הנסיעה האחרונה שלך.

עזוב שזה לא באמת שברולט כמו שהיה נהוג פעם והיום הם מיוצרות במפעלים של דייהו עם אני לא טועה.

גם בתוך העיר מנוע קטן יותר יהיה חסכוני יותר.

תריץ חיפוש לגבי צריכת הדלק ואמינות של פולו ועלויות התיקונים בצ'מפיון לא חסר מידע.

• תוכן חדש...