Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לחפש, היה מאוד קשה למצוא.

עוד נק' - יש למישהו ניסיון עם צ'יפ למנועים האלה? הצ'יפ משפר את צריכת הדלק בנוסף לביצועים? האם יש אפשרות למעבר בין מפות כמו ב-VAG?

איך צריכת הדלק? (בינעירוני אבל לא נסיעה כמו סבתא. מהירות ממוצעת 120-130 עם גיחות ל-150).

הבנתי שהאחיזה של הרכב מעולה, ההתנהגות טובה אבל ההגה לא מתקשר, בניגוד למה שהורגלנו בסיטרואן. אני צודק?

עוד נקודה: הבנתי שבקרוב מחמירים מאוד את הקריטריונים למעבר טסט? במה זה בא לידי ביטוי? יש סיכוי בכלל לעבור טסט עם צ'יפ? בלעדיו הבנתי שגם קשה.

לגבי המזרקים ומשאבה - הבנתי שאם מתקלקלים זה יקר. אבל למזלינו "לסיטרואן אין שוק" ו"סיטרואן זה זבל צרפתי" (ככה אומר השכן שדוד שלו מבין במכוניות) ולכן גם ככה המחיר יהיה מצחיק. ככה שזה מתקזז.

פורסם

צ'יפים ועמאייט , הכל בול-צ'יט , משפרים דבר ומקלקלים שניים . למה כל השינויים האלה של החוכמולוגים שעובדים על הצעירים קלךי הדעת שרק ההורמונים מנחים אותם.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לגבי צ'יפ, אני מכיר מישהו ששם צ'יפ על מנוע HDI של ג'מפי (אותו מנוע בעיקרון) והיה מאוד מרוצה ממנו.

צריכת הדלק שאני מגיע אליה עם סטיישן ידנית היא איזור ה15-17 שאני לא מטייל כל היום בערים.

לי אין שום בעיה עם ההגה, אבל הצמיגים מאוד משנים את ההתנהגות והאחיזה של האוטו. צמיגים גרועים והאוטו הופך ללא אוחז בצוורה מפחידה.

משאבת הזרקה עולה 4600 לפני מע"מ ועבודה, מזרקים עולים משהו כמו 2000 ש"ח לאחד. לדעתי שווה את שאר הפלוסים של האוטו, מה גם שכל רכב דיזל עם מסילה משותפת זה סדר גודל המחירים כי לא משפצים לאף אחד את המשאבה.

• תוכן חדש...