Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שבת שלום

כן זה שוב אני עם הרכב הבר מזל שלי (בעיה בגיר) :cry:

ברשותי רנו סניק שנת 2002 מנוע 2000 16 שס'

אתמול כשניסיתי להניע את הרכב.... היה סטרטר, האוטו הניע אבל אחרי שניה כבה... ניסיתי פעמיים ובנסיון השלישי הצליח לי כשרגלי לחצה מעט על דוושת הגז (אולי זה צירוף מקרים).

למחרת הרכב הניע לי בסדר כמה פעמים ובשעות הצהרים כשרציתי להניע - כאשר אני מסובב 2 סיבובים את הסוויץ' דולקות לי נורות ומתוכם 2 נורות של "חיווי קדם" (ציור של גרף קטן) ו"חיווי תקלה חשמלית" (ציור של סליל)

לאחר כמה שניות נורות אלו אמורות להיכבות.... הם לא כבו לי

הוצאתי את המפתח, חיכיתי כמה שניות וניסיתי שוב... ללא הצלחה.

הנעתי בכל מקרה ואז הסל"ד עלה וירד, עלה וירד - מנוע גמגם עד שכיביתי את המנוע (דבר זה התלווה בריח מאיזור האגזוז)

לאחר מכן, ניסיתי שוב... הנורות הנ"ל כבו, אך נורת "חיווי בקרת גזי פליטה (ציור של מנוע) דלקה לי... אבל האוטו נסע חלק.

מה זה לדעתכם???

פורסם

אמרו לי במוסך שיש לי בעיית מצערת (דוושת גז) - בדקו בעזרת מחשב.

אז עכשיו הרכב במוסך.... נראה הגיוני התקלה???

פורסם

הגיוני בהחלט , מבחן התוצאה הוא פה התשובה לדיוק באיבחון . אני תקווה שהתקלה לא "תתפשט" לרכיבים אחרים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

הודיעו לי מהמוסך מורשה שיש בעיה בקונקטור (מחבר)

בגלל שזה מחבר משופר (היתה בעיה ברכבים האלו בזמנו - מנוע 2000) אז מחירו כ- 1100ש"ח

רק מחבר לעזאזל!!!!!

והם מקווים מנסיונם שזה יפתור את הבעיה (טוענים שישי סיכוי קטן שזה משהו יותר מורכב) - לא אהבתי את התשובה

אך מחכה לטוב.

ת'אמת, אני לא רגוע :shock::-(

פורסם

מוזר, הקונקטור הזה לא עושה בעיות ולכן חוששני שאולי יש בעיה אחרת. אתה יכול לרשום מה הקוד תקלה שהתקבל בבדיקת הסורק?

פורסם

לפי מה שהם אמרו לי היה על הקונקטור סיליקון - כנראה הבעלים הקודמים של האוטו הדביק אותו.

אבל עדיין - קונקטור עולה כל כך יקר?!

המוסך טוען שזה חלק מקורי והיצרן שיפר אותו מכיוון שלרכבים כמו שלי (מנוע 2000) בזמנו היה בעיה עם הקונקטורים האלו.

קוד תקלה לא היה, אבל לפי מה שאני זוכר שראיתי - תקלה חשמלית במצערת

(כמובן שלא היה לי זמן להישאר שםהייתי חייב לטוס לעבודה).

ת'אמת... אני לא יודע אם זה באמת זה, כי לפי הבעיות שהיו לי ברכב, זה יכל להשפיע לי על מהלך הנסיעה...

ולא הרגשתי שום כלום. מצד שני, אני לא התווכח עם מה שהמחשב רושם.

פורסם

דן ערב טוב

ברכב מסוג סניק מנוע 2000 סמ"ק יש הוראת תיקון של היצרן, במקרה של תקלה במצערת ,שלב ראשון להחליף את התקע של המצערת , אני חושב שיש אפשרות לכווץ פינים בתקע ,

פורסם

זו בעיה פשוטה יחסית , בגלל פינים ונקבות שחוקים או משוחררים צריך להחליף את כל השקע/תקע ועוד במחיר מופרז.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...