Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השחרת חלונות עד הבית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

מישהו מכיר בעל מקצוע טוב שמבצע השחרת חלונות בבית הלקוח? אני גר בראשון לציון אז צריך מישהו שמן הסתם עובד באזור.

מישהו יודע מה טווח המחירים להשחרת 2 חלונות אחוריים ועוד 2 משולשים קטנים לידם?

תודה ויום טוב.

פורסם

אני לא יודע לגבי להגיע עד הבית,אבל אם אתה מעוניין להגיע עד רמלה,אני מבטיח שלא תצטער(200 שקל למיטב זכרוני).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

קליאו ספורט חלון אחורי וזוג אחוריים 650 ש"ח לפני מע"מ. לא זול ממש לא זול

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

בוקר טוב,לא יצא לי להתקשר אתמול ככה שאין לי נתונים,אני אשתדל היום להרים טלפון לבחור.

קררה,הכוונה היא למדבקה.

פורסם

ברמלה עם קצת מיקוח,50 לחלון ו15 למשולש.

למה שלא תנסה לעשות בעצמך?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מנסיון בד"כ זה יוצא עם קמטים..מישהו שזהו מקצועו ויש לו ניסיון רב עם הדבר מצליח להוציא בצורה מושלמת.

ובזבוז הזמן והסבלנות כאשר זה לא יוצא כמו שצריך..לא שווה את זה..

אני יודע שזה אמור להסתכם בערך בסביבות 250,300 ש"ח ולא יותר.

פורסם

הרגע דיברתי עם הבחור שרפי הפנה אותי אליו, הוא נתן מחיר של 350 ש"ח על 2 חלונות אחוריים ו2 משולשים קטנים ובכל מקרה הוא יכול רק שבוע הבא אז אני אוכל לבדוק עוד אופציות,אולי טיפה יקר יותר מהרגיל אבל הבחור מגיע עד אלי ככה שזה חוסך לי את הטרטורים לנסוע למקומות.

אם יהיה לי עדכון נוסף מאדם אחר אני אעדכן .

יום טוב.

דרך אגב דלתא רשם : "ברמלה עם קצת מיקוח,50 לחלון ו15 למשולש.

למה שלא תנסה לעשות בעצמך? "

יש לך מקום שאתה יודע עליו שזה המחיר? כי זה הפרש משמעותי,אם תוכל לרשום כתובת ושם העסק אני אודה לך.

פורסם

קליאו ספורט חלון אחורי וזוג אחוריים 650 ש"ח לפני מע"מ. לא זול ממש לא זול

אם מדובר על חלון מרכזי, אז העניין לא חוקי. מה גם שלעשות חלון אחורי בדלת 5 זה עלות של כפולה מלעשות 2 חלונות בדלתות האחוריים.

אני לפני 3 שנים עשיתי בכפ"ס (אביזרי רכב יוסי) את כל ה 4 חלונות כאשר את הקדמיים עשיתי בגוון הכי קל (ועדיין הוא מסנן לא מעט) ב350 ש"ח. היום אני בטוח שהמחיר יותר גבוהה. הציפוי מחזיק נהדר.

אגב, ברכב הבא שלי אני גם אעשה את זה. העבודה ברמה מאוד גבוהה.

בזמנו קיבלתי הצעת מחיר לחלון דלת 5 של כ 300 ש"ח.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בזמנו קיבלתי הצעת מחיר לחלון דלת 5 של כ 300 ש"ח.

Herman,

אפשר הסבר למשפט? מה זה חלון דלת 5 ? :roll:

פורסם

בדיר אל אסד עשיתי את שני החלונות האחוריים והמשולשים הקטנים ב100 ש"ח אבל זה היה לפני שנתיים.

עבודה מעולה.

לדעתי לא קשה לעשות גם בבית.

• תוכן חדש...