Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית כבל ALDL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא יכול לכתוב למחשב באמצעים פשוטים כגון תוכנת הALDL.

אתה כן יכול למחוק את צ'יפ הEPROM בעזרת ציוד ייעודי וכן לצרוב עליו ערכים חדשים, גם כן בעזרת ציוד ייעודי, וגם זה רק לאחר שתצבור הבנה משמעותית בתכולת הקובץ הבינארי שצרוב בפנים. זה לא חומר למתחילים, אבל אם תחליט שאתה הולך על זה, ישנם פורומים אמריקאיים מעולים שיעזרו לך בכל מה שתצטרך. אתה יכול גם, כמו שאני עשיתי, לפנות לאחד ממתכנתי הצ'יפים בארה"ב ולשלם לו עבור צ'יפ צרוב לפי הדרישות הספציפיות שלך.

לגבי הערכים שתראה בWINALDL, הורד PRINTSCREENים רלוונטיים מדפי התוכנה השונים, צרף לכאן, וננסה לעזור.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ככל שידוע לי תוכנת WINALDL "יודעת" לעבוד עם ECM שמזרים בקצב של 160 באוד. תבדוק האם הECU שלך מתאים, מכיוון שישנם כאלה שעובדים במהירות הרבה יותר גבוהה וייתכן שהתוכנה לא תתאים לקצב העברת הנתונים.

פורסם

יש לי בעיה, אני לא מצליח להתחבר לתוכנה המחשב מזהה את הכבל פעלתי לפי המדריך בג'יפולוג ושם כתוב שבמשבצת ליד configuration צריך להיות המספר 20 אצלי אפילו לא מופיע מספר כשאני נכנס ל configuration כתוב לי COM3 OK וגם הכבל מכוון על COM3 אוליי יש משהו בהגדרות שצריך לשנות? בקשר למהירות ניסיתי 4800 וגם 2400 ,מה שמוזר זה שהוא מזהה לי 2 מספרים גם כשהכבל לא מחובר: 1227747, 1228062 מה זה אומר?

פורסם

תנסה את הCOMים השונים. נדמה לי שאני עבדתי בCOM1.

איזה מחשב יש לך? אתה צריך להגדיר בתוכנה את מספר המחשב. המספרים שאתה רואה הם מספרי המחשבים שכרגע התוכנה מקונפגת לעבוד איתם, לא המחשב שזוהה ע"י התוכנה. אתה אמור לוודא פיזית איזה מחשב יש אצלך ולקנפג בעמוד הקונפיגורציה את המספר הנכון.

פורסם

המחשב שלי מספרו 16190674. האם מישהו מכיר/יודע איזו תוכנה אמורה להתאים לו? לחילופין, האם ישנו אתר/ בסיס מידע שממנו אפשר לקבל אינפורמציה על התאמה כזאת?

פורסם

פתחתי סוויץ', כל שאר ה COM לא עובדים בכלל רק על COM 3 הוא נותן אוקיי, מה הכוונה איזה מחשב יש לי? ברכב? V6 4.3 TBI 1990 עוזר לך?

פורסם

המחשב שלי נמצא מתחת לכיסא הנהג. לפי המסמך שנמצא אחרי התקנת התוכנה יש אוליי שתי אפשרויות של מספרים שמתאימים לרכב הזה לא יותר פשוט לנסות את האפשרויות ולראות?

פורסם

יש בעמוד הקונפיגורציה בתוכנה כ7-8 אפשרויות שונות למחשבים. אני לא יודע אם שווה לך לנסות את כל האופציות על עיוור, מה גם שאתה עוד לא בטוח שכל שאר הגורמים כן בסדר, הכבל, הבאווד רייט וכו'. בדוק פיזית מהו המספר על המחשב שלך וקנפג את המספר הנכון.

פורסם

בדקתי מספר המחשב 1227747 בכל זאת לא עובד, עכשיו שמתי לב שבמדריך להכנת הכבל הוא רושם לחבר לאדמה של הרכב הכוונה למינוס נכון? צריך לחבר את זה למינוס ברכב? ולחוט הכתום שיוצא מהשקע? כי בתכלס אני חיברתי 3 חיבורים 1 לפלוס אחד לשקע A ואחד לשקע E כמו בציור (בשקע ALDL שברכב)

פורסם

וחוץ מזה? צריך לחבר למינוס או שהטרנזיסטור נותן? ומה בנוגע להגדרות התוכנה? אני עובד על מהירות 4800, ולמה במדריך יש 2 סוגי טרנזיסטורים? יש מצב שחיברתי אותו הפוך.

פורסם

A הוא מינוס של הרכב והוא מתחבר לפין 5 בDB9 וגם מתחבר לטרנזיסטור.

לגבי המהירות, אני לא זוכר אם זה 4800 או 2400, תנסה.

במדריך יש שני סוגי טרנזיסטורים כדוגמא לטרנזיסטורים שהם נפוצים ואתה יכול להשתמש בהם. כמו שכתוב שם, יש עוד הרבה, ואתה יכול להשתמש כמעט בכל טרנזיסטור NPN שתמצא.

• תוכן חדש...