Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בניית כבל ALDL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ניסיתי ועדיין לא עובד לי, חיברתי חוט אחד לA, נגד לB (הנגד מחובר לחוט של A) וחוט אחד ל 12V שהוא גם מחובר לנגד ולטרנזיסטור (רגל 2 ב RS232), שיחקתי קצת עם ההגדרות של הכבל ושל התוכנה והוא הראה לי במשבצת מספר 1 וב MW2 הוא רשם 215, סגרתי ופתחתי מחדש וזה נעלם.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סליחה, הטעתי אותך לא רשמתי את האותיות נכון, זה השרטוט הנכון. ובקשר למתאם הקונקטור RS232 הוא זכר ולכן השתמשתי במתאם נקבה נקבה ואז במתאם מזכר RS232 ל USB .

scan.jpg

פורסם

את האמת חיברתי את הטרנזיסטור לפי מה שאמר לי המוכר: כשהשטח הישר שלו אליי (העיגול לצג השני) השמאלי הולך ל 12V האמצעי הולך לחוט שנכנס לשקע E ברכב והימני ל A

פורסם

בהנחה שהרגליים של הטרנזיסטור הן כלפי מטה במצב שאתה מתאר, אז הרגל השמאלית היא רגל Emitter והיא דווקא המינוס של המכלול, כלומר מתחברת ל5 ולA. הרגל האמצעית בסדר, והימנית היא כמובן הפוך ממה שאתה מתאר, והיא צריכה להתחבר ל12V.

פורסם

שמש שלום,

אני ממליץ לך לבנות את המעגל מחדש על לוח בנייה (STRIPBOARD) ולצלם את המעגל לאחר הבנייה ולפני חיברו בכדי שנוכל לבדוק לך את המעגל.

ייתכן ששרפת את הטרנזיסטור (ים). ייתכן גם שמתח המוצא בשקע RS232 נופל מתחת למינימום וזו תופעה מוכרת במחשבי מחברת.

לפי איזה סכימה בנית את המעגל ? קיימים ברשת מספר רב של מעגלים ?

Automatic Power-Of.jpg

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...