Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הייתי היום בים עם המשפחה, ומן הסתם גם שחיתי. בערך כחצי שעה שאני שוחה האוזן השמאלית נסתמה לחלוטין. רק צעקה מאוד חזקה ניתן לשמוע בקול עמום דרכה.

קיבלתי עצות הזויות למדי כמו לקפוץ על רגל נגדית לאוזן הסתומה ולדפוק על האוזן השניה, וברור שזה לא עוזר. אין לי גם טיפות אוזניים.

האם מישהו פה חווה את אותה בעיה ? יש תרופות סבתא \ עצות כלשהן לפני שאני פונה לאף-אוזן-גרון ?

יום טוב :roll:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בדיוק מה שהייתי עושה אם היתה לי בעיה רפואית, הייתי נכנס לאוף של פורום רכב ושואל...:shock:

אולי תצלצל לקו החם של קופת החולים שלך, זה שעונה בו אחות, ותשאל איזה רכב לקנות, ובאותה הזדמנות תתייעץ לגבי האוזן. רק אל תשכח לשים את השפוף בצד השומע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני ממש לא צוחק אבל תנקה את הפומפה הביתית טוב טוב ותנסה לשחרר את זה.

כן, אני בהחלט חושב שהשואב אבק יהיה יעיל יותר. ברצינות, על מד"א יש הרבה עבודה בימים האלו :roll:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אתה מרגיש כאילו יש מים בתוך האוזן?

אם כן, נסה להכניס זרת לתעלת האוזן ולהזיז קצת, תראה אם עוזר.

במידה ולא, קח מייבש שיער, ופזר אוויר חם על האוזן ממרחק בטוח במשך כמה דקות עד שהעסק מתייבש.

אזהרה חשובה: אם האוזן ספוגה במים, אסור להשתמש בקיסמי אזניים, שכן העור הדרך שבתעלת האוזן עשוי להיקרע, מה שיוביל לזיהום ולדלקת באוזן החיצונית שהיא כואבת מאוד.

אם עדיין לא עוזר, לך למוקד של קופ"ח, שרופא יעיף מבט.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פשוט מאוד - רופא אף אוזן גרון כנראה ייקח מעין מזרק פלסטיק (כמו של העוגות) , יכניס לך זרם יחסית חזק וסלאם עליכום.

פורסם

שלום,

במידה ולאחר שנת לילה המים לא 'יפרצו' מתוך האוזן כדי לגשת לרופא.

בדרך כלל לאחר הנחת הראש על הכרית ומספר התהפכויות המים יצאו מהאוזן.

איזה כייף לי :)

פורסם

משתתף בצערך.

כשהייתי קטן (8-10) הייתה לי בעיה שלא שמעתי כמעט כלום ממטר. אחרי בדיקות אלו ואחרות נתגלה שהיו לי יותר מידי מים באוזניים, שנוקזו החוצה בניתוח וסדרת טיפולים נוספים. חצי שנה אחרי זה הייתי צריך להתקלח עם אטמי אוזנים מיוחדים.

מאז אני לעולם אבל לעולם לא מוריד את הראש מתחת למים בים ובבריכה.

בקיצור, לך לרופא.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם יצאה לך הצינורית (כפתור), וסמוך עלי שהיא יצאה מזמן, אין שום בעיה עם להכניס ראש למים. הנוזלים אצלך לא היו בתעלת האוזן אלא באוזן התיכונה, ואין לזה קשר לשהות בים או בבריכה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם יצאה לך הצינורית (כפתור), וסמוך עלי שהיא יצאה מזמן, אין שום בעיה עם להכניס ראש למים. הנוזלים אצלך לא היו בתעלת האוזן אלא באוזן התיכונה, ואין לזה קשר לשהות בים או בבריכה.

יצאו יצאו הצינוריות, ברוך השם. אני אפילו זוכר את הטראומה כשהוציאו אותן :shock:

מממ... טוב שמע, עכשיו קראתי באמת בגוגל מאמר קצר על הנושא, ניפצת לי את כל מה שהאמנתי בו על האוזניים שלי :lol:

בתור ילד קטן אף פעם לא היה איכפת לי איך מי ומה, לא שאלתי הרבה. אמרו לי מים באוזנים ישר חשבתי על אמבטיות ובריכות, זה נכנס כל כך חזק עד שאף פעם לא טרחתי לבדוק את הנושא לעומק.

מה שכן, השאיר וואחד טראומה הנושא שאני עדין לא חושב שאני אוריד את הראש מתחת למים, שונא את ההרגשה של מים שם.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

על אחריותך ונסה לבצע את זה עם אדם שיש 2 ידיים ימניות ולא נלחץ.

זה אמיתי ותמיד עבד. פעם צחקו על זה ,והיום משתמשים בטכניקה הזו ,שנקראת נרות הופי.

אימי נהגה לעשות לי את זה .

אז ככה.

קח דף עיתון (חשוב עיתון ,ולא נייר רגיל ,ואל תשאל למה - ככה) ,

גלגל אותו לצורת קונוס והחזק.

חשוב שתשכב על המיטה ,על צידך ,כשהאוזן הסתומה כלפי חוץ.

בקש מחברך שיכניס בעדינות את הקונוס לאוזן .לא לדחוף ,להכניס ,אין צורך עמוק.

ועכשיו שידליק את הקצה הרחב של הקונוס. לא לפחד זה לא ידלק כמדורה אלא כחריכה.

יש צורך להחזיק קערת מים קרובה על מנת להשליך את הנייר לקראת הקצה.

תרגיש מעין חמימות באוזן בזמן הפעולה ,ואני מאמין ,שאם לא בפעם הראשונה ,אז בשנייה זה משתחרר.

http://www.doctors.co.il/ar/2835/%D7%A0%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%94%D7%95%D7%A4%D7%99

בברכה

מוטי

%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94%20005.jpg

• תוכן חדש...