Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לקפוץ על הרגל הנגדית.

קפוץ על הרגל באותו הצד שהאוזן סתומה תוך כדי הטיית הראש למטה לאותו הכוון וניעור האוזן.

זה עוזר מנסיון

אם לא אז כמו שמרק כתב - תישן על האוזן הסתומה ותוך כמה דקות הנוזל יצא.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק שהמים לא יעברו לאוזן השניה :-)

בקיצור מחר הכול יעבור.

הכי פשוט - זה לא עבר.

שכבתי במשך כחצי שעה על האוזן הסותמה, ואז נרדמתי. כרגע האוזן עדיין סתומה.

אני אנסה עם העיתון הבוער.

תודה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא צריך נייר בוער צריך מקור חום קבוע , מה שהייתי עושה תמיד בהצלחה היה לחמם בצל גדול או תפ"א ולעטוף אותו בבד לבידוד.

ואז להצמיד אותו לאוזן למשך שעה ויותר, המיים יוצאים לבד.

פורסם

proxima ידידי ,

למה לא תיכנס לקישור שצירפתי ,מ'כפת'ך ?! :wink:.

חוץ מזה ,רשמתי גם את עצתך .

מכל מלמדיי השכלתי.

בברכה

מוטי

פורסם
ואני חשבתי שסבתא שלי המציאה את הקטע עם העיתון הבוער באוזן :roll:

אימי למדה את זה מאמה שלמדה....

כמו בקישור שצירפתי , מתברר שזו הייתה בכלל טכניקה אינדיאנית כנראה.

בברכה

מוטי.

פורסם

בטירונות זה היה קורה לי לעיתים קרובות, והדבר ששיחרר את זה היה....

מצב 2 סטטי של כמה דקות שאחריו הטיפה הסוררת הייתה יוצאת מן האוזן

No worries 8)

פורסם

השאלה הנשאלת היא - אחרי כמעט 24 שעות זוהי עדיין טיפה ? ייתכן וזו שעווה שלבשה צורה בעזרת המים שהיו שגורמת לסתימה באוזן ? אני לא מבין איך בכלל עדיין יש שם טיפות מים, הרי עבר זמן רב מאז.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תנסה לסתום את הנחיריים בעזרת האצבע והאגודל אטימה הרמטית, ואז כביכול תנשוף מהאף [פעולה שכאמור לא תצליח לבצע כי באף סתום, אך האוויר ילך לאוזן וישחרר שם את הענינים].

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ניסיתי, העניינים עדיין סתומים לצערי.

טוב, אני כבר אפנה למרפאה, העסק רק החמיר מאז אתמול. תודה בכל אופן.

פורסם

קול ישראל שלום כאן מלאכי יחזקיה השעה 9 והנה החדשות .

בחור בשנות ה 20 לחייו אושפז במצב קל כאשר אוזנו בוערת , הבחור מספר כי ניסה שיטת טיפול חדשה עם דלק להוצאת טיפות מהאוזן כמו שהומלץ לו בפורום רכב באינטרנט , הבחור נשלך גם לאבחנה פסיכולוגית .

:shock:

פורסם

האמת? תגיד תודה...

קרה לי מקרה דומה ממש לפני כמה שבועות. רק שאצלי, בנוסף על אוזן סתומה ושמיעה מאוד עמומה, היה גם טינטון.

מי שלא מכיר, טינטון זה כששומעים צפצוף דק קבוע באוזן. כמו שקורה אחרי לילה בדיסקוטק. נראה אותך מנסה לישון עם דבר כזה באוזן...

בכל מקרה, גם לי זה קרה אחרי בילוי בים. הלכתי לקופת חולים חרופא אף-אוזן-גרון, ועם מכשיר מיוחד הוא שאב לי מלא לכלוך ושעווה מהאוזן. הסתימה עברה מיד והטינטון עבר אחרי כמעט שבוע.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

על מה להגיד תודה ? גם לי יש צפצוף קבוע באוזן, כמו ששומעים בערך כאשר הטלוויזיה דלוקה אך הממיר כבוי (או כאשר יש "שלג" במסך, כזה רעש). בדיוק אותו צפצוף אבל חזק יותר ובאופן קבוע. הצלחתי להרדם עם זה, אך הבוקר זה החמיר, וזאת הייתה כוונתי כאשר התכוונתי שה"עניינים החמירו".

בכל מקרה אני אלך אחה"צ למרפאה, ואראה מה הלאה. (יש בעיה עם זה שאני דוחה את הביקור אצל רופא ? זה לא עלול לגרום לבעיות נוספות ?)

• תוכן חדש...