Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהה...אז עכשיו זה כבר יותר מסתם מים שתקועים באוזן. קודם כל, בשום מקרה ובשום אופן אסור לך לנקות את האוזניים. לא לדחוף לשם שום מקלון ולא לשחק עם האוזן. לך לרופא, הוא יישאב לך איזה פקק שעווה שהצטבר לך בפנים וכבר תרגיש יותר טוב.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הזמנתי תור, ועכשיו אני צריך לחכות עד יום שלישי. מילא לא שומעים מהאוזן השמאלית, אבל עכשיו בגלל הטינטון זה מפריע לי לשמוע גם מהימנית. אין אולי עוד עיצות ? טפטוף שמן זית לתוך האוזן - עצה של אימי, עשוי לעזור ? אולי לטפטף ספירט ? :roll:

ברצינות, יש עצות עד אז ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

תנסה לקבוע טור עם רופא פרטי

זה נראה כיאלו יש לך פקק, מנסיון הפקקים הללו כואבים מציקים ובילתי נסבלים

גם נושא הציפופים גר רגישות לראש וגם אתה מרגיש סתום

עדיף להשקיע טיפה יותר כסף ופשוט להיפתר מיזה,אתה לא מבין איזה הרגשת הקלה יש אחרי זה.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

רוץ בבית ותקע את הראש בקיר / תגיע למיון ואז הטיפול יהיה מהיר

(אפילו חרוז!)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עשיתי את מה שהצעת והשכנים באו אליי הביתה וצעקו עליי שגרמתי לחלון בבית שלהם להשבר. כנראה שהראש שלי חזק מדי :shock:

אני אבדוק את נושא הרופא הפרטי.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הזמנתי תור, ועכשיו אני צריך לחכות עד יום שלישי. מילא לא שומעים מהאוזן השמאלית, אבל עכשיו בגלל הטינטון זה מפריע לי לשמוע גם מהימנית. אין אולי עוד עיצות ?

טפטוף שמן זית לתוך האוזן - עצה של אימי, עשוי לעזור ?

נכון , אתה ילד גדול - אבל כדאי גם לשמוע לדברי אמא , יש להן ניסיון :lol: אני רציני .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בהתחלה הטרד הזה נורא הצחיק אותי, עכשיו זה כבר סרט מתח, אני מת לדעת מה זה היה בסוף.

זה מתחיל להשמע כמו פרק של האוס.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
יצאו יצאו הצינוריות, ברוך השם. אני אפילו זוכר את הטראומה כשהוציאו אותן :shock:

מממ... טוב שמע, עכשיו קראתי באמת בגוגל מאמר קצר על הנושא, ניפצת לי את כל מה שהאמנתי בו על האוזניים שלי :lol:

בתור ילד קטן אף פעם לא היה איכפת לי איך מי ומה, לא שאלתי הרבה. אמרו לי מים באוזנים ישר חשבתי על אמבטיות ובריכות, זה נכנס כל כך חזק עד שאף פעם לא טרחתי לבדוק את הנושא לעומק.

מה שכן, השאיר וואחד טראומה הנושא שאני עדין לא חושב שאני אוריד את הראש מתחת למים, שונא את ההרגשה של מים שם.

טראומה קשה אצלי, רק בגיל 26 אחרי קרוב לעשר צינוריות ושני ניתוחי שיחזור לאוזן התיכונה הצליחו לסגור לי את העניינים באוזן. אם יש נושא ברפואה שאני מכיר טוב, זה זה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
בהתחלה הטרד הזה נורא הצחיק אותי, עכשיו זה כבר סרט מתח, אני מת לדעת מה זה היה בסוף.

זה מתחיל להשמע כמו פרק של האוס.

*ספויילר בהמשך*

"חדשות 10 ברדיו "בוקר טוב, השעה 8:30 והרי החדשות מפי שמוליק באביט. מבוגר הובהל לבית החולים כאשר דג זהב תקוע באוזנו."

פורסם

אני מכיר את התופעה הנ"ל בעיקר מצלילות וירידה מהירה לעומק מבלי לפמפם ואו להפך ייתכן ועלית קצת בעומק ופימפמת (לפמפמם = לדחוף אוויר תו"כ שתופסים את האף).

במידה ואכן נכנסת למים וניסית לרדת אפילו מס' מטרים מועט ואז התופעה קרתה ייתכן שמדובר בקרע בעור התוף, שים לב שאם זה היה קרע רציני אז כנראה שהיה יורד לך דם מהאוזן והמצב היה חמור מס' פעמים יותר...

בכ"א תיגש למרפאה הדחופה (יש כאלו למכבי שעובדות מסביב לשעון לדעתי), ותבקש תור דחוף לרופא אף אוזן...

קצת קשה לי להאמין שזה סתם טיפת מים שחדרה לך לאוזן והחליטה להשאר שם, היא מתאדה\בורחת החוצה לאחר מס' שעות בכ"א..

אבי.

פורסם

מזכיר לי סיפור על הפיזיקאי פיינמן שבצעירותו התווכח עם מישהו שטען כי השתן יוצא מגוף האדם כתוצאה מכוח המשיכה.

כדי להוכיח את ההיפך, פיינמן השתין תוך כדי עמידת ידיים.

לך לרופא.

• תוכן חדש...