Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התראת משתמש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלת התראת משתמש ב-קארספורום - רכבים \ מוטוריקה - פורום רכב.

למה כל הזמן אני מקבל התראות משתמש ?

קראתי אין ספור פעמים את הכללים , לא עברתי על שום כלל .

תודה.

פורסם

אם אתה מרגיש שאתה עומד לקבל עוד פעם, ממליץ לך להשתמש ב- ALWAYS ULTRA :lol:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

האם באמת חוץ מללחוץ על סימן הX בפינה עליונה יש מה לעשות כנגד שימוש לא הוגן במנגנוני שילטון שבהם מתהדרים אנשים?

או לפחות לדעת מי נתן לך התראה?

פורסם
אם אתה מרגיש שאתה עומד לקבל עוד פעם, ממליץ לך להשתמש ב- ALWAYS ULTRA :lol:.

מניסיון?

עכברוני: מה זה משנה מי נתן את ההתראה? הנהלת האתר הזה ניצבת כמיקשה אחת, ואם יש לך השגות בנוגע להתראה שקיבלת, אתה מוזמן לפנות לאחד המנהלים. אם הוא נתן לך את ההתראה, מרבית הסיכויים שהוא גם ימשיך להתדיין איתך. אם לא, לרוב הוא יעביר את זה הלאה למי שזה צריך להגיע, או שהוא יעדיף לפתור לך את הבעיה בעצמו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד. אתה מציג אוטופיה נחמדה. הבעיה שהיא אינה עומדת במבחן המציאות.

קבלתי פעם התראה בגלל הבנת הנקרא בלתי סבירה לחלוטין של אחד ממנהלים שראה בפירגון מצדי משום ביקורת והישר לחץ על הכפתור מתוך תחושת עלבון ותוך הערה שאינה משתמעת לשני פנים.

שלחתי מסר לשישה מנהלים ולא קבלתי תשובה או התייחסות מאף אחד.

אם הייתי יודע מי הייתי יכול להבהיר את זה וללבן את הדברים.

חוץ מזה למרות שאכן רצוי שהנהלת פורום תהיה מקשה אחת ראינו כאן כמה מלחמות מנהלים. וזה דווקא מה שעושה את הדברים מעניינים.

פורסם

שלום.

קרא בבקשה את כלל 1 בכללי הפורום.

אם יש לך הערות נוספות בענין ניהולי - פנה למנהל אחד בלבד. הוא כבר ימצא את המנהל שנתן את ההתראה, ותקבל מענה. כשפונים לשישה מנהלים באותו ענין - כל אחד מהם בטוח שאחר מטפל. להבא - פנה למנהל אחד, והענין יטופל.

חוץ מזה למרות שאכן רצוי שהנהלת פורום תהיה מקשה אחת ראינו כאן כמה מלחמות מנהלים. וזה דווקא מה שעושה את הדברים מעניינים.

מנהלים שריככו את המיקשה, לא ידוע מה עלה בגורלם, עדיין מוגדרים נעדרים, ואיש לא הצליח לקשור את נסיבות העלמותם המסתורית אל יתר מנהלי הפורום. (אם נתעלם מהגרזן שנמצא ליד הוולקן של שמר, הי"ד).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כמו שאתה בוודאי יודע, או שלא, עוד לפני שאנחנו מנהלים את האתר הזה אנחנו בני אדם, ועוד לפני שאנחנו בני אדם אנחנו יהודים.

מכיר את הפתגם "שני יהודים, שלוש דעות"? אז זהו - בתוך עמנו אנו יושבים.

זכותו של כל אחד מאיתנו להחזיק בדעה משלו. הסיבה שאנחנו פה היא לא בשביל שהכותבים פה יאמצו את קו המחשבה שלנו, אלא על-מנת להבטיח שכל דעה תיכתב כל זמן שהיא לגיטימית.

אז כן, עלול מידי פעם להתגלע ביננו ויכוח. אם נקח את הדוגמה של רז, אני הייתי לחלוטין נגד הגרזן. מסור שרשרת יוצר אפקט הרבה יותר מאיים. הבעיה היא שאני רק אחראי פורום ורז מנהל, והדעה שלו לוקחת.

לא נורא, לפחות הוא עדיין לא יודע שהשריטות על המרצדס זה ממני.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

או לפחות לדעת מי נתן לך התראה?

אל תשבור את הראש

זה רק רז יכול להיות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...