Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש גבול, אבל כנראה שתמיד יהיה מי שיעבוד על תיירים, וחבל...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדיוק היום יצא לי להכיר תיירת אמריקאית במכולת השכונתית,

מסתבר שהיא גרה עם שותפה (גם אמריקאית) בדירה 2.5 חדרים קומת מרתף, באמת חור אמיתי במרכז ת"א (ליד דיזינגוף) בסכום של 330 שקל ליום, כלומר 10,000 שקל לחודש רק שכר דירה (לשתיהן יחד), פשוט מדהים .

ככל הנראה מדובר בהשכרה לתקופות קצרות לפי ימים. תחשוב שמלון היה עולה להם הרבה הרבה הרבה יותר.

פורסם

באמת ענק! אהבתי..

נכון שת"א יקרה בטירוף, אבל לא שונה ואף זולה ממדינות בסטאטוס דומה בעולם (פריז, לונדון מדריד ושות').

פורסם
בדיוק היום יצא לי להכיר תיירת אמריקאית במכולת השכונתית,

מסתבר שהיא גרה עם שותפה (גם אמריקאית) בדירה 2.5 חדרים קומת מרתף, באמת חור אמיתי במרכז ת"א (ליד דיזינגוף) בסכום של 330 שקל ליום, כלומר 10,000 שקל לחודש רק שכר דירה (לשתיהן יחד), פשוט מדהים .

בסכום הזה אני משכיר בעפולה וילה 3 קומות עם חצר ובריכה בשכונה שקטה, ועוד נשאר לי כסף לקניות לאותו החודש!, הזוי!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

מה שבאמת הזוי בכל הסיפור הזה, הוא שהמחירים בירושלים כמעט זהים,

אבל לך תשווה את התמורה.:roll:

לפחות בתל אביב יש מבחר של משרות (באופן יחסי) והמון מקומות לצאת אליהם.

בירושלים? פחים בוערים, כמה משרדי ממשלה, וקניון מלחה (בההה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
באמת ענק! אהבתי..

נכון שת"א יקרה בטירוף, אבל לא שונה ואף זולה ממדינות בסטאטוס דומה בעולם (פריז, לונדון מדריד ושות').

ביחס לסכום שאתה מרוויח?

מסכים, באמת ענק.

פורסם
ביחס לסכום שאתה מרוויח?

אין לי מושג, שאל את ערוץ 2 או ערוץ 10 (לא זוכר מי מבינהם), הם אלו שפרסמו את הסקר עבור מחייה ומגורים בערים.

אני מאמין שלמען השוואה הגיונית הם עשו את החישוב היחסי לשכר החודשי.

:wink:

פורסם
ככל הנראה מדובר בהשכרה לתקופות קצרות לפי ימים. תחשוב שמלון היה עולה להם הרבה הרבה הרבה יותר.

זוהי הייתה גם מחשבתי, אבל יש להן חוזה לשנה עם אפשרות ל 3, והן פה כבר 8 חודשים.

בסכום הזה אני משכיר בעפולה וילה 3 קומות עם חצר ובריכה בשכונה שקטה, ועוד נשאר לי כסף לקניות לאותו החודש!, הזוי!

אלכס.

כן אבל אף אחד לא רוצה לגור בעפולה

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם
אני מאמין שלמען השוואה הגיונית הם עשו את החישוב היחסי לשכר החודשי.

:wink:

אני גם חושב כך ואם הדבר נכון אז מעולה.

מצד שני מדובר על ישראלים אז... :-)

פורסם

כן אבל אף אחד לא רוצה לגור בעפולה

תתפלא, אבל המקום מתפתח מהר בזמן האחרון, יש כאן כל מה שצריך, וגם שקט יחסי, אני רואה את עצמי ממשיך לגור פה גם בעוד 20 שנה.

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
תתפלא, אבל המקום מתפתח מהר בזמן האחרון, יש כאן כל מה שצריך, וגם שקט יחסי, אני רואה את עצמי ממשיך לגור פה גם בעוד 20 שנה.

אלכס.

אולי המקום התפתח, אבל עדיין אין מה להתחיל להשוות אותו לת"א...

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

טוב לשמוע שהאינטרנט הגיע לעפולה... :)

הכל עניין של היצע וביקוש, זה לא שבעפולה איכות הבניה פחות טובה, פשוט אף אחד לא רוצה לגור בעפולה כי אין מה לחפש בעפולה לכן המחירים בריצפה.

אם תהיה נהירה ביום מן הימים, המחירים יטפסו דרסטית, כמו שקרה בבאר שבע למשל בשנתיים-שלוש האחרונות.

המלל אולי ציני, אבל לא רחוק מהסיפורים שאני שומע ורואה מחברים שגרים בתל אביב בבתים מתפרקים כאלה או אחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...