Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתכם שאין מה להשוות לת-א, וגם לא לירושלים ולחיפה, אבל בשבילי זה יתרון, אני לא אוהב עיר גדולה ורועשת, אני רוצה את השקט שלי, את הפרטיות, אני רוצה לצאת למרפסת בשבת בבוקר בבוקסר עם כוס קפה, בלי שמיליון שכנים יסתכלו עלי.

כשאני נוסע לבנק\לקניות\סתם קופץ למרכז העיר, אני לא צריך לחפש חניה במשך שעה או להקשיב לרדיו כדי לדעת איפה אין פקק של 40 קילומטר

כל דבר שאני צריך ביום יום, אם זה משרד ממשלתי, ביטוח לאומי, קניות, הכל! , נמצא במרחק של לא יותר מ15 דקות הליכה מהבית ( אני גר יחסית במרכז העיר )

המחירים לא נמוכים, הם נמוכים יחסית למחירים ההזויים של הדירות במרכז

ולפני שמישהו יזכיר בילויים, חיפה וטבריה זה 30 דקות נסיעה, ת-א קצת פחות משעה, וגם כאן בעמק לא חסר. ( רק מה, כוס וודקה רדבול בפאב במושב השכן, עולה חצי ואפילו פחות מאותה כוס בפאב באלנבי, מניסיון )

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהמשך לנושא הדיון, להלן מודעה שראיתי לאחרונה אצל אחד החברים בפייסבוק, אולי מישהו מהפורום יהיה מעוניין:

שלום לכולם,

אני מחפש דייר זמני לדירתי בחודשים ספטמבר-אוקטובר (יש גם אפשרות להישאר עד נובמבר).

אני גר בדירת 3 חדרים כוסית וענקית ברחוב פיכמן 21, רמת אביב, שבצפון תל אביב - מרחק 10 דקות הליכה מהאוניברסיטה. אפילו יש חניה שאפשר לחנות בה בלי תו חניה! אני גר עם שותפה, שגם היא תהיה בחו"ל בספטמבר, כך שאם אתם שניים, אתם בהחלט מוזמנים גם!

תמונות של הדירה (פייסבוק עושה חרא איכות, דברו איתי אם אתם רוצים תמונות באיכות יותר נורמאלית):

http://www.facebook.com/album.php?aid=125605&id=736224883

שכר דירה הוא 2400 ש"ח; הנחות יינתנו בכיף.

אם אתם מעוניינים או מכירים מישהו שמעוניין, אתם מוזמנים להיות איתי בקשר.

תודה!

ניצן

אוסיף שיצא לי לבקר בדירה הזאת ומדובר באנשים שאפשר לסמוך עליהם.

בהצלחה למעוניינים.

• תוכן חדש...