Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום יצאתי העירה וחיפשתי חנייה מצאתי חנייה שאומנם היא חניית נכים אך מתחתיה יש שלט שכתוב בו א-ה' 08:00-20:00 ו' 08:00-14:00 אז הבנתי שהשלט לא תקף(היה 23:44) ונכנסתי להחנות בה.

הקיצר אני חוזר ואני רואה דוח של 500 שקל על חנייה בחניית נכה,יש לי קייס לערעור לא? בתור נהג חדש שווה לי לערער? אני אשמח לעזרה.:roll:

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

את האמתלא יודע איפה יש חניית נכים בין שעות מסויימות, כאילו בשאר השעות הם לא נכים? :\ אבל בדוח יש שעה בוודאות, ואם אתה צודק אין שם סיבה שלא תערער.

חבר אמיתי זה אחד שיקנה 2 בזוקה ולא זום אחד

פורסם

ככה השלט אומר בפירוש מתחתיו יש עוד שלט צהוב עם שעות,יש שעה בדוח 00:12.

צירפתי תמונות של האירוע:

parking1.jpg

0717090225.jpg

פורסם

אתה יכול לבקש לבטל את הדו"ח,בחניות מהסוג הזה בדרך כלל מדובר בחניות לנכה/נכים ליד בתי משרדים שתקפות בשעות מסויימות של היום.

חניה כזאת יכולה להיות עם מספר רכב ספציפי או לא, בכל מקרה מחוץ לשעות המצויינות בשלט הצהוב היא חניה רגילה לחלוטין.

פורסם

אם הצילום משקף את חנייתך אתה חונה לפני השלט ולא אחריו. לגבי החנייה אחרי השלט, אכן הוא אינו תקף , בשעות שציינת. ייתכן כי לפני השלט יש חנייה של נכה שעליה אין הגבלת שעות ולכן קיבלת את הדו"ח.

מכיר בתל אביב כמה מקומות כאלה.

תבדוק שנית ואז נדבר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם הצילום משקף את חנייתך אתה חונה לפני השלט ולא אחריו. .

לפי מה שנראה - החניה שם היא עם הפנים למדרכה ולא עם הצד, ככה שהשלט מעיד על החניה שממול ושם בדיוק הוא חונה.

אתה יכול לבקש לבטל את הדו"ח,בחניות מהסוג הזה בדרך כלל מדובר בחניות לנכה/נכים ליד בתי משרדים שתקפות בשעות מסויימות של היום.

חניה כזאת יכולה להיות עם מספר רכב ספציפי או לא, בכל מקרה מחוץ לשעות המצויינות בשלט הצהוב היא חניה רגילה לחלוטין.

צודק 100%, רואים בתמונה שהחניה הזאת היא לרכב ספציפי שרשום על השלט למעלה.

אתה יכול לערער ואם בחניה הזאת חנית - כנראה שגם תנצח.

בהצלחה

פורסם

גם אני מסכים עם האחרון , לפי מה שנראה אתה היית בסדר ואתה יכול לערער .

בשביל לערער אתה צריך לפנות למשטרה למחלקת פניות ציבור ( אני עשיתי את זה בעצמי , הלכתי לבנין ) אבל אפשר גם דרך הטלפון . אתה ממלא טופס שבו אתה מסביר מה בדיוק היה וזהו , הם שולחים אליך מכתב אחרי שבועיים עם תשובה.

פורסם

noknok,

אם חנית בדיוק במקום שחונה הטנדר טויוטה, ואך ורק במקום הספציפי הזה, אז יש הצדקה לביטול הדו"ח.

שים לב שהרכב הכהה שחונה מימין לטויוטה הוא חניית נכה 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע ואסור לחנות שם אלא אך ורק לנכה, כך שאם חנית במקומו של הרכב הכהה (שחור?) אתה עבריין.

קח בחשבון שיש מקומות שפקחים מצלמים את העבירה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
את האמתלא יודע איפה יש חניית נכים בין שעות מסויימות, כאילו בשאר השעות הם לא נכים? :\ אבל בדוח יש שעה בוודאות, ואם אתה צודק אין שם סיבה שלא תערער.

במקום עבודה של נכה שאין בו חניה מסודרת יש לו זכות לבקש חניה מסודרת מהעריה.

בנודע לביטול הדוח, כנראה שהפקח היה שיכור...אני חושב שלא אמורה להיות שום בעיה, בנוסף הפקח אמור לרשום במדוייק את מקום העבירה. משמע שהתמונות שיש לך כהוכחה אמורות להיות תקפות,

בהצלחה :-)

ליעד.

פורסם

אני חוזר על הצעתי ל noknok

לך תבדוק את החניות שהיו במקום. ולאיזה מקום החנייה השלט מתייחס. אני לא מבין את התמונות שצילמת , אבל זה רק אני.

תראה גם על הכביש איפוא מסומן סמל הנכה ואיך הוא משתלב עם מקום החניה שלך.

האמינו לי אני יודע לקרוא וגם הפקח. הפקח השני שיודע לכתוב כתב את הדו"ח:-)

הדו"ח הוא בד"כ של העיריה ולא של המשטרה, אבל גם המשטרה יודעת לכתוב דוחות שכאלה.זאת תדע רק לפי הכותרת של הדו"ח.

אז ידידי לפני שאתה כותב תבדוק , את המקום ,ולמי לכתוב. ואתה לא מערער על הדו"ח אלא מבקש / דורש לבטלו.

לא ירצו לבטלו תצטרך לשלם או לבקש להישפט תוך 90 יום מיום ביצוע העבירה, או תוך 30 יום בד"כ מיום שתקבל את התשובה למכתב הביטול, אם זה לא בוטל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קודם כן האוטו שלי זה טויוטה היילקס ואני קיבלתי את הדוח בחניה הזאת בדיוק,

הדוח שקיבלתי הוא דוח מהמשטרה(!) ולא דוח של פקח עירייה(בשעה הזאת יש רק דוחות משטרתיים ולא דוחות של פקחים).

• תוכן חדש...