Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אני מאמין שאת השאלה הזאת כבר מישהו שאל, אז סילחו לי שאני שואל שוב

ברצוני לצבוע את הרכב שלי בכמה צבעים שהם שחור וירוק וטיפ טיפה לבן (ירוק כמו במהיר ועצבני 1)

אז אבקש את עזרתכם :

1. איך אוכל לראות דוגמאות של שילוב צביעת רכב?

2. אולי דוגמאות של שילוב צבעים אחר?

**** אשמח לקישורי אתרים בכל הנוגע לצביעת רכב בצורה יפה (שילוב צבעים) ****

תודה.

פורסם

לך לצבעי מקצועי לקבל חוות דעת הכי בטוח זה בעל מקצוע, לדעתי אם הוא יראה רצינות אז אפילו ידגים לך צבעים עד להתאמת הצבע הרצוי.

לגבי לראות איך זה יצא כל אחד שמבין מעט בפוטושופ יעשה לך את הדוגמא על תמונה מהאינטרנט של רכבך.

פורסם

סבבה, אבל, היית רוצה לראות כמה דוגמאות כדי להתחיל לחשוב על כיוון כלשהוא.

אין פה מישהו שמכיר אתר שמראה דוגמאות?

פורסם

הייתי רוצה לספר לך על שכן שלי שהשקיע את כל כספו בשיפור הונדה סיוויק ישנה, חצאיות באדי חדש טמבונים החלפת סלון, הרכב הפך להיות 2 דלתות במקום 4, משהו מטורף, צבע אותו בירוק בהיר כמו שאתה רוצה מדבקות, שיפורי מנוע מערכת מטורפת ספויילר, משטרה קופצת על כאלה דברים, כמה וכמה פעמים ראיתי אותו עומד בצד הדרך שניידת עוצרת אותו, עד שמר הגורל הרכב מצא חן בעייני מישהו ונגנב.

חבל.

חומר למחשבה

בהצלחה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

• תוכן חדש...