Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחד החסרונות של ה M4 הוא חוסר ההתאמה למארזי MINI ITX סטנדרטים לעומת ה M2

לגבי ה 889 מסך מעולה , הוא קצת יותר גדול מ 2DIN ולכן מסך זה ידרוש התאמת לעומת מסכי 7 אינץ שקיים להם מתאם דאבל דין.

דבר ראשון לא חייבים להתקין את הספק בתוך המארז ,אפשר גם ליד עם קופסה קטנה.

דבר שני ,עם ה-M4 תמיד תהיה לך האפשרות לשדרג את חומרת המחשב בלי פחד .

עופר.י

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

המסך 889 הוא 8 אינץ ולא קיים לו מתאם ל 2DIN.

המסך שכולל את המסגרת באמת מומלץ והוא מספיק לרוב הדרישות.

אם אתה בונה מארז לפי מידות או בעצמך באמת מומלץ ללכת על ה M4, אבל אם אתה קונה מארז מקורי מחנות, ה M4 לא יוכל להיכנס בו ואז המלצתי היא ה M2 שנחשב למעולה ומספיק ביותר.

פורסם

רוב הסיכויים אני ילך על הM2,טוב אז מסך יש,ספק יש,המלצה על כרטיס קול מישהו?(PCI בלבד)

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כרטיס קול מומלץ זה AUDIOGY_2_ZS של SOUND BLASTER CREATIVE

יש לך כאן כרטיס הזה ב-38.5$~153 ש"ח

אני עכשב בונה בתיאריה את מערכת שלי בבית, לישום בפועל בעוד חודש או חודשיים, ואני נראה לי הולך על ASUS כרטיס הזה או יותר נכון על הזה (עם חיבור HDMI ), לאחר שאני בוחן שני כרטיסים (CREATIVE ו-ASUS) מבחינת סאונד אני אשדרג בהתאם את כל שאר מערכת שלי.

פורסם

אחרי קריאה מעמיקה בפורום,הוחלט על המסך הבא, במקום המסך שבחרתי לפני מכיוון שאומרים שהוא פחות איכותי.

http://cgi.ebay.com/DOUBLE-DIN-LILLIPUT-7-629GL-70NP-C-T-VGA-TOUCHSCREEN_W0QQitemZ190317373625QQcmdZViewItemQQptZCar_Video_Navigation?hash=item2c4fcca8b9&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1205|293%3A1|294%3A50

ובנוגע לכרטיס קול,האם הקרייטיב יספק את הסחורה או שעדיף משהו יותר רציני,אני שואף לSQ וחשוב לי שלא תיהיה ירידה באיכות מהHU הנוכחי שלי,אם תיהיה ירידה באיכות אני פשוט יעדיף לוותר על כל העניין.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש התפתחות קטנה בנושא.

החלטתי לרדת מהלוח של איטל עם המעבד אטום וללכת על פתרון יותר חזק,

AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 4850e AM2 (2.5GHz) - 45W - BOX

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H

אני לא רוצה לקנות ואז לראות שהאטום מתקשה עם קונסול + מוזיקה וגם GPS שרצים ברקע ובנוסף יש בלוח רק חיבור PCI,ואני רוצה בכל זאת ללכת על ASUS Xonar D2X 7.1 Channels

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829132005

שהוא כרטיס איכותי ביותר.

אם אני קונה את הכרטיס קול מnewegg כמה אני ישלם מכס ומעמ וכו'? אולי בכלל משתלם יותר לקנות בארץ?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אין מכס על חלקי מחשב, רק מעמ וגם זה לרוב לא גובים.

בחירה חכמה ללכת על הפתרון החזק,

אתה תודה לעצמך בעתיד.

עם הזמן דרישות החומרה רק עולות, לא יורדות. ככה שלהביא מחשב חזק שמוכן הלאה זה רק בריאות.

• תוכן חדש...