Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,התחלתי פרוייקט carpc,עד עכשיו בחרתי את הרכיבים למחשב שהם:

intel atom 330 + Intel D945GCLF2 עם כרטיס מסך מובנה.

כרטיס קול - רציתי את הזונאר D2 של אסוס,אבל הוא מגיע רק בPCIE ולא בPCI, כך שבנתיים עוד לא החלטתי על כרטיס קול,אבל תיהיו בטוחים שהוא יהיה כרטיס ברמה שלא יפול מהHU שיש לי כרגע,אשמח להצעות לכרטיס באיכות טובה.

הארדיסק , 2.5 אינצ' ,לא משנה החברה אבל לפחות 120 ג'יגה.

זיכרון - 2 ג'יגה 800 mhz.

מארז בניה עצמית,או שאני אמצא מארז זול וקטן.

ספק - פה אני כבר צריך את העזרה שלכם,אני מאמין שלא צריך ספק של יותר מ 150W,מן הסתם אחד שמתאים לרכב.

מסך מגע,מקריאה בפורמים הבנתי שליליפוט חברה טובה,אשמח להמלצה למסך שאפשר לראות בו גם עם שמש ישירה עליו.

המחשב ככל הנראה יהיה מתחת לכיסא,או שעדיף לשים בתא מטען?

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כמובן שמומלץ ללכת על M2-ATX, ספק מעולה ושיצן לך 160W.

יש מארזים של MINI-ITX, צריך רק לחפש בגוגל.

אם אתה רוצה מסך שניתן לקריאה בשמש שים לב שמחירו הרבה יותר יקר ממסך רגיל, המסכים האלו נקראים SUNLIGHT READABLE.

בהצלחה

פורסם

אפשר לתכנת שם כל מיני שטויות דרך USB, והוא גם יודע לתת לך ניתור מתח חיצוני דרך תוכנה (מתח כניסה ולא מתח מיוצב)

ובלי קשר מספיקה העובדה שהוא מספק עד 250 וואט במקום עד 160 וואט כדי לבחור בו.

פורסם

השאלה האם הפונקציות האלו שוות את המחיר,250W לדעתי זה אוברקיל למחשב כזה,המעבד עצמו צורך רק 8W,וכל השאר אני מאמין לא מעל 100W .

עדכון קטן - שיטטתי בפורמים ראיתי הרבה המלצות על המסך הבא : LILLIPUT 8" 889GL

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=370132702539

זה מסך in dash לפי מה שהבנתי (לא מגיע עם סטנד או משהו כזה) הגודל הסטנדרטי שלו הוא בגודל של דאבל דין, או שאני צריך להתאים אותו לרכב?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

30$ ויש לך שקט נפשי.

אני משתמש בחיבורי ה-USB אצלי לטעינת מכשיר סלולרי או טעינת ה-GPS וגם ככה אני מריץ מחשב בזבזן אז 160W זה מאוד גבולי אצלי, לכן בחרתי ב-M4. נסה לחשב ולצפות מה אתה צריך וככה תדע להתאים. בכל מקרה, במידה ואין לך בעית מקום, אני הייתי הולך על ה-M4 בלי למצמץ.

גורל,

יש לך מושג אין מתחברים ל-M4 עם USB למטרות ניתור?

הבנתי שיש צורך בחומרה כלשהי, נכון?

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם
השאלה האם הפונקציות האלו שוות את המחיר,250W לדעתי זה אוברקיל למחשב כזה,המעבד עצמו צורך רק 8W,וכל השאר אני מאמין לא מעל 100W .

עדכון קטן - שיטטתי בפורמים ראיתי הרבה המלצות על המסך הבא : LILLIPUT 8" 889GL

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPII.dll?ViewItem&item=370132702539

זה מסך in dash לפי מה שהבנתי (לא מגיע עם סטנד או משהו כזה) הגודל הסטנדרטי שלו הוא בגודל של דאבל דין, או שאני צריך להתאים אותו לרכב?

יש בעיה עם מסך שאתה רוצה, הוא עובד INPUT VOLTAGE: DC 11-13V ובמערכת חשמל ברכב זה מגיע גם ל-14.4V

ממליץ על מסך הזה

פורסם

אחד החסרונות של ה M4 הוא חוסר ההתאמה למארזי MINI ITX סטנדרטים לעומת ה M2

לגבי ה 889 מסך מעולה , הוא קצת יותר גדול מ 2DIN ולכן מסך זה ידרוש התאמת לעומת מסכי 7 אינץ שקיים להם מתאם דאבל דין.

פורסם
יש בעיה עם מסך שאתה רוצה, הוא עובד INPUT VOLTAGE: DC 11-13V ובמערכת חשמל ברכב זה מגיע גם ל-14.4V

ממליץ על מסך הזה

אתגר אין שום בעיה, המסך מגיע עם מייצב מתח, בדיוק כמו שהלילפוט שאצלך ברכב יכול לקבל רק 11 עד 13 וולט, עם המלצה ברורה ל12 יציב.

גם אם אין מייצב כלול, לא בעיה למשוך לו מתח מהספק של המחשב.

פורסם
אחד החסרונות של ה M4 הוא חוסר ההתאמה למארזי MINI ITX סטנדרטים לעומת ה M2

לגבי ה 889 מסך מעולה , הוא קצת יותר גדול מ 2DIN ולכן מסך זה ידרוש התאמת לעומת מסכי 7 אינץ שקיים להם מתאם דאבל דין.

אפשר למצוא למסך הזה מתאם דאבל דין? או שהוא גדול מידי וצריך לרדת ל7 אינצ'?

אני מעדיף מסך שיכנס בדיוק מאשר שאני יתחיל להתעסק בבניות מיותרות.

תודה רבה על התשובות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...