Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בבעיית זוגיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הוא אוהב אותה והיא חשובה לו אז עדיף להם להישאר ביחד. הקטע שהיא שכבה עם מישהו אחר יאכל אותו עד סוף החיים ושום דבר לא יעזור לזה.

חשבתי שישראל היא מדינה ליברלית (יחסית, יחסית - נניח ביחס לאירן או אפגיסטן). :shock:

אז היא שכבה עם מישהו, נו אז מה?

להערכתי אחוז הנשים שנישאות לראשון ששכבו איתו הוא אפסי (רק כך היא לא "שכבה עם מישהו").כך שתמיד תהיו עם מישהי ש"שכבה עם מישהו".

אגב אני רוצה להאמין ולקוות שגם חברי הפורום הניכבדים "שכבו עם עוד מישהי (או מישהו WTF :-D), לפני שמיסדו את הקשר.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
או שכל החיים יבכה על רגע הטפשות בו הכריע לטובת המשך הקשר איתה !

חן-חן.

זה טיעון נגד עשיית מהלכים אמפולסיבים חסרי מחשבה.

הבחור עומד להפוך את החברה שלו לאקסית המיתולוגית, זו שכל החיים הוא יבכה על רגע הטיפשות שבו הוא נפרד ממנה.

יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שאתה צודק. לכן הולכים לקבל ייעוץ מאיש מקצוע "שקצת" יותר מתעמק בכל אחד מבני האדם העומדים מולו. אין תשובות אינטסנט לתקלות בין בני אדם ואי אפשר לחבר למכונת דיאגנוסטיקה שתיתן פתרון.

יש זוגות שיכולים להתגבר ולהמשיך ולהיות מאושרים לאחר בגידות הרבה יותר קשות ויש שבשל רומן וירטואלי מפרקים חבילה. כל אחד/ת והאופי שלו/ה, מערכת היחסים, הערכים, הדרישות וכו'.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היא יכולה להשתמש בטיעון של רוס מחברים: "we were on a brake

ועכשיו ברצינות: מה הוא בדיוק רוצה ממנה? הוא נפרד ממנה והיא היתה חופשיה.

מה הוא ציפה, שהיא תחכה לו?

אם או אוהב אותה שיתגבר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שיתגבר. ויתבגר.

ויגיד תודה שהצליחה לשמור על פאסון במשך תקופה ארוכה, ולתת לו לחיות בתחושה שרק התנשקה. הוא הביא את זה על עצמו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שיתגבר ויתבגר. אם הוא לא יכול שילך לחפש בתולה.

או שילכו על ייעוץ זוגי, בכל מקרה אני במקומה הייתי חושב פעמיים אם להיות עם אדם כזה חשדן.

(ושילמד לקח לחיים: לא לשאול את הבחורה שאתה יוצא איתה על הרקע המיני שלה, זה סתם ייצור לו תסכולים).

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
שיתגבר ויתבגר. אם הוא לא יכול שילך לחפש בתולה.

אבל אז הוא יאלץ לבלות את חייו עם אישה מתוסכלת שהשאלה שתעסיק אותה בכל החיים היא: "האם טיל היריחו של בעלי חזק יותר מהשיהאב 3 של השכנים"... :-P

פורסם

אכן מדינה חופשית אבל זה ממש לא קשור. אני לא אומר שהיא מחוייבת להישאר נאמנה אליו אפילו דקה אחרי שהם ניפרדו.

אבל העניין הוא שיהיה לו מאוד קשה עם העובדה שהיא שכבה עם מישהו אחר ועוד שלושה שבועות אחרי שהם נפרדו.

זה שזו מדינה חופשית וזכותה וכו' ממש מעניינים לו ת'ב*צים.

אבל בכל מקרה, כמו שאמרתי, לעובדה שהיא שכבה עם מישהו שלושה שבועות אחרי שהם נפרדו יש כמה סיבות

והן לא ממש טובות. כך שהייתי חושב פעמיים אם אני רוצה להמשיך בקשר.

פורסם

אני דווקא חושב שזה לגיטימי לאשה לשכב עם מישהו אחרי 3 שבועות של דייטים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אז ככה:

1. זה שחברה שלך שכבה עם מישהו לפני שהיא הייתה איתך ואחרי שהיא הייתה איתך זה לא אותו דבר.

2. אם היא יצאה עם מישהו 3 שנים, ואחרי שבוע הכירה ויצאה עם מישהו חדש זה אומר כמה דברים, אחד מהם זה שלא ממש היה אכפת לה מהקשר כי בד"כ בחורה שנפרדת מאהבה אחרי 3 שנים, לא רצה לקשר חדש, גם לא לסטוץ'. אחרי כל פרידה של מערכת זוגית ארוכה יש סיכוי יותר מסביר לחזור אליו, אז בד"כ אתה מצפה משני הצדדים להמתין קצת לפני שקופצים למיטה אחרת.

3. יש כמה סוגים של אנשים. כאלו שהידיעה הזאת שמישהו אחר נגע בבחורה שלהם (ושוב, אני מתכוון תוך כדי שהיא איתם, לא לפני, לפני שתהיה גם חשפנית בבורסה, לא מעניין אף אחד) פשוט מטריפה אותם.

לטעמי מהסיפור שלך הוא בחיים לא יצליח לסלוח לה, אז אין טעם, כל החיים הוא יזכור לה את זה וכל פעם הוא רק יחשוב על זה.

ד"א, מה נסגר איתה? היא לא יודעת שלא מספרים דברים כאלו, יש דברים שעדיף לא לספר כי לא ייצא מזה שום דבר טוב, לא תמיד 100% כנות היא הדבר הנכון, בייחוד לא במצב הזה שהיא שיקרה ועכשיו היא אומרת את האמת, הייתה צריכה להמשיך בשקר ולתת לו לחיות באשליה הקטנה שלו.

4. CARTOM - אפשר בבקשה קישור למאמרים הללו, זה מאוד מעניין אותי הנושא. תודה.

פורסם

אני לא מסכים איתך לגבי סעיפים 2 ו 3.

אני לא חושב שזה אומר שלא היה אכפת לה מהקשר, לדעתי זה פשוט לא אומר כלום, חוץ מהעובדה שהיא הכירה מישהו זה לא אומר כלום. אין כללים בנושא הזה, יש רק עובדות, והעובדה היא שהוא זרק אותה ושהיא שכבה עם מישהו כשהם לא היו ביחד, כל הניתוחים והמסקנות זה רק בראש שלו.

כמו-כן בסעיף 3, מה זה בדיוק הבחורה שלו ? גם כשהיא היתה חברה שלו היא לא היתה שלו, היא היתה איתו, וזה הבדל גדול. בטח ובטח כשהוא החליט להפרד ממנה. ברגע שהוא יבין שהדבר היחיד ששלו זה המה שמו אולי הוא ישכח מכל המסקנות האנוכיות שלו.

אני מסכים שזה בהחלט לא אותו דבר, אני גם חושב שהוא לא יצליח לסלוח לה וחבל ואולי היה טוב יותר לכולם אילו היא לא היתה מספרת לו, אבל מתישהו זה היה מתגלה, ואולי עדיף מוקדם ממאוחר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

באופן עקרוני, אני הייתי (ואכן בעברי גם עשיתי זאת) עובר על זה בשתיקה.

נפרדנו - היא היתה עצובה, שבורת לב ולא מושכת ורצתה להרגיש שוב שמישהו נדלק עליה, או סתם להנות מסקס.

זה כולו סקס, שהיה בזמן שהם לא היו יחד, מבחירתו. זה לא שהיא רצתה להפרד, הלכה ושכבה ואז חהליטה ששל הראשון יותר גדול, אז היא תחזור אליו.

זו הגישה הפרקטית והבריאה, לדעתי.

אבל, למעט פעם אחת שהוזכרה לעיל - היו עוד מקרים שהיה לי מאד קשה איתם בעברי.

זה בגלל שאני *לא* פרקטי, אלא מונע רגש - וזה אכל אותי מבפנים.

הבעיה היא שלרציונאל ניתן להתייחס, לתקן, לשנות, להסביר. ברגע שזה רגש לא רציונאלי - אין מה לעשות, לדעתי.

זה יעלה שוב ושוב ובסוף הם יפרדו.

לדעתי גם יש כאן עניין של אגו - וגם לגביו אין מה לעשות.

בכל מקרה, אם הוא לא מצליח להעביר את זה אצלו בראש, לשכוח ולעבור הלאה -

כדאי שייפרדו. זה יציק לו, אחרת, בלי סוף - וזה יהפוך אותו לחסר בטחון של ממש.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

אני במקומה הייתי זורקת אותו...

הוא נפרד ממנה.

היא היתה שבורה ומצאה מישהו שינחם אותה.

הוא ראה שהיא ממשיכה הלאה, נפגע לו האגו אז הוא התחנן שהיא תחזור אליו.

עכשיו הוא חושב לזרוק אותה שוב בגלל ששכבה עם הבחור השני... :roll:

לא בחור מבריק במיוחד.

סתם משחק במשחקי ילדים.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
אולי היה טוב יותר לכולם אילו היא לא היתה מספרת לו, אבל מתישהו זה היה מתגלה, ואולי עדיף מוקדם ממאוחר.

למה שייתגלה? דג שסוגר את הפה גם לא נתפס בחכה.

הוא נפרד ממנה.

לא בחור מבריק במיוחד.

סתם משחק במשחקי ילדים.

:mm_yeah:

פורסם

הוא נפרד ממנה.

לא בחור מבריק במיוחד.

סתם משחק במשחקי ילדים.

:mm_yeah:

הוא לא בדיוק רוצה אותה.

הוא רוצה את האגו של עצמו בחזרה ופתאום הוא הבין שהאגו הזה התרסק.

חבל על שניהם אבל אהבה אין כאן.

למה שייתגלה? דג שסוגר את הפה גם לא נתפס בחכה.

דג צריך לפעמים גם לאכול.

• תוכן חדש...